Najlepsze teledyski
- SuperRapMaster
Najlepsze teledyski
Pewnie nie każdy się zgodzi, ale dla mnie teledyski to istotna część muzyki. Oczywiście brak teledysku nie oznacza, że kawałek czy nawet cała płyta nie może być zajebista, ale jednak lepiej się słucha patrząc w ekran niż w sufit, zatem postujcie wasze ulubione teledyski
- ART
Re: Najlepsze teledyski
nawet nie wiem jak do tego doszlo ze po pierwszym poscie nie wpadles jeden z drugim na to ze to plhh
//poprawione,
oldschool
//poprawione,
oldschool
Polskie klipy w rapie dla mnie to syf na palcach można policzyć kilka fajnych w tym większość Maty, więc nie widzę takowych wysyłać z mojej strony.
- ART
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
+ ktos moze zajebac mocna liste samych teledyskow rapera lso ktore sie nadaja tutaj ale to nie bede ja
e\ albo chuj jeden dam
Ostatnio zmieniony 18 lut 2025, 16:18 przez ART, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepszy klip w PLHH wg Belmondziaka to:
jeszcze o tym cudeńku zapomniałem bo idealnie pasuje do klimatu utworu a oskar leci swoje najlepsze zwrotki
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- SuperRapMaster
- scam_sakawa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Maradona Stilo +1
Szkoda że DMG wiksujący na cmentarzu przepadł jak już ktoś wrzucił Duszka, no i musi się tu znaleźć część klipów z czasów H&M bo klimat potrafili zrobić
Super Supreme bez wacków top 3 bengerów plhh
Szkoda że DMG wiksujący na cmentarzu przepadł jak już ktoś wrzucił Duszka, no i musi się tu znaleźć część klipów z czasów H&M bo klimat potrafili zrobić
Super Supreme bez wacków top 3 bengerów plhh
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Wszystko od lso można wrzucić i zamknąć temat
/Zamykam
/Zamykam
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
ten teledysk firmy, w którym popek rzuca rowerkiem dziecięcym i ostatnie dzieło bonusa rpk - tulipan
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- ConeyIsland
Klip do Psa był dołączony bodajże kiedyś do jakiejś płytki z bravo hip hop i co ja go katowałem wtedy to łooo
-
Technikolorysta
A ja tam się zgodzę w pełnej rozciągłości.SuperRapMaster pisze: ↑18 lut 2025, 15:47 Pewnie nie każdy się zgodzi, ale dla mnie teledyski to istotna część muzyki.
Może ja po prostu stary dziad jestem, ale ma to dla mnie klimat. Za nic w świecie nie chciałbym zobaczyć w poprawionej jakości.
Nie do końca, teraz można.
W kategorii "Kiwamy się w studiu" to zdecydowanie ten.
Początkowa sekwencja...
I obowiązkowo.
Łona i Webber, wersja rękodzielna.
Łona i Webber, wersja aktorska.