Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Re: Transfery

Post autor: zemsta1camzata »

może myślenie biedaka, ale przy takim majątku jak ma lewy to kładłbym chuja na to czy zarobię gdzieś 5mln więcej i wybrałbym życie w jakiejś dojebanej miejscówce a nie smutnym chicago w środku usa
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

eddy_wata pisze: wczoraj, 20:28 No ale lewy moze zamieszkac w kazdym miejscu swiata
no i? zamieszka sobie w Chicago z wielką przewagą polonii w stosunku do innych miast, pogra se tam z rok czy dwa, nałapie kontaktów, a później się przeprowadzi tam gdzie anka chce bez wymagania kopania piłki, bo i tak już jest dawno temu ustawiony finansowo na kolejne pięć pokoleń
sebring pisze: wczoraj, 20:30 ale co mnie obchodzi kurwa "marketing" jako widza futbolu, ktoremu nie płacą za oglądanie tego xDDDD nigdy nie zrozumiem tych argumentow nooo dobry ruch marketingowo!! :bowdown:
no z pewnością Lewandowski teraz myśli o widzach futbolu, powiedz szczerze, oglądałbyś jakieś mecze monako gdyby tam grał? :lol:
zemsta1camzata pisze: wczoraj, 20:31 może myślenie biedaka, ale przy takim majątku jak ma lewy to kładłbym chuja na to czy zarobię gdzieś 5mln więcej i wybrałbym życie w jakiejś dojebanej miejscówce a nie smutnym chicago w środku usa
no to nałapie kontaktów i się przeprowadzi za 2 lata tam gdzie chce, co za problem
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Andrzej Golota sie z chicago wyprowadzil na dalekie przedmiescia tak tam fajnie, podobnie chief keef sosa
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

redman23 pisze: wczoraj, 20:33 glądałbyś jakieś mecze monako gdyby tam grał?
no w chuj, szczerze to odpalalbym, dla mnie ciekawa sprawa
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

eddy_wata pisze: wczoraj, 20:35 Andrzej Golota sie z chicago wyprowadzil na dalekie przedmiescia tak tam fajnie, podobnie chief keef sosa
Endriu nie wydaje się najbardziej ogarniętym człowiekiem, więc nie wiem czy bym się powoływał na to gdzie fajnie mieszkać a gdzie nie, poza tym co to za problem dojeżdzać na treningi/mecze?
sebring pisze: wczoraj, 20:35 no w chuj, szczerze to odpalalbym, dla mnie ciekawa sprawa
jak tak to spoko, szanuję, ale nie wiem ilu nowych globalnych kibiców Monaco by się pojawiło w porównaniu do jakiegoś klubu z Chicago, swoją drogą to co sprawia, że to ciekawa sprawa? Polak w Monaco? pytam teraz bez przypierdółki, bo zastanawia mnie czy tak samo oglądałeś jak np grał tam Glik
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Jego zona mariola prowadzi kancelarie prawna i jest mega ogarnieta, cyk
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
ODPOWIEDZ