700 PLN to jest dużo jak za chief keefa i gucciego pierwszy raz w PL? Za same te dwie postacie to akceptowalna cena. Clout jest obecnie prawie najtańszy w europie a zaoferował dwie ksywy których występ w PL wydawał się nierealny. Nie wiem czego można wymagać więcej za jakieś 700PLN bez kitu (zakładając że jesteś w targecie tych wykonawców)
Patrząc na ceny za koncert travisa, to festiwal gdzie występuje gucci Sosa carti offset, 7 paczek to uczciwa cena. Oczywiście melduję się na miejscu, tym razem grzecznie, bo na 1 edycji były za mocno odpięte wrotki i niewiele pamiętam pozdr
Dodano po 20 godzinach 36 minutach 46 sekundach:
I chuj city morgue odwołane, czyli w drugi dzień mogę się najebac do odcinki i nic nie stracę, chociaż tyle
Dla mnie super, Concept Vague i Red Teenage Melody przekatowałem sto razy jak wychodziły, co prawda później mocno zniknął mi z radaru i muszę nadrobić co tam nowego nagrał, ale wystarczy mi jeśli będę mógł se poskakać do Contraband i nie mam większych oczekiwań
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
vampmoney pisze: ↑24 maja 2024, 16:44
Xaviersobased na road to clout>>>>>>osamasony na kiju
kurwa dobry był ten xav w hydro, naprawdę dobrze się bawiłem, ale hahaha ten gabberowy warmup to było przegięcie xdd
ART pisze: ↑28 maja 2022, 15:08
mlody adisz to byl natchniony kurwa artysta, co wersa nie zajebal to sie wrylo w pamiec przez ta glupia szczeniacka stylowe na stylowych kurwa bitach