Szpaku
Re: Szpaku
Spoko
Takie sobie, bez podjazdu do Cerbera
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Bez podjazdu do Cerbera, ale Nemo siedzi
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Ale sztosiwo, Szpaku jak zawsze klasa, Catch up wysmażył fajny bicik, a Vae to przekot, mam nadzieję, że wleci niedługą z nową płytką.
Matiemu kibicuję
Gościnka na albumie Janka
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Czy raper Szpaku otrzymał już swoją nagrodę za zwycięstwo w kategorii "raper" w tegorocznych ślizgerach? To znaczy zeszłorocznych. Dwa tysiące dwudziesto czwartorocznych.
-
- Zbanowany
Kurna nawijać o tym, że poszło się do salonu mercedesa i kupiło samochód za 500 tysięcy. Niezły ten rap w Polsce.
Swoją drogą skoro taki Rapowanie kupuje samochody za pół miliona i dom z rapu to aż jestem ciekaw jak stoi finansowo taka topka zasięgowa jak Oki, Sobel,Young Igi czy Kizo. Tam chyba mogą być sumy 3-6 mln złotych.
//ban za Riwaldę,
oldschool
Dziwnym trafem kolega używa zbitki "topka zasięgowa", której poza Rivaldo właściwie nikt nie używał na tym forum xD
Swoją drogą skoro taki Rapowanie kupuje samochody za pół miliona i dom z rapu to aż jestem ciekaw jak stoi finansowo taka topka zasięgowa jak Oki, Sobel,Young Igi czy Kizo. Tam chyba mogą być sumy 3-6 mln złotych.
//ban za Riwaldę,
oldschool
Dziwnym trafem kolega używa zbitki "topka zasięgowa", której poza Rivaldo właściwie nikt nie używał na tym forum xD
Spoiler

- przedszkolanek
props za deklinowanie
@oldschool Serio Ci się chce szukać i wklejać później screeny, ogólnie za co go banujesz albo został wcześniej zbanowany ? Rivaldo czy nie, kogo to obchodzi taki trochę z dupy ten ban, chłop sobie chce tylko pogadać.
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
nastepny w kolejce jestes do powrotu na wakacje