Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Z czapy potrafią zrobić git transfer, ale na obrone to kolejnego francuza będą brać przez 2 miesiące
I skończy się na jakimś Lacroix na kiju, którego wszyscy objeżdżali wczoraj jak chcieli i jego największy atut to podobieństwo wizualne do Saliby
Dodano po 19 minutach 10 sekundach:

Coś takiego?
Dodano po 19 minutach 10 sekundach:

Coś takiego?
po lewej oczywiście pedro neto
Real powinien ruszyć po Rodriego. Obawy ze względu na wiek i kontuzje są, ale lepszej okazji i gracza dostępnego już nie będzie. A kosztować jakoś dużo nie będzie bo za rok kończy mu się kontrakt
liczyłem że zostanie gdzieś w Europie ale za tę cenę to nie dziwie się że to Araby go kradną
- Cz4rny1337
- Moderator
Garnacho do Aston Villi - chca wypo z opcją, mam nadzieje, że definitywny będzie. Chce go też Roma.
Jackson wyceniany na 65 mln funtów - też była mowa o Villi
Chelsea dalej rozmawia o Lacroixe - 60 milionow + zaoferowano Stonesa
Jackson wyceniany na 65 mln funtów - też była mowa o Villi
Chelsea dalej rozmawia o Lacroixe - 60 milionow + zaoferowano Stonesa

Aston Villi nie zawodzi i zawsze chętna na szrot jak włoskie kluby na młodych polskich chłopaków
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
-
tacocabana
ale takiego Stonesa do Chelsea to bym przyjal, gdyby nie mial jakichs wygorowanych oczekiwan finansowych
j6k
- ConeyIsland
Aston Villa kocham cie
warunki brzmią jak Harvey Elliott 2
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Cz4rny1337
- Moderator
chelsea faworytem do pozyskania Kerima Alajbegovica - 30 mln euro - nie mam zielonego pojecia kto to, ale spoko, xabi prowadz

czekam aż jakiś kanał o zjawiskach paranormalnych wyjaśni kiedyś pozycję ligową aston villi pomimo regularnego grzebania w śmietniku
Wystarczy grzebać w śmietniku chelsea
- Cz4rny1337
- Moderator
Garnacho oficjalnie - wypo do AV, wykup po osiagnieciu latwych celów, 50 milionow
Lacroix co raz blizej, w druga strone Crystal bierze Disasiego na roczne wypożyczenie
Chelsea chce Alexa Scotta
Alex Scott chce Chelsea
jedynie maly problem bo Bourmouth twierdzi, że tego nie chce, nie odda, proponuje nowy kontrakt - Scott mialby przyjsc nawet jesli Enzo zostanie
Lacroix co raz blizej, w druga strone Crystal bierze Disasiego na roczne wypożyczenie
Chelsea chce Alexa Scotta
Alex Scott chce Chelsea
jedynie maly problem bo Bourmouth twierdzi, że tego nie chce, nie odda, proponuje nowy kontrakt - Scott mialby przyjsc nawet jesli Enzo zostanie

zrobi semenyo i tyle będzie z nowego kontrkatu
Przecież on dopiero co podpisał z LeverkusenCz4rny1337 pisze: ↑23 lip 2026, 12:52 chelsea faworytem do pozyskania Kerima Alajbegovica - 30 mln euro - nie mam zielonego pojecia kto to, ale spoko, xabi prowadz
A oni chyba jakieś prawo odkupu mieli czy coś
Dodano po 17 godzinach 25 minutach 41 sekundach:
Lacroix zaklepany