ZelooperZ & Real Bad Man - Dear Psilocybin (2025)
ZelooperZ & Real Bad Man - Dear Psilocybin (2025)
Dodano po 15 godzinach 24 minutach 27 sekundach:
7.7 na uwielbianym przez wszystkich pitchforku
https://pitchfork.com/reviews/albums/ze ... silocybin/
Re: ZelooperZ & Real Bad Man - Dear Psilocybin (2025)
nie wiem co oni widza w tym zelooperzie, w huj lepszych rzeczy wychodzilo i zapewne wychodzi z abstractow/jazz hibhopu/experimetalow, do zapomnienia material
- MikoBalagany
Dla mnie on jest nie do przejścia w formacie albumowym. Męczący jest strasznie, bania wysiada mi w połowie. Chłop stworzony do featuringów.
wyjdę przed szereg i powiem ze huj, na ten moment najlepsze co hiphopowego wyszło, bity na tym są potężnie dobre i steelo zela tutaj pasuje idealnie
doskonale wywazenie psychodeli z tradycyjnym podejsciem do skladania linijek i bitow, niemniej zel cierpi na to samo co na rodzimej scenie Saalfrat - on kinda rapuje kurwa o niczym, w sensie takim ze jakby nie mial zbytnio nic do przekazania. ta ułomnosc to jedyne co hamuje go przed byciem prawdziwą perłą podziemia moim zdaniem
doskonale wywazenie psychodeli z tradycyjnym podejsciem do skladania linijek i bitow, niemniej zel cierpi na to samo co na rodzimej scenie Saalfrat - on kinda rapuje kurwa o niczym, w sensie takim ze jakby nie mial zbytnio nic do przekazania. ta ułomnosc to jedyne co hamuje go przed byciem prawdziwą perłą podziemia moim zdaniem
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
-
bobermann3000
haha bez kitu zeeloperz to taki amerykański saalfrat alarhaji

.jpg)