Livescore EURO 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore EURO 2024
Przynajmniej w typerku wynik się zgadza.
W drugim meczu Moder koniecznie w pierwszym składzie.
W drugim meczu Moder koniecznie w pierwszym składzie.
mieliśmy swoje, szkoda że kończymy po frajersku, jeszcze nie do końca zeszło po poprzednich twarzach reprezentacji, mimo wszystko możemy patrzeć z lekkim optymizmem na mecz z Austriakami
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
nie no Holendrzy lepsi i wynik oddaje, nie mniej tak można przegrywać bez poczucia zmarnowanych 2h i pałowania lagi na Robercika
boli mnie serce
dobry mecz, dzięki za emocje
dobry mecz, dzięki za emocje
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
No nic. Musimy najebać wysoko Austrię i murować z Francją to może z 3 wyjdziemy xD
nie no Holendrzy lepsi i wynik oddaje, nie mniej tak można przegrywać bez poczucia zmarnowanych 2h i pałowania lagi na Robercika
nie no kurwa moglo po samej pierwszej polowie spokojnie 1-3 byc a my chuja tam sobie stworzylismy po prawdzie no wstydu nie ma i dslo sie to ogladac ale to tyle
ale z austriakami raczej nie bedzie takiego duszenia jak kurwy w szesciu jak cytryne, wiec wydaje mi sie, ze mozemy zakladac, ze mamy szanse
Oby Austriacy jakoś urwali Francji a Holandia niech już wszystko wygrywa i kto wie, może jeszcze wyjdziemy z tej grupy
To już lepiej żeby Francja wygrała dwa mecze i z nami na remis zagrała
IT’S COMING HOME

a po co maja urywac Francji i nam uwalić szansę wyjścia z 3?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Spoiler

No najlepiej dla nas jakby Francja wygrała oba mecze i na trzeci wyszła na wyjebce jak na mundialu zazwyczaj robią
to jest ten cały światły europejczyk @exyou?
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
Nieistotne, tego nikt nie będzie pamiętał ale to że ojebali Polaków będą.
-
UlicaRzadzi
- genocidegeneral
holendrzy nauczyli exyou jeść nożem i widelcem gile z nosa, polecam skrybcik od phobosa
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Ja tam się mega pozytywnie zaskoczyłem grą Polaków, wreszcie był jakiś atak pozycyjny, brak kompleksów - to czym odstawialiśmy to głównie umiejętnościami, podania niedokładne, niewystarczająca szybkość w nogach itd
Jestem zadowolony z tego meczu, nawet bardzo. Wolę przegrane w takim stylu, niż wygrane w stylu czesława spieprzaj dziadu michniewicza
interesuje mnie jak będą grali gdy powróci lewy na bojo. ja tam się boję że poziom gry paradoksalnie spadnie. polacy się jakoś dziwnie paraliżują przy lewym.
Jestem zadowolony z tego meczu, nawet bardzo. Wolę przegrane w takim stylu, niż wygrane w stylu czesława spieprzaj dziadu michniewicza
interesuje mnie jak będą grali gdy powróci lewy na bojo. ja tam się boję że poziom gry paradoksalnie spadnie. polacy się jakoś dziwnie paraliżują przy lewym.
bzdura to jest
skromny sympatyk kultury gruzińskiej
a siatkówka to jest pedalskie gówno
a siatkówka to jest pedalskie gówno