Tede
Re: Tede
Tak sobie myśle, że Tede to jak polski rząd. Silny wobec słabych. Słaby wobec silnych. Peji się obsrał, z Pezetem się pogodził, a nad resztą ma dominację genetyczną - Onar, Kaczor, Nowator, Suja, WSZ, Numer Raz
Ta dupa Tede, to też widzę niezła wariatka. Co on tam w body siedzi? Tam przewinąłem i jakiś tekst padł, że na zawodach twerkingu poznali się Szczecinie jeśli mnie słuch nie mylił.
Przychodzi Jaca ze swoja wybranką do rodzinki na obiad.
- A Ty Marzena(nie pamiętam jej imienia) co tam w życiu robisz?
- A ja macham dupą proszę pani. xD
Ta dupa Tede, to też widzę niezła wariatka. Co on tam w body siedzi? Tam przewinąłem i jakiś tekst padł, że na zawodach twerkingu poznali się Szczecinie jeśli mnie słuch nie mylił.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
myron pisze: ↑24 sty 2025, 17:21 Tak sobie myśle, że Tede to jak polski rząd. Silny wobec słabych. Słaby wobec silnych. Peji się obsrał, z Pezetem się pogodził, a nad resztą ma dominację genetyczną - Onar, Kaczor, Nowator, Suja, WSZ, Numer Raz
serio to bylby dla Cb problem powiedziec mamie, ze Twoja dziewczyna trenuje twerking? XD
-
Skoro już wrzucamy tam Numera, to trzeba dorzucić do puli Hemp Gru.
Dzisiaj czytałem na glamrapie, że z Wilkem podali sobie ręce jakiś czas temu. Jeśli nie kłamią.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Nasz piłkarzyna Kiwior to samo, jeszcze w chuj starsza od niegomyron pisze: ↑24 sty 2025, 17:21 Tak sobie myśle, że Tede to jak polski rząd. Silny wobec słabych. Słaby wobec silnych. Peji się obsrał, z Pezetem się pogodził, a nad resztą ma dominację genetyczną - Onar, Kaczor, Nowator, Suja, WSZ, Numer Raz
A co do dissu to Tede po prostu strzał do pustej bramki. Fajne te wersy o przeklinaniu
- fvntvsycool
jacek nawet się nie musiał schylać do szmaty żeby wytrzec podłogę tym bałwanem
ps. gdyby tu nie chodziło o tdfa to bym był w szoku, że ten diss w ogóle doczekał się odpowiedzi
ps. gdyby tu nie chodziło o tdfa to bym był w szoku, że ten diss w ogóle doczekał się odpowiedzi
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:51 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
So take a step back.
- marmolad_k2
Ale jaki wpierdol? Prawie wszystkie zarzuty typu niespełniony raper, wybijanie się na patologii czy bicie dziewczyny (tu akurat ta jej akcja z wyzywaniem ofiary przemocy domowej) pasują też do niej.
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:51 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 2 razy.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
So take a step back.
I know they are thinking bout killing me
Some niggas that voted for Trzaskowski
Some niggas that voted for Trzaskowski
- FruitOffTheWall
oj jacus sie wkurwi na winiego ze jego caly plan powiedział
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
- gods bidness
Chłopaczyno, jaką ty masz cenę?
Weź się wynoś, idź na piwo z Mentzenem.
Weź się wynoś, idź na piwo z Mentzenem.
- gods bidness
Dziś tede ma ból dupy, bo Liroy o nim żarty mówił na roaście Stanowskiego. Szkoda, że Liroy nie był taki cwany jak się mijaliśmy - stwierdził groźny Jacek. Tak, Jacku, wszyscy się ciebie boją, taki jesteś uliczny harpagan.
Tede ma widocznie wielki respekt do klasyki, kiedyś podobno był punkiem, słuchał metalu a nawet na koncertach gubił buty na pogo. Tam się zresztą poznał z Liroyem, który mu przysadzil kopa w dupe ale nie bolało. Także jak słyszę gdzies, że tede to teraz robi taaki szajs z kurtem, to sobie myślę że ktoś mi probuje zwykle banialuki wciskać
- FruitOffTheWall
jest to na samym poczatku, naprawde z minute max potrwa słuchanie pozdrawiam
rip zioloziolo