Tracklista albumu "FREE AGENT" od Beteo:
1. Highway
2. Czarne oczy ft. Waima
3. 100K ft. Żabson
4. Duch
5. White Beatles ft. White 2115
6. 2Much freestyle ft. Młody West
7. Nie po drodze
8. Buty we krwi
Bonus Tracki:
+ On the block ft. Bambi
+ Blicky ft. Mata
Nowy singiel z klipem:
Stary singiel:
Beteo - FREE AGENT (2024)
Beteo - FREE AGENT (2024)
Nie do rozjebania tak jak dom kombatanta
Re: Beteo - FREE AGENT (31.05.2024) [Zapowiedź]
Beteo - HIGHWAY (Official Video)
wcześniej Yeat, teraz Destroy Lonely ciekawe kto następny
Ostatecznie na album trafiło 12 wałków w sumie całość spójna z nowoczesnymi i świeżymi bitami, choć niektóre brzmią bardzo podobnie jak ktoś szuka takiego brzmienia jak powyższe single i trochę innej odsłony Beteo to będzie zadowolony i usatysfakcjonowany. Najbardziej podoba mi się numer z Bambi oraz "2MUCH FREESTYLE" oraz "FREE SHOOTER" osobiście to nie przepadam za takim klimatem, jakoś mnie męczy, choć Chivas miał podobny projekt i przez jego gitarowe wstawki oraz melodyczność lepiej się tego słuchało.
Uważam, że Beteo robił w ostatnich latach jedne z lepszych letniakow w pl rapie ("Jest si" to dalej pod tym względem topka po Californii imo), ale ta płyta jest mega chujowa, nie da sie tuaj nic odpalić drugi raz
btw. 29k wyswietlen z bambi na feacie w 2 dni to na poziomie wysrywów vnma poniżej tysiąca
btw. 29k wyswietlen z bambi na feacie w 2 dni to na poziomie wysrywów vnma poniżej tysiąca
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
@Piters A ja właśnie tej "Californii" nie mogę zdzierżyć, a tym bardziej słuchać już wolę "Disney"
A no faktycznie zapomniałem o królu letniaków Kizowniku, ale Beteo ogolnie i tak topka w tym aspekcie dla mnie przez jakis czas był
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Re: Beteo - FREE AGENT (2024)
Do zapomnienia ta płyta. Najsłabsza jego w całej dyskografii. Wolałem jak robił letniaki.
Nie do rozjebania tak jak dom kombatanta