Young Leosia
Re: Young Leosia
Za to już jak pół kraju rapowało albo rapuje o ruchaniu dup to już jest luz no nie, klucz co otwiera wszystkie kłódki itd no nie
Wyjebane, niech se rapują że sie ruchają, czy aż tak was to boli ze young leosia ma szans dziś uczciwie pałe zarobić
Wyjebane, niech se rapują że sie ruchają, czy aż tak was to boli ze young leosia ma szans dziś uczciwie pałe zarobić
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Heh akurat się śmiesznie składa, bo ja znam osobiście Leosie. I jest teraz w baddie era skubaaaaaaTooMuchSmoke pisze: ↑dzisiaj, 10:37 Akurat Hukos nie jest sfrustrowanym, niespełnionym raperem, to mogę zdementować, gdyż znamy się osobiścieŚwiadomie olał bardzo wiele okazji na rzecz życia po swojemu i autentycznie on jest ideowcem, który hip-hop traktuje jako wyraz buntu. Poleciał grubo to fakt, ale nie jest to próba złapania atencji, tylko jego autentyczny wkurw.
- gods bidness
A ja nadal czekam na jakąś przesłankę do rozumowania, że Leosia jest kurwą, bo powiedziała, żeby dziewczyny rzucały swoich chłopaków.gods bidness pisze: ↑wczoraj, 21:43 Ale czy ona faktycznie powiedziała coś w stylu "dziewczyny, rzucajcie swoich chłopaków, tylko baddie!" czy nie, bo nie wydaje mi się.
Po tym, co słyszałem i widziałem od niej, to nie wydaje mi się ani kurwą, ani nawet specjalnie baddie, nawet jak to zapowiadała.
A z wypowiedzi pamiętam, że mówiła cośvw stylu, że to była dobra decyzja, że rzuciła tego żelka internetowego, bo ją ograniczał i teraz ma czas dla siebie i więcej możliwości i takie jej święte prawo. Gdzie tu takie straszne kurestwo?
Dlatego nadał odbieram ten post Hukosa na nią jako jakiś wysryw raging alcoholica.
hukos w swojej goodie era
Nadrobiłem o tym hokusie, jest to człowiek typu: "wsiadły kanary, spierdalam!"
Myślę że główna różnica polega na tym, że melanżowi raperzy czy koledzy z wytwórni Hukosa rapowali o dupeczkach, wódeczce i imprezkach korzystając sobie z życia jako single i raczej nikt normalny nie ma z tym problemu, natomiast Leosie faktycznie lekko odkleiło przy okazji rozstania (częsta przypadłość jak chcesz na siłę pokazać ex jak bardzo służy ci zerwanie) i mogła skończyć rozkminę na zdaniu że teraz jest baddie, no i gitara, tymczasem dodała ten apel do dziewczyn żeby rzucały chłopaków i korzystały z życia (???) bo tak i już.
Post Hukosa oczywiście typowy wujas agresor fantazjujący kogo by powiesił a kogo ukrzyżował, ale jest w tym jakaś logika czemu napisał to akurat o Leosi.
Post Hukosa oczywiście typowy wujas agresor fantazjujący kogo by powiesił a kogo ukrzyżował, ale jest w tym jakaś logika czemu napisał to akurat o Leosi.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Mnie bardziej ciekawi czemu się przyjebał Leosii, a nie Oliwki czy Fagaty które mają znacznie gorsze teksty
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
bylo coś takiego faktycznie?
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- marmolad_k2
Bo takiej Fagacie powszechnie wiadomo, że latawica, mitomanka i wszystko co najgorsze, a Leosia mimo wszystko cieszy się jakąś tam sympatią.
-
LilChiellini
Może córki mają na playliście tę różową niewiastę 
No w sumie to o czym napisałem: ani Oliwka ani Fagata (z tego co znam twórczość) nie apelują "rzuć chłopaka i się ruchaj po klubach", bardziej "ruchaj się po klubach zanim znajdziesz stałego chłopaka".
Dodatkowo Oliwka Brazil należy do Ciemnej Strefy.
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Czołowa polska raperka Young Leosia była przez pewien czas związana z influencerem Kacprem Błońskim. Ich relacja zakończyła się jednak głośnym rozstaniem. Okazuje się, że artystka jest szczęśliwa, że związek nie przetrwał, gdyż teraz może zostać "baddie":
"Musiałam wejść w single era, żeby zacząć robić baddie muzykę. Teraz będę największą baddie."
Ma też złotą radę dla innych dziewczyn:
"Zerwijcie z chłopakami."
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Oliwka Brazil Ciemna Strefa, jak mnie bawi to zestawienie słów.
"Musiałam wejść w single era, żeby zacząć robić baddie muzykę. Teraz będę największą baddie." To też jest potężne. Myśle, że to taki kryzys wieku średniego, wersja kobieca.
"Musiałam wejść w single era, żeby zacząć robić baddie muzykę. Teraz będę największą baddie." To też jest potężne. Myśle, że to taki kryzys wieku średniego, wersja kobieca.
Wszystko to jest, no bo Błoński ją w dupę kopnoł
W takim razie valid crashout Hukosa, nie słyszałem o tym
Ostatnio zmieniony 26 sie 2026, 13:16 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
jesli mes nie wyrucha leosi to nie wierze w milosc
- scam_sakawa
wierzysz w to, że jeszcze jej nie wyruchał?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- nobezprzesady
W celu obrony "wartości" trzeba uskuteczniać ich dokładne przeciwieństwo, bo jak nie zaczniesz wyzywać od ostatnich kurew trzydziestolatki z różowymi włosami, to ona nigdy nie przestanie ich farbować na różowo, a jeśli odpowiednio wiele razy nie rzucisz w jej stronę synonimu szlaufa czy szmaty, to nigdy nie przestanie być wulgarna. Najlepszym sposobem na kobiety mówiące "jebać mężczyzn" jest powtarzanie "jebać kobiety", żeby się wyzerowało.
Logika jedenastolatków dzielących świat ma fajnych chłopaków i głupie dziewczyny, gratuluję jej uskuteczniania.
Logika jedenastolatków dzielących świat ma fajnych chłopaków i głupie dziewczyny, gratuluję jej uskuteczniania.
ale tu nie chodzi o to czy ma rację czy nie, tylko jaka jest forma jego wypowiedzi. analogicznie jak zobaczysz że ktoś wyrzucił folię z batonika na trawnik, możesz zwrócić mu uwagę w granicach ogólnopojętej kultury, w zależności jak ci leży w sposób luźny/lekko kąśliwy/humorystyczny/sztywny i będzie to ok ale możesz też zacząć krzyczeć: ty kurwo jebana, zaraz ci wypierdole, niech twoja matka zdechnie,... i zacząć się z gościem szarapać czy napluć na niego i wtedy mimo że masz rację co do śmiecenia, to odjebałeś tarło, gorsze niż ziutek, który śmieci, proste.SieKurwaNieInteresuj pisze: ↑dzisiaj, 11:49W innych czasach tak. W świecie upadłych ideałów to to nie jest nawet w połowie tak złe jak to co opisuje
Oni mogą wszystko, a taki Hukos raz się wkurwi, przyciśnie to już "nie przystoi" , "kobiety obrażajo" itepe - jak z bazylką bertą pierdoloną i zestawieniem "pluje na maczuge potem dusze i połykam" oraz "Ja tak naprawdę jestem jeszcze dzieckiem".
obrzydliwa wybiórczość, jebać takie gówno
Chuj z ta leosia zjebana skoro to nawet hip hop nie jest. Niech se popiaki z targetem w podstawowkach pierdola co chca, moze w koncu jakas zorganizowana grupa przestepczo rodzicielska ich na widly wezmie
- SieKurwaNieInteresuj
@zuperhero Analogią mi zrównałeś internet ze światem rzeczywistym pod względem ogólnopojętej kultury. Nie podoba mje się to. Nie oszukujmy się -poziom zarówno merytorycznie jak i kulturalnie byłby inny w przypadku interakcji dwóch osób "w realu" a "w necie". Więc jak dla mnie forma wypowiedzi Hukosa którą mogę określić jako "wyrzyganie" jest nie dość, że dopuszczalna bo styl jest zgodny z treścią to jeszcze może bardziej zaznacza jego załamanie tym ogółem.
Załóżmy ,że masz dziecko i to dziecko jest aktywnie demoralizowane przez taką Young randomosię. Humorystycznie i kąśliwie wyłożyłbyś jej swoje przemyślenia?
Chciałbym to zobaczyć.
Nie wszyscy zasługują na szacunek, kulturę i równe traktowanie. To moja osobista opinia.
Załóżmy ,że masz dziecko i to dziecko jest aktywnie demoralizowane przez taką Young randomosię. Humorystycznie i kąśliwie wyłożyłbyś jej swoje przemyślenia?
Bo wziąłeś chujowy, manipulacyjny przykład i drugą stronę zderadykalizowałeś. Jeżeli założymy, że tam nie ma śmiecenia tylko siedza jakies gnoje na ławce i butelki po piwach rozpierdalają wszędzie na ulicy to co -
?
Chciałbym to zobaczyć.
Nie wszyscy zasługują na szacunek, kulturę i równe traktowanie. To moja osobista opinia.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2026, 15:41 przez SieKurwaNieInteresuj, łącznie zmieniany 1 raz.
- nobezprzesady
Jak patrzy się na świat w logice wojny chłopaków z dziewczynami to te posty Hukosa faktycznie muszą mocno wchodzić, nic tylko wziąć telefon kupiony przez mamę i fotografować jakieś kurwy w ramach szon patrolu