[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
241
58%
Ten Typ Mes
60
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
108
26%

Liczba głosów: 412

YP_

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: YP_ »

30 userow na slizgawce uwazajacych, ze na ten moment Mes wygrywa to i tak duży sukces Mesa
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

2rzyńskie multikonta
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

i to nie wszystkie
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

30rzyn
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

to tylko polowa
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

2rzyn sześdzesiona? Czy Mes o tym wie?
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Bane pisze: 26 wrz 2025, 16:18 Przepraszam, przecież nie powinienem pisać o nim "chłop".
:rotfl:

Ja tam utrzymuję, że jeśli diss będzie dobry, to czas oczekiwania można wybaczyć. Inna sprawa, że nie wiem, czy jest w stanie. :dunno:
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

YP_ pisze: 26 wrz 2025, 16:25 30 userow na slizgawce uwazajacych, ze na ten moment Mes wygrywa to i tak duży sukces Mesa
też tak uważam, chłop jest kompletnie niestrawny swoją muzyką i nie ma opcji, że jest w stanie na nowo odbudować jakiś fanbase w 2025 roku

chociaż oba dissy Mesa mi się podobają jako zaczepne piosenki od odklejonego psychopatycznego landlorda arystokraty
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
YP_

ja muzycznie mam najmniej zastrzeżeń, bardziej chodzi o to, ze Mes nie dowozi z punchami, z terminami plus te wszystkie zjebane akcje jak ta z domofonem i prawie cała jego aktywność w necie od początku beefu. teraz to już leci w chuja na pełnej, bo na insta zapowiadał jakie to zwroty akcji będą w tym tygodniu, a jak jest to widzimy. raperem jest dla mnie lepszym od tdfa, bardzo możliwe, ze wyda dobrą płytę, ale uczciwie przyznaje, że na ten moment wygrywa tedzik
iksdede

Post autor: iksdede »

Mes nagrał „my” i „wy”, teraz jak obydwaj stracili dawnych znajomych jeden z nich może nagrać kawałek „ty” xD
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

YP_ pisze: 26 wrz 2025, 18:22 i prawie cała jego aktywność w necie od początku beefu. teraz to już leci w chuja na pełnej, bo na insta zapowiadał jakie to zwroty akcji będą w tym tygodniu
To jest chyba najbardziej wkurwiające właśnie. O ile kumam, że wcześniej, nie wiem, spędzał czas z synem, jego syn miał jakąś operację/zabieg w szpitalu - no jakby, understandable, są rzeczy ważne i ważniejsze. Ale teraz chłop zapowiada jakieś kapiszony, że tydzień będzie muzyczny, po czym się okazuje, że tu jakieś świrowanie z Babis, tutaj jakaś dupa z przypadku, co mu okładki robi, tu puszcza jakiegoś Prodigy na relacji i uhahany, no co to kurwa jest? Rób ten diss i nie pierdol
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

Mes jednak nie deliver?
YP_

on od początku beefu sprawia wrażenie, jakby miał wyjebane w fanów. ludzie czekają, a on pisze o kurwa mean ducku, lady gadze i chuj wie czym jeszcze, jakby w ogóle nic się nie działo, y'all trippin xD
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2025, 18:44 przez YP_, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

no przecież był u niego tydzień muzyczny - pokazał jak sampluje britnej, a w inny dzień wrzucił na stories zdjęcie przed mpc :lol:
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

CO TAM ŚLIZGERSI? PJOTER NIE DOWOZI TEMATÓW? OJEJ... :joint:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Spokojnie, jeszcze tydzień się nie skończył 😎
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

iksdede pisze: 26 wrz 2025, 18:30 Mes nagrał „my” i „wy”, teraz jak obydwaj stracili dawnych znajomych jeden z nich może nagrać kawałek „ty” xD
jak się jest tak zapatrzonym w siebie jak mes to można co najwyżej nagrać "ja"
Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

YP_ pisze: 26 wrz 2025, 18:43 ludzie czekają, a on pisze o kurwa mean ducku, lady gadze i chuj wie czym jeszcze, jakby w ogóle nic się nie działo
No bo nic się nie dzieje. Zachowujecie się jakby w związku z tym, że jeden coś na drugiego powiedział, to wprowadzili stan wojenny w całym kraju. A oni obaj mają wjyebane w ten beef albo przynajmniej udają, że mają wyjebane. Mes mówi wprost, że diss będzie jak będzie i że mean duck.

W ogóle Mes teraz powinien zrobić level up z trollingiem i nagrać storkę do Tedego że "no i czego się przypierdalasz do mnie przeklęty draniu".
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

YP_ pisze: 26 wrz 2025, 18:22 ja muzycznie mam najmniej zastrzeżeń, bardziej chodzi o to, ze Mes nie dowozi z punchami, z terminami plus te wszystkie zjebane akcje jak ta z domofonem i prawie cała jego aktywność w necie od początku beefu. teraz to już leci w chuja na pełnej, bo na insta zapowiadał jakie to zwroty akcji będą w tym tygodniu, a jak jest to widzimy. raperem jest dla mnie lepszym od tdfa, bardzo możliwe, ze wyda dobrą płytę, ale uczciwie przyznaje, że na ten moment wygrywa tedzik
Niestety wszystko prawda, niestety dlatego że na aktualną formę Tedego wystarczy nagrać po prostu diss, który rzeczywiście będzie dissem a nie zbiorem jakiś egotycznych problemów Pjotera.
YP_

gods bidness pisze: 26 wrz 2025, 19:01
YP_ pisze: 26 wrz 2025, 18:43 ludzie czekają, a on pisze o kurwa mean ducku, lady gadze i chuj wie czym jeszcze, jakby w ogóle nic się nie działo
Mes mówi wprost, że diss będzie jak będzie i że mean duck.
aha, no to nie ma tematu
ODPOWIEDZ