[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
30 userow na slizgawce uwazajacych, ze na ten moment Mes wygrywa to i tak duży sukces Mesa
- marmolad_k2
2rzyńskie multikonta
- marmolad_k2
2rzyn sześdzesiona? Czy Mes o tym wie?
- scam_sakawa
też tak uważam, chłop jest kompletnie niestrawny swoją muzyką i nie ma opcji, że jest w stanie na nowo odbudować jakiś fanbase w 2025 roku
chociaż oba dissy Mesa mi się podobają jako zaczepne piosenki od odklejonego psychopatycznego landlorda arystokraty
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ja muzycznie mam najmniej zastrzeżeń, bardziej chodzi o to, ze Mes nie dowozi z punchami, z terminami plus te wszystkie zjebane akcje jak ta z domofonem i prawie cała jego aktywność w necie od początku beefu. teraz to już leci w chuja na pełnej, bo na insta zapowiadał jakie to zwroty akcji będą w tym tygodniu, a jak jest to widzimy. raperem jest dla mnie lepszym od tdfa, bardzo możliwe, ze wyda dobrą płytę, ale uczciwie przyznaje, że na ten moment wygrywa tedzik
Mes nagrał „my” i „wy”, teraz jak obydwaj stracili dawnych znajomych jeden z nich może nagrać kawałek „ty” xD
- Haczapurjan
To jest chyba najbardziej wkurwiające właśnie. O ile kumam, że wcześniej, nie wiem, spędzał czas z synem, jego syn miał jakąś operację/zabieg w szpitalu - no jakby, understandable, są rzeczy ważne i ważniejsze. Ale teraz chłop zapowiada jakieś kapiszony, że tydzień będzie muzyczny, po czym się okazuje, że tu jakieś świrowanie z Babis, tutaj jakaś dupa z przypadku, co mu okładki robi, tu puszcza jakiegoś Prodigy na relacji i uhahany, no co to kurwa jest? Rób ten diss i nie pierdol
-
arystokrata91
Mes jednak nie deliver?
on od początku beefu sprawia wrażenie, jakby miał wyjebane w fanów. ludzie czekają, a on pisze o kurwa mean ducku, lady gadze i chuj wie czym jeszcze, jakby w ogóle nic się nie działo, y'all trippin xD
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2025, 18:44 przez YP_, łącznie zmieniany 1 raz.
no przecież był u niego tydzień muzyczny - pokazał jak sampluje britnej, a w inny dzień wrzucił na stories zdjęcie przed mpc 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- JESTEM_HIPHOPEM
CO TAM ŚLIZGERSI? PJOTER NIE DOWOZI TEMATÓW? OJEJ... 
Spokojnie, jeszcze tydzień się nie skończył 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
jak się jest tak zapatrzonym w siebie jak mes to można co najwyżej nagrać "ja"

- gods bidness
No bo nic się nie dzieje. Zachowujecie się jakby w związku z tym, że jeden coś na drugiego powiedział, to wprowadzili stan wojenny w całym kraju. A oni obaj mają wjyebane w ten beef albo przynajmniej udają, że mają wyjebane. Mes mówi wprost, że diss będzie jak będzie i że mean duck.
W ogóle Mes teraz powinien zrobić level up z trollingiem i nagrać storkę do Tedego że "no i czego się przypierdalasz do mnie przeklęty draniu".
- Oportunistycznyebaka
Niestety wszystko prawda, niestety dlatego że na aktualną formę Tedego wystarczy nagrać po prostu diss, który rzeczywiście będzie dissem a nie zbiorem jakiś egotycznych problemów Pjotera.YP_ pisze: ↑26 wrz 2025, 18:22 ja muzycznie mam najmniej zastrzeżeń, bardziej chodzi o to, ze Mes nie dowozi z punchami, z terminami plus te wszystkie zjebane akcje jak ta z domofonem i prawie cała jego aktywność w necie od początku beefu. teraz to już leci w chuja na pełnej, bo na insta zapowiadał jakie to zwroty akcji będą w tym tygodniu, a jak jest to widzimy. raperem jest dla mnie lepszym od tdfa, bardzo możliwe, ze wyda dobrą płytę, ale uczciwie przyznaje, że na ten moment wygrywa tedzik
aha, no to nie ma tematu