żeby wszystkie dziewczyny tak wygladaly ze zmarszczoną miną po srogim melanżu i nagrywkach, to świat byłby serio lepszym miejscem. Do tego znalezienie jednego ciut słabszego zdjęcia w bluzie z kapturem, to chuj a nie argument. Do tego to niezła wokalistka/raperka
najbardziej ruchable raperka
Re: najbardziej ruchable raperka
żeby wszystkie dziewczyny tak wygladaly ze zmarszczoną miną po srogim melanżu i nagrywkach, to świat byłby serio lepszym miejscem. Do tego znalezienie jednego ciut słabszego zdjęcia w bluzie z kapturem, to chuj a nie argument. Do tego to niezła wokalistka/raperka
eee, jeżeli ona tak wygląda niekorzystnie, to nie ma tragedii. wiadomo, że lekki fasik jest grany i wyraz twarzy jakby wiecznie na kacu była, aczkolwiek nie musi się za bardzo starać, żeby wykrzesać z siebie kobiecą energię – w przeciwieństwie do kary, która zawsze będzie przypominać typowego sebę
choć nie ukrywam, że na tym zdjęciu bambi niebezpiecznie zbliża się aparycją do białasa
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh

tej fotki też się nie da odzobaczyć, a chciałbym ją usunąć z pamięci
- Haczapurjan
^Pasut jej kolegów do klipu pożyczył?
A, mimo że tutaj całym serduszkiem za sympatyczną Michaliną, to uważam, że pan raper Oki dokonał downgrade jakościowego partnerki, ponieważ Sara Woś aka Choigorue, wciąga Bambi noskiem. Moja ulubiona eks polskich raperów zdecydowanie (na minus trochę, że książkara booktokowa najgorsza)
i ktos tu niby Kare do Palucha porownywal xD przeciez tu jest piątkowianin jak z kuriera wycięty
- FruitOffTheWall
popularna myna, fajna szara myszka dla anonkaglokk pisze: ↑18 lut 2026, 13:18 A, mimo że tutaj całym serduszkiem za sympatyczną Michaliną, to uważam, że pan raper Oki dokonał downgrade jakościowego partnerki, ponieważ Sara Woś aka Choigorue, wciąga Bambi noskiem. Moja ulubiona eks polskich raperów zdecydowanie (na minus trochę, że książkara booktokowa najgorsza)
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Bądźmy szczerzy, być w top3 najpopularniejszych raperów i się z takimi padlinami spotykać to trzeba być zjebem.
Wgl to jest jedyny wątek na tym forum który mnie bulwersuje a nie jestem bóldupiarzem z natury.
Nie rozumiem jak można chwalić ciało bambi które nie ma bioder, to jest ciało 13 letniego chłopca z cycami. Nie rozumiem jak można mówić że krasnal chałabała dziarma jest dobra jak ona jest przerysowana z ryja jak kurwinox
Nie rozumiem jak można mówić że fagata ma chujowe ciało jeśli pomijając nowe cyce sztuczne to jest czortem na dyszkę. Dupsko, biodro, płaski brzuszek...
Wgl to jest jedyny wątek na tym forum który mnie bulwersuje a nie jestem bóldupiarzem z natury.
Nie rozumiem jak można chwalić ciało bambi które nie ma bioder, to jest ciało 13 letniego chłopca z cycami. Nie rozumiem jak można mówić że krasnal chałabała dziarma jest dobra jak ona jest przerysowana z ryja jak kurwinox
Nie rozumiem jak można mówić że fagata ma chujowe ciało jeśli pomijając nowe cyce sztuczne to jest czortem na dyszkę. Dupsko, biodro, płaski brzuszek...
Popi.jaku
- igorzastyy
Nie wiem kto to jest j.wors. Ma prywatny Instagram, jakiś jeden klip, po obejrzeniu którego stwierdzam, że wolałbym zdecydowanie wyjść z imprezy z kobietą o urodzie Bambi niż jej. Zatem głos na Michalinę z Pe do en z kreską. Chociaż prawdę mówiąc to z tak obsadzonej imprezy wolałbym wyjść sam, albo wcale na nią nie iść.
Nawet jeśli Dziarma kiedyś wyglądała jak trans, w dredach wyglądała strasznie, to obecnie zaliczyła urodowy progres, wiek i zmiana fryzury przysłużyły jej się. Nigdy w życiu nie zagadałem do czarnookiej brunetki, zawsze mnie ciągnie do niebieskich oczu, więc głos idzie na Dziarmę, ale głosując nie cieszyłem się.
Nawet jeśli Dziarma kiedyś wyglądała jak trans, w dredach wyglądała strasznie, to obecnie zaliczyła urodowy progres, wiek i zmiana fryzury przysłużyły jej się. Nigdy w życiu nie zagadałem do czarnookiej brunetki, zawsze mnie ciągnie do niebieskich oczu, więc głos idzie na Dziarmę, ale głosując nie cieszyłem się.
pozdrawiam serdecznie zacne grono
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
nie jestem mistrzem ceremonii to gejowska nazwa
jestem userem który nonstop bezbecje uprawia
jestem userem który nonstop bezbecje uprawia
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
@Popi Przede wszystkim to wypadałoby w tym temacie rozróżnić najładniejsze od najbardziej ruchable, bo dla mnie taka blondyna z Modelek jest bardzo ładna i ładniejsza niż Adma, ale pewnie jakby mi się taka Adma odjebała w jakieś szpile, pończochy i gorset to bym ją prędzej zrobił niż sympatyczną Suzi z Modelek. No a Bambi jak dla mnie nie ma nic do zaoferowania w temacie ruchable - ciało chłopca z cycami, mimo, że brzydka nie jest.
MalinowyJogurt 2
Przecież Bambiszonik ma przedojebane idealne dupsko (nie obleśnomurzyński wysryw Fagata style, tylko idealny bubblebut)

Sprowadzanie jej tylko do cyca to wyrazne niedocenienie świetnego tyłka i idealnych wręcz nóg.

Sprowadzanie jej tylko do cyca to wyrazne niedocenienie świetnego tyłka i idealnych wręcz nóg.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2026, 15:51 przez glokk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cz4rny1337
- Moderator
Toż to z profilu elegancki polski ziemniaczek, o czym pisałem wcześniej.
"Takie macie gusta, że Was nie spotka prawdziwa rozpusta..."
A Bambi jest jakaś nieforemna – jej twarz nie pasuje do reszty ciała xD
Leokadia była spoko przed tatuażami i operacją biustu.
- igorzastyy
Oki jak widzę preferuje panienki z uszami, co do których będzie miał pewność, że bardzo dobrze usłyszą jego muzykę.
Apeluję też, by jakiś użytkownik homoseksualista (statystycznie powinien jakiś być na forum) się ujawnił i oznajmił nam, która z kobiet jego gejowskim okiem jest dla niego najbardziej atrakcyjna. Potrzebne jest, aby ktoś spojrzał na to z innej strony i przekazał swój punkt widzenia.
Apeluję też, by jakiś użytkownik homoseksualista (statystycznie powinien jakiś być na forum) się ujawnił i oznajmił nam, która z kobiet jego gejowskim okiem jest dla niego najbardziej atrakcyjna. Potrzebne jest, aby ktoś spojrzał na to z innej strony i przekazał swój punkt widzenia.
-(1).gif)