Young Leosia

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Piters

Re: Young Leosia

Post autor: Piters »

Za to już jak pół kraju rapowało albo rapuje o ruchaniu dup to już jest luz no nie, klucz co otwiera wszystkie kłódki itd no nie

Wyjebane, niech se rapują że sie ruchają, czy aż tak was to boli ze young leosia ma szans dziś uczciwie pałe zarobić
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

TooMuchSmoke pisze: dzisiaj, 10:37 Akurat Hukos nie jest sfrustrowanym, niespełnionym raperem, to mogę zdementować, gdyż znamy się osobiście :D Świadomie olał bardzo wiele okazji na rzecz życia po swojemu i autentycznie on jest ideowcem, który hip-hop traktuje jako wyraz buntu. Poleciał grubo to fakt, ale nie jest to próba złapania atencji, tylko jego autentyczny wkurw.
Heh akurat się śmiesznie składa, bo ja znam osobiście Leosie. I jest teraz w baddie era skubaaaaaa
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

gods bidness pisze: wczoraj, 21:43 Ale czy ona faktycznie powiedziała coś w stylu "dziewczyny, rzucajcie swoich chłopaków, tylko baddie!" czy nie, bo nie wydaje mi się.
A ja nadal czekam na jakąś przesłankę do rozumowania, że Leosia jest kurwą, bo powiedziała, żeby dziewczyny rzucały swoich chłopaków.

Po tym, co słyszałem i widziałem od niej, to nie wydaje mi się ani kurwą, ani nawet specjalnie baddie, nawet jak to zapowiadała.

A z wypowiedzi pamiętam, że mówiła cośvw stylu, że to była dobra decyzja, że rzuciła tego żelka internetowego, bo ją ograniczał i teraz ma czas dla siebie i więcej możliwości i takie jej święte prawo. Gdzie tu takie straszne kurestwo?

Dlatego nadał odbieram ten post Hukosa na nią jako jakiś wysryw raging alcoholica.
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

na pewno jest świetnym ojcem, jego córki muszą mieć z nim fantastyczną relację
Obrazek
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

hukos w swojej goodie era
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Nadrobiłem o tym hokusie, jest to człowiek typu: "wsiadły kanary, spierdalam!"
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Myślę że główna różnica polega na tym, że melanżowi raperzy czy koledzy z wytwórni Hukosa rapowali o dupeczkach, wódeczce i imprezkach korzystając sobie z życia jako single i raczej nikt normalny nie ma z tym problemu, natomiast Leosie faktycznie lekko odkleiło przy okazji rozstania (częsta przypadłość jak chcesz na siłę pokazać ex jak bardzo służy ci zerwanie) i mogła skończyć rozkminę na zdaniu że teraz jest baddie, no i gitara, tymczasem dodała ten apel do dziewczyn żeby rzucały chłopaków i korzystały z życia (???) bo tak i już.

Post Hukosa oczywiście typowy wujas agresor fantazjujący kogo by powiesił a kogo ukrzyżował, ale jest w tym jakaś logika czemu napisał to akurat o Leosi.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Mnie bardziej ciekawi czemu się przyjebał Leosii, a nie Oliwki czy Fagaty które mają znacznie gorsze teksty

Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
SWN pisze: dzisiaj, 12:49 tymczasem dodała ten apel do dziewczyn żeby rzucały chłopaków i korzystały z życia (???) bo tak i już.
bylo coś takiego faktycznie?
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Bo takiej Fagacie powszechnie wiadomo, że latawica, mitomanka i wszystko co najgorsze, a Leosia mimo wszystko cieszy się jakąś tam sympatią.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
LilChiellini

Post autor: LilChiellini »

Może córki mają na playliście tę różową niewiastę ;)
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Burak pisze: dzisiaj, 12:56 Mnie bardziej ciekawi czemu się przyjebał Leosii, a nie Oliwki czy Fagaty które mają znacznie gorsze teksty
No w sumie to o czym napisałem: ani Oliwka ani Fagata (z tego co znam twórczość) nie apelują "rzuć chłopaka i się ruchaj po klubach", bardziej "ruchaj się po klubach zanim znajdziesz stałego chłopaka".

Dodatkowo Oliwka Brazil należy do Ciemnej Strefy.

Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Burak pisze: dzisiaj, 12:56 bylo coś takiego faktycznie?
Czołowa polska raperka Young Leosia była przez pewien czas związana z influencerem Kacprem Błońskim. Ich relacja zakończyła się jednak głośnym rozstaniem. Okazuje się, że artystka jest szczęśliwa, że związek nie przetrwał, gdyż teraz może zostać "baddie":
"Musiałam wejść w single era, żeby zacząć robić baddie muzykę. Teraz będę największą baddie."
Ma też złotą radę dla innych dziewczyn:
"Zerwijcie z chłopakami."
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Oliwka Brazil Ciemna Strefa, jak mnie bawi to zestawienie słów.

"Musiałam wejść w single era, żeby zacząć robić baddie muzykę. Teraz będę największą baddie." To też jest potężne. Myśle, że to taki kryzys wieku średniego, wersja kobieca.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

SWN pisze: dzisiaj, 12:59 Ma też złotą radę dla innych dziewczyn:
"Zerwijcie z chłopakami."
Wszystko to jest, no bo Błoński ją w dupę kopnoł

W takim razie valid crashout Hukosa, nie słyszałem o tym
Ostatnio zmieniony 26 sie 2026, 13:16 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

jesli mes nie wyrucha leosi to nie wierze w milosc
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

wierzysz w to, że jeszcze jej nie wyruchał?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

W celu obrony "wartości" trzeba uskuteczniać ich dokładne przeciwieństwo, bo jak nie zaczniesz wyzywać od ostatnich kurew trzydziestolatki z różowymi włosami, to ona nigdy nie przestanie ich farbować na różowo, a jeśli odpowiednio wiele razy nie rzucisz w jej stronę synonimu szlaufa czy szmaty, to nigdy nie przestanie być wulgarna. Najlepszym sposobem na kobiety mówiące "jebać mężczyzn" jest powtarzanie "jebać kobiety", żeby się wyzerowało.

Logika jedenastolatków dzielących świat ma fajnych chłopaków i głupie dziewczyny, gratuluję jej uskuteczniania.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

SieKurwaNieInteresuj pisze: dzisiaj, 11:49
sven_wwa pisze: dzisiaj, 10:56 nie przystoi dorosłemu mężczyźnie podawać go w ten sposób
W innych czasach tak. W świecie upadłych ideałów to to nie jest nawet w połowie tak złe jak to co opisuje
Oni mogą wszystko, a taki Hukos raz się wkurwi, przyciśnie to już "nie przystoi" , "kobiety obrażajo" itepe - jak z bazylką bertą pierdoloną i zestawieniem "pluje na maczuge potem dusze i połykam" oraz "Ja tak naprawdę jestem jeszcze dzieckiem".

obrzydliwa wybiórczość, jebać takie gówno
ale tu nie chodzi o to czy ma rację czy nie, tylko jaka jest forma jego wypowiedzi. analogicznie jak zobaczysz że ktoś wyrzucił folię z batonika na trawnik, możesz zwrócić mu uwagę w granicach ogólnopojętej kultury, w zależności jak ci leży w sposób luźny/lekko kąśliwy/humorystyczny/sztywny i będzie to ok ale możesz też zacząć krzyczeć: ty kurwo jebana, zaraz ci wypierdole, niech twoja matka zdechnie,... i zacząć się z gościem szarapać czy napluć na niego i wtedy mimo że masz rację co do śmiecenia, to odjebałeś tarło, gorsze niż ziutek, który śmieci, proste.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Chuj z ta leosia zjebana skoro to nawet hip hop nie jest. Niech se popiaki z targetem w podstawowkach pierdola co chca, moze w koncu jakas zorganizowana grupa przestepczo rodzicielska ich na widly wezmie
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

@zuperhero Analogią mi zrównałeś internet ze światem rzeczywistym pod względem ogólnopojętej kultury. Nie podoba mje się to. Nie oszukujmy się -poziom zarówno merytorycznie jak i kulturalnie byłby inny w przypadku interakcji dwóch osób "w realu" a "w necie". Więc jak dla mnie forma wypowiedzi Hukosa którą mogę określić jako "wyrzyganie" jest nie dość, że dopuszczalna bo styl jest zgodny z treścią to jeszcze może bardziej zaznacza jego załamanie tym ogółem.

Załóżmy ,że masz dziecko i to dziecko jest aktywnie demoralizowane przez taką Young randomosię. Humorystycznie i kąśliwie wyłożyłbyś jej swoje przemyślenia?
zuperhero pisze: dzisiaj, 15:08 odjebałeś tarło, gorsze niż ziutek, który śmieci
Bo wziąłeś chujowy, manipulacyjny przykład i drugą stronę zderadykalizowałeś. Jeżeli założymy, że tam nie ma śmiecenia tylko siedza jakies gnoje na ławce i butelki po piwach rozpierdalają wszędzie na ulicy to co -
zuperhero pisze: dzisiaj, 15:08 możesz zwrócić mu uwagę w granicach ogólnopojętej kultury, w zależności jak ci leży w sposób luźny/lekko kąśliwy/humorystyczny/sztywny i będzie to ok
?
Chciałbym to zobaczyć.

Nie wszyscy zasługują na szacunek, kulturę i równe traktowanie. To moja osobista opinia.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2026, 15:41 przez SieKurwaNieInteresuj, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Jak patrzy się na świat w logice wojny chłopaków z dziewczynami to te posty Hukosa faktycznie muszą mocno wchodzić, nic tylko wziąć telefon kupiony przez mamę i fotografować jakieś kurwy w ramach szon patrolu :D
ODPOWIEDZ