Sentino
- yungXpaproch
Re: Sentino
w trzecim albo czwartym, sorki nie mam czasu zeby zalinkowac dokladnego timestampa
wazna informacja z najnowszego live: mamy sie nie wczuwac, jak on mowi do kogos "ty synie kurwy", bo on jest w z innej kultury, innego wychowania i nawet wlasna ciocia mowila do niego "ty synie kurwy" i nikt sie nie obrazal
- yungXpaproch
no i dobrze powiedzial
Dodano po 30 sekundach:
syn kurwy jeden
Dodano po 30 sekundach:
syn kurwy jeden
- FruitOffTheWall
dziena paproch za post bo bym tego live nie odpalił a on tam fajne rzeczy gada
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- yungXpaproch
pozderki wojti
kurwa siedzi mi ta plyta nowa. ma w sobie cos z zabojstw lirycznych wedlug mnie. jest tez melodyczna bardzo i ma duzo wkrecajacych sie refrenow. wiekszosc kawalkow to wlasnie takie bangerki.
kurwa siedzi mi ta plyta nowa. ma w sobie cos z zabojstw lirycznych wedlug mnie. jest tez melodyczna bardzo i ma duzo wkrecajacych sie refrenow. wiekszosc kawalkow to wlasnie takie bangerki.
- FruitOffTheWall
Ta epka na drillowych bitach, ze słabym mixem wręcz na brudno nagrana miała zajebisty klimat, tam gdzie był numer shake było słuchalne parę traczyn, a już epka z truemanem nie siadła mi w ogóle + były tam numery drillowe, w teorii lepiej zmianowane, a w praktyce syf kiła i mogiłaXD. Mam trochę tak że albo słucham tylko sentino, albo wcale nie słucham sentino, jakoś nie ma tak, że sobie jego jeden traczek odpale i elo. Na ten moment ciężko mi to sprawdzić (w sensie całe połknąć za jednym odsłuchem, jak widze 20 numerów, czy tam, ile to ma to mi się tego słuchać nie chce). Sebastian wkurwił mnie troszke zjebaniem numeru z Koneserem, liczyłem na mega sztos a sie zawiodłem
ale wróce do muzyki panie sebku spokojnie, niech sikarios nie wykonują na mnie wyroku
)))
Np. tutaj, piękne snippety naprawdę przechuj to co tutaj jest. A wyjdzie całe i wyjdzie szydło z worka.
ale wróce do muzyki panie sebku spokojnie, niech sikarios nie wykonują na mnie wyroku
Np. tutaj, piękne snippety naprawdę przechuj to co tutaj jest. A wyjdzie całe i wyjdzie szydło z worka.
Spoiler
Spoiler
rip zioloziolo
mojego kolegi mama potrafila w nerwach do niego (swojego syna) powiedziec "ty skurwysynu" 
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
zajebisty ten live z 03.02, zajebiście się sebek nakręca [na trzeźwo], ale też dużo mądrych rzeczy mówi
-
bombastyczny
To, że używa "ładnych słówek" nie znaczy od razu, że mówi mądre rzeczy bo ostatnio akurat pierdolił same głupoty i gubił wątek co chwile i właściwie chuj wie o co mu chodziło co chwile.
na tym live to sebek jakby chciał truemanowi pocisnąć i prawie się zapomina, ale potem przypomina mu się że stoją za tym jakieś pieniądze do wyciągnięcia 
Strasznie śliskie towarzystwo. Na tym ostatnim vlogu truemana to juz nie mogłem tego całego przyswoić w całości, bo co tam Alvarez wygadywał to już się w głowie nie mieści. Wszedzie w Europie jest komuna, bo obowiązują przepisy i nie można najebanym jeździć
i tak sobie tłumaczy ze nie ma prawka, bo przez 60% czasu jest pod wpływem czegoś. To duzo tlumaczy, bo jeszcze z rok temu mówił na jakimś live że on nie tyka używek poza alko i paroma fajkami dziennie
no i standardowo- obrażanie Polaków, chociaż to 95% jego słuchaczy...
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
mam na myśli konkretny lajw, w którym mówi dużo rzeczy no dobra może nie mądrych ale z wieloma się zgadzam, bo też nie jestem za mądry po prostu najwyraźniej np o tym co w tym temacie również się odbywa jakieś robienie z igły widły z pierdoleniem typa w fazie odklejenia totalnego bo coś tam poburczal do “kolegów” no i o tej całej sytuacji z nitro, gdzie typ totalnie się skompromitował i nawet tego nie widzi xD wręcz przeciwniebombastyczny pisze: ↑04 lut 2025, 15:43 To, że używa "ładnych słówek" nie znaczy od razu, że mówi mądre rzeczy bo ostatnio akurat pierdolił same głupoty i gubił wątek co chwile i właściwie chuj wie o co mu chodziło co chwile.
-
bombastyczny
dopiero obczailem ten czwarty odcinek
ciezko sie to oglada, truman widac po trzech dniach przebywania z sentino juz ma dosc i musi robic dobra mine do zlej gry, ale rozkmina zranionego sentino na temat flychanelle ktorej zasponsorowal tatara, a ta mu nie dala dupy bo nie ma odpowiedniej mentalnosci rodem ze stanow kapitalna
ciezko sie to oglada, truman widac po trzech dniach przebywania z sentino juz ma dosc i musi robic dobra mine do zlej gry, ale rozkmina zranionego sentino na temat flychanelle ktorej zasponsorowal tatara, a ta mu nie dala dupy bo nie ma odpowiedniej mentalnosci rodem ze stanow kapitalna
swego czasu dobry szon z niej był ale beka z sentino za to spłakane oświadczenie 
wiesz o co chodzi
wiesz o co chodzi
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
ta Ada Śledź to jednak porządna dziewucha, każdy myślał , że to kurwisko a tu proszę , takiej personie jak Seba Pałucki dupy nie dać ? Szapo ba dla niej
- gods bidness
Ciekawe czy jebie śledziem.
Kiedy jest o flychanelle dajcie time
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków