Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
wujot
ave

Re: Warny/Bany

Post autor: wujot »

Spoiler
oo forumowa parówa książenieporządek i co sprawdziłeś intro, które ci wysłałem?
(k) - intro było fajne..
(2) - no, to czekaj na resztę płyty gościu, rozprułeś się ostatnio parę razy i trzeba o tym nawinąć
(k) - takich akcji już nie mam..
(2)- hah co ty pierdolisz, przecież frajer to twoje drugie imię, pucuj się kurwa na kogo się rozjebałeś ostatnio, tam na camzata chyba?
(k)- a camzata.. to niestety, ale on chyba moderacja to w offtopicu nie reaguje, bo camzat może nazywać od cweli i takich innych i nic się nie dzieje...
(2) - dobra, to jest wasz problem i chuj mnie to obchodzi co tam dalej
(k) - tak samo użytkownika barbadosa też pamiętam, że zgłaszałem i np deklu to nie jest, ja np teraz używam deklu do każdego jak coś nie ten, za dekla nie ma warnów.
(2) - ty a podobno ty masz za każde zgłoszenie możliwość oblizania jajec swnowi nie? na jakiś pływalniach się spotykacie, kurwa na Piątkowie chyba w Poznaniu.
(k) - nigdy nie byłem na Piątkowie, a nie byłem, bo tam pływalnia jest, to byłem na pływalni w Piątkowie.
(2) - a to prawda, że admin już ci nie wystarcza i masz marzenia o jakiś trójkątach, czterokątach? no ale ty chyba tylu kolegów to nie masz
(k) - patrząc po temacie to chętnych osób są... cztery
(2) - cztery osoby będą cię ładować?! ale pewnie dla ciebie to za mało
(k) - Bolo będzie strzelał jako piąty
(2) - nie no od Bola to się odpierdol, w porządku chłopak, a i jest kurwa za stary na takiego fleta jak ty.
(k) - jak on ma 36 lat.
(2) - ile?!
(k) - 30,30,33
(2) -dooobra, nie obchodzą mnie twoje erotyczne fantazje, dzwonisz do mnie z propsami, że słyszałeś intro, pewnie boisz się, że za bardzo ci pojadeęna płycie i chcesz ją kupić czy co chcesz teraz zrobić?
(k) - wspierać twórców...
(2)- o ty włazidupcu pierdolony, chcesz wspierać 2rzyna?
(k) - twórców których lubię chcę wspierać
(2) - dobra ruro no to czekaj na teledysk w przyszłym miesiącu
(k) - bardzo bardzo chętnie obejrzę
(2) - dobra nara typie pozdrów chłopaka elo
(k) - nara
:lol:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

wujot pisze: 09 gru 2025, 23:34 tak samo użytkownika barbadosa też pamiętam, że zgłaszałem i np deklu to nie jest, ja np teraz używam deklu do każdego jak coś nie ten, za dekla nie ma warnów.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

dr zjeb pisze: 09 gru 2025, 23:40 za dekla nie ma warnów.
Ja pierdolę hahahaha jakie to jest żałosne z tym podpierdalaniem za wycieczki ad personam. Kurwa mnie kiedyś taki Arek podjebał w zerówce na początku tego millenium, bo mi się jego szlaczki nie podobały. Od tamtego czasu nie spotkałem już żadnej takiej parówy, chociaż jego jeszcze usprawiedliwiało poniekąd to, że miał wtedy 5-6 lat
Awatar użytkownika
dr zjeb

To jest coś co na luzie mógłby napisać jakiś bohater drugoplanowy z powieści Niziurskiego, nie wiem, lizus Wyrzek z "Żaby" na ten przykład
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Haczapurjan

dr zjeb pisze: 09 gru 2025, 23:48 o jest coś co na luzie mógłby napisać jakiś bohater drugoplanowy z powieści Niziurskiego, nie wiem, lizus Wyrzek z "Żaby" na ten przykład
Ananiasz z „Mikołajka”

Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 gru 2025, 23:51 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dr zjeb

+1
To była dopiero glista
Awatar użytkownika
Haczapurjan

dr zjeb pisze: 09 gru 2025, 23:51 +1
To była dopiero glista
Patrz go wyżej jak do moderacji nawija ^^
Awatar użytkownika
dr zjeb

Spoiler
kilka sekund później na naszym korytarzu rozległy się okrzyki Kickiego:
— Łotry! Gdzie jesteście? Wychodźcie, tchórze! Niech ja się z wami rozliczę!
— Czemu tak wrzeszczysz? — usłyszeliśmy zirytowany głos Dyra. — Kto to widział tak się miotać!
— Zostałem skrzywdzony przez łotrów, panie dyrektorze!
— Co za łotry?
— Szubrawcy!
— Jacy znów szubrawcy?
— No, szwindlarze, panie dyrektorze!
— Jak ty się wyraŜasz?
— Tak jest, panie dyrektorze!
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

baqlashan pisze: 09 gru 2025, 22:17 kojarzycie w podstawówce jak zawsze znalazł się taki gogusiowaty lamus co zgłaszał nauczycielce "pse pani a ten i ten nie odrobili pracy domowej" zemstacamzata w pigułce.

jak się rodzi w człowieku taki mindset cwela to nie wiem, chyba trzeba mieć przyjebanych starych co nie umieli najbardziej podstawowych wartości wpoić do łba ew obracać się od dziecka w jakimś na maxa pedalskim towarzystwie złożonym z gnębionych kujonów bananowych jak w tych filmach amerykańskich. albo mieć dużo nienawiści do samego siebie i kompensować to sobie poprzez donoszenie na innych, huj wie bo przerasta to moje zrozumienie.

jego profil polityczny tylko dopełnia obrazek skończonego zjeba. wgl jest ktokolwiek na forum co może powiedzieć że to jest spoko ziomek i lubi jego foruming? :lol: floo i art sie nie licza.

Ja go lubie nieironicznie, troche tez nie cierpie ale jest dosyc konsekwentny i to jest jakby OK

Jajca baklazan opowiedzcie wiecej o aurze discordowej, bo ja nie podgladalem tam chlopakow nawet nigdy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

baqlashan pisze: 09 gru 2025, 22:17 wgl jest ktokolwiek na forum co może powiedzieć że to jest spoko ziomek i lubi jego foruming?
ja lubię

ale ja to foruming wszystkich lubię, bo foruming dodatni i foruming ujemny tworzy właśnie ślizgawkę, moje ulubione miejsce w sieci Internat (a foruming książula nieporządka wcale nie jest ujemny)
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

może i donosił dobrowolnie do ub na swoich kolegów, ale był w tym konsekwentny i go lubię, bo ja wszystkich ludzi lubię !
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

piernikowyskoczek pisze: 09 gru 2025, 22:34 dobre dymy

Ja teraz:
Obrazek
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Mider

Post autor: Mider »

wujot pisze: 09 gru 2025, 23:34
Spoiler
oo forumowa parówa książenieporządek i co sprawdziłeś intro, które ci wysłałem?
(k) - intro było fajne..
(2) - no, to czekaj na resztę płyty gościu, rozprułeś się ostatnio parę razy i trzeba o tym nawinąć
(k) - takich akcji już nie mam..
(2)- hah co ty pierdolisz, przecież frajer to twoje drugie imię, pucuj się kurwa na kogo się rozjebałeś ostatnio, tam na camzata chyba?
(k)- a camzata.. to niestety, ale on chyba moderacja to w offtopicu nie reaguje, bo camzat może nazywać od cweli i takich innych i nic się nie dzieje...
(2) - dobra, to jest wasz problem i chuj mnie to obchodzi co tam dalej
(k) - tak samo użytkownika barbadosa też pamiętam, że zgłaszałem i np deklu to nie jest, ja np teraz używam deklu do każdego jak coś nie ten, za dekla nie ma warnów.
(2) - ty a podobno ty masz za każde zgłoszenie możliwość oblizania jajec swnowi nie? na jakiś pływalniach się spotykacie, kurwa na Piątkowie chyba w Poznaniu.
(k) - nigdy nie byłem na Piątkowie, a nie byłem, bo tam pływalnia jest, to byłem na pływalni w Piątkowie.
(2) - a to prawda, że admin już ci nie wystarcza i masz marzenia o jakiś trójkątach, czterokątach? no ale ty chyba tylu kolegów to nie masz
(k) - patrząc po temacie to chętnych osób są... cztery
(2) - cztery osoby będą cię ładować?! ale pewnie dla ciebie to za mało
(k) - Bolo będzie strzelał jako piąty
(2) - nie no od Bola to się odpierdol, w porządku chłopak, a i jest kurwa za stary na takiego fleta jak ty.
(k) - jak on ma 36 lat.
(2) - ile?!
(k) - 30,30,33
(2) -dooobra, nie obchodzą mnie twoje erotyczne fantazje, dzwonisz do mnie z propsami, że słyszałeś intro, pewnie boisz się, że za bardzo ci pojadeęna płycie i chcesz ją kupić czy co chcesz teraz zrobić?
(k) - wspierać twórców...
(2)- o ty włazidupcu pierdolony, chcesz wspierać 2rzyna?
(k) - twórców których lubię chcę wspierać
(2) - dobra ruro no to czekaj na teledysk w przyszłym miesiącu
(k) - bardzo bardzo chętnie obejrzę
(2) - dobra nara typie pozdrów chłopaka elo
(k) - nara
zajebiste, można jeszcze gdzieś króciutko ep posłuchać?
Kalom

Post autor: Kalom »

w dziale ksiąg zakazanych
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

jajca pisze: 09 gru 2025, 23:10 Może właśnie to przez te płynność tożsamości o której piszesz
bardziej myślę, że przez formę komunikacji, zresztą gdyby admin odpalił shoutboxa na dole forum (co zresztą było dość częstą praktyką na forach te naście lat temu) zamiast discorda to wyglądałoby to tak samo, a obyło by się bez gadania o jakichś tajnych pedalskich masońskich lożach
sztyc pisze: 10 gru 2025, 1:09 może i donosił dobrowolnie do ub na swoich kolegów, ale był w tym konsekwentny i go lubię, bo ja wszystkich ludzi lubię !
rozumiem że wszystkim swoim kolegom robisz distroj jak godhandowi ot tak w ramach koleżeńskiej rozrywki
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Jak jest shoutbox na forum to postów wtedy nie ma bo wszyscy na czaciku siedzą, tak że props dla administracji że go nie ma, za to hejt że jest oficjalny discord
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

ja lubię @zemsta1camzata jak coś, często pisze konkretnie i umie robić research w życiu na różnych płaszczyznach

oczywiście konfiturskiej postawy nie pochwalam, bo frajerom ręki się nie podaje
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

baqlashan pisze: 09 gru 2025, 22:17 wgl jest ktokolwiek na forum co może powiedzieć że to jest spoko ziomek i lubi jego foruming? floo i art sie nie licza.
nie mieszaj mnie w to pedale i nie wyciagaj pochopnych wniosków
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

O 15 konferencja w sprawie @Smly
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
dr zjeb

W tej godzinie nie odmówię duszy niczego, która prosi przez mękę moją...
W godzinie tej uprosisz wszystko dla siebie i dla innych; w tej godzinie stała się laska dla świata całego- miłosierdzie zwyciężyło sprawiedliwość.
ODPOWIEDZ