Trochę wcześniej chybamordehajszpontyn pisze: ↑wczoraj, 13:23 To leciało na RTL w tym samym czasie co na Polsacie Pokemony, prawda
Anime - normiki out
Moderatorzy: gogi, con shonery
- Haczapurjan
Re: Anime - normiki out
- mordehajszpontyn
https://archive.org/details/DB-RTL7-Lektor
Widzę, że są nawet RIP'y telewizyjne z polskim lektorem.
Ale jaja, obejrzałem odcinek i mi się spodobało
Widzę, że są nawet RIP'y telewizyjne z polskim lektorem.
Ale jaja, obejrzałem odcinek i mi się spodobało
KURWY PSY, DOBRE DUPY SUCZKI
Mówicie, że DBZ przehajpowane, jakby Death Note nie było. Jakbym miał jedno wyjebać, to bym wyjebał Death Note'a zdecydowanie. Choćby przez chujowe wersy raperów o swoich zeszytach.
to kurwa forum rap, nie wizaż
DBZ Abridged oglądałem więcej razy niż oryginał i w mojej głowie to kanon.
O tak, ja co roku robie sobie rewatch DBZA, cudo
Ja uważam się za dużego fana DB, ale no po prostu zestarzało się to mocno, inne serie jak One Piece, Naruto czy cokolwiek nowego znanego rozwinęło te schematy, które dopiero tam się pojawiły. Zwłaszcza anime przeciągane, to jak Akira rysował to dalej jest peak przekazywania ruchu. Ale imo nadal warto obejrzeć i to dobrze spędzony czas. Zwłaszcza, że o ile DBZ ma więcej hypu i ogólnie imo jest lepsza, to bardziej zaskakująca będzie pewnie pierwsza część
Ale Death Note też spoko, jakbym miał wybierać to bym pierdolił i nie wybierał, pzdr
Ja uważam się za dużego fana DB, ale no po prostu zestarzało się to mocno, inne serie jak One Piece, Naruto czy cokolwiek nowego znanego rozwinęło te schematy, które dopiero tam się pojawiły. Zwłaszcza anime przeciągane, to jak Akira rysował to dalej jest peak przekazywania ruchu. Ale imo nadal warto obejrzeć i to dobrze spędzony czas. Zwłaszcza, że o ile DBZ ma więcej hypu i ogólnie imo jest lepsza, to bardziej zaskakująca będzie pewnie pierwsza część
Ale Death Note też spoko, jakbym miał wybierać to bym pierdolił i nie wybierał, pzdr
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Haczapurjan
„Do you really believe in your own hype that much?”
„I am the hype!”
„I am the hype!”
db zjadlo swoj wlasny ogon, nie wiem co sie dzieje w tych nowych seriach, super to pierdolona kpina,te memy z pierwszych odcinkow i rysunkow to zart, ostatnia kinowka chyba z brollym byla ladnie zrobiona,uwazam,ze dbz byloby mocne, gdyby wyjebac pedofilskie wstawki i przeciaganie rozmow na cale odcinki
zdecydowanie lepiej poszlaby fabula, gdyby goku faktycznie umarl w walce z cellem i nie mogl wrocic 2/3/4/5/1000 raz tak jak cala ekipa
zdecydowanie lepiej poszlaby fabula, gdyby goku faktycznie umarl w walce z cellem i nie mogl wrocic 2/3/4/5/1000 raz tak jak cala ekipa
nie no jakby co to db super to nadaje się do wyjebania na śmietnik, a potem wyrzygania na to jeszcze
daima to takie 6/10, można obejrzeć, nic specjalnego, ale też nie jakaś chujnia wielka
gt mam trochę sentyment, ale z 15 lat nie oglądałem bo i tak fabułe na pamięć znam od dziecka, wiec ciezko powiedzieć
daima to takie 6/10, można obejrzeć, nic specjalnego, ale też nie jakaś chujnia wielka
gt mam trochę sentyment, ale z 15 lat nie oglądałem bo i tak fabułe na pamięć znam od dziecka, wiec ciezko powiedzieć
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
vegeta z tym wasem to guwno, szkoda, ze zamkneli sie w jednej formie i mielili to do porzygu, znam super z opowiesci, ten turniej tez i tam sa "lepsze" mozliwosci wrogow niz xd niesmiertelnosc i wiecznie odradzanie sie
wystarczy wpisac w google grafika db super meme
hejtujecie tez death note a co powiecie o elfen lied? Malo widzialem z "krotkich" anime ale elfen lied dobrze wspominam, pamietam, ze jaralem sie tez hellsingiem ale tam byly dwie wersje i tylko jedna byla spoko do ogladania, od lat mam w skrinach na tel zapisane dwa anime, do ktorych nie moge sie zabrac - monster i drugi, ktorego nie pamietam i nie znajde bo mam 10k skrinow na tel, wszystko wazne do zrobienia jutro
wystarczy wpisac w google grafika db super meme
hejtujecie tez death note a co powiecie o elfen lied? Malo widzialem z "krotkich" anime ale elfen lied dobrze wspominam, pamietam, ze jaralem sie tez hellsingiem ale tam byly dwie wersje i tylko jedna byla spoko do ogladania, od lat mam w skrinach na tel zapisane dwa anime, do ktorych nie moge sie zabrac - monster i drugi, ktorego nie pamietam i nie znajde bo mam 10k skrinow na tel, wszystko wazne do zrobienia jutro
Dragon Ball Super to przede wszystkim super ścierwo, paskudne animacje, pierdolone kolejne tryby mocy (różowe, niebieskie), kretyńskie i żenujące zachowanie postaci nawet jak na DB, powrót Friezy i wyjaśnienie jego power upu
nie pamiętam czy to skończyłem, oglądałem tylko dlatego że starsi koledzy namawiali bo sentymentu nie miałem, mnie DBZ ominęło, nadrobiłem po czasie a anime dzieciństwa to było Naruto
Dla porównania walka z DB Super Vegeta vs Hit
https://www.youtube.com/watch?v=0Gs9xmtxRks to wygląda jak jakaś parodia a i tak bywało gorzej
a tutaj walka z DBZ:
oryginał
https://www.youtube.com/watch?v=l8uZSiZdXX8
+
tutaj odświeżony, skrócony segment tej walki, pięknie to wygląda
i to udźwiękowienie, kop na łeb a trzask jakby tego Buu pociąg pierdolnął
Dla porównania walka z DB Super Vegeta vs Hit
https://www.youtube.com/watch?v=0Gs9xmtxRks to wygląda jak jakaś parodia a i tak bywało gorzej
a tutaj walka z DBZ:
oryginał
https://www.youtube.com/watch?v=l8uZSiZdXX8
+
tutaj odświeżony, skrócony segment tej walki, pięknie to wygląda
najwiekszy cwel to dbz kai, nie wiem kto wpadl na pomysl, zeby dorysowac pare scen, w wyniku tego powstalo cos o czym mowilem wczesniej czyli skrocona, pozbawiona gownianych scen seria dbz..... z wstawkami, ktore sa narysowane na nowo w zupelnie innych barwach, co za jebany gniot
tylko tibia ma wiekszy street credit od db dbz dbgt w polsce
tylko tibia ma wiekszy street credit od db dbz dbgt w polsce