Spoiler
(k) - intro było fajne..
(2) - no, to czekaj na resztę płyty gościu, rozprułeś się ostatnio parę razy i trzeba o tym nawinąć
(k) - takich akcji już nie mam..
(2)- hah co ty pierdolisz, przecież frajer to twoje drugie imię, pucuj się kurwa na kogo się rozjebałeś ostatnio, tam na camzata chyba?
(k)- a camzata.. to niestety, ale on chyba moderacja to w offtopicu nie reaguje, bo camzat może nazywać od cweli i takich innych i nic się nie dzieje...
(2) - dobra, to jest wasz problem i chuj mnie to obchodzi co tam dalej
(k) - tak samo użytkownika barbadosa też pamiętam, że zgłaszałem i np deklu to nie jest, ja np teraz używam deklu do każdego jak coś nie ten, za dekla nie ma warnów.
(2) - ty a podobno ty masz za każde zgłoszenie możliwość oblizania jajec swnowi nie? na jakiś pływalniach się spotykacie, kurwa na Piątkowie chyba w Poznaniu.
(k) - nigdy nie byłem na Piątkowie, a nie byłem, bo tam pływalnia jest, to byłem na pływalni w Piątkowie.
(2) - a to prawda, że admin już ci nie wystarcza i masz marzenia o jakiś trójkątach, czterokątach? no ale ty chyba tylu kolegów to nie masz
(k) - patrząc po temacie to chętnych osób są... cztery
(2) - cztery osoby będą cię ładować?! ale pewnie dla ciebie to za mało
(k) - Bolo będzie strzelał jako piąty
(2) - nie no od Bola to się odpierdol, w porządku chłopak, a i jest kurwa za stary na takiego fleta jak ty.
(k) - jak on ma 36 lat.
(2) - ile?!
(k) - 30,30,33
(2) -dooobra, nie obchodzą mnie twoje erotyczne fantazje, dzwonisz do mnie z propsami, że słyszałeś intro, pewnie boisz się, że za bardzo ci pojadeęna płycie i chcesz ją kupić czy co chcesz teraz zrobić?
(k) - wspierać twórców...
(2)- o ty włazidupcu pierdolony, chcesz wspierać 2rzyna?
(k) - twórców których lubię chcę wspierać
(2) - dobra ruro no to czekaj na teledysk w przyszłym miesiącu
(k) - bardzo bardzo chętnie obejrzę
(2) - dobra nara typie pozdrów chłopaka elo
(k) - nara