Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

2ps__

Re: Sentino - Dominacja Genetyczna Alvareza Pałuckiego (2025)

Post autor: 2ps__ »

wiadomo większość tutaj zgromadzonych by nie byla podekscytowana zarabiając 2,7 mln pln na strzała, ale trzeba pamiętać że sentino nie jest slizgerem tylko zwykłym typem

ale fakt faktem wygląda tragicznie pomyśleć że kiedyś był kurwa ikona stylu xd no ale props i tak, mam nadzieję że nic nie odpierdoli, nagra płytę z malikiem i w końcu zostanie top1 raperem w pl i będzie latał w radio bo się nalezy
Awatar użytkownika
Karkovsky

Re: Sentino

Post autor: Karkovsky »

Obejrzalem kolejny vlog trumana i nie mogę sie nadziwić jak zmarnowanym potencjałem ludzkim jest Sebastian Alvarez. Typ jest inteligentny, włada biegle 4 jezykami, ma poczucie humoru, obycie z szeroko pojętą kulturą. Bawi mnie, ze w Polsce się go próbuje sprowadzić do ćpuna i nie wiem, discopolowca.
Fakt, jest mocno odklejony od rzeczywistości. Gardzę jego przywiązaniem do pieniedzy i materializmu, no ale obrzydliwie bogaty raper to jego rola w dziwnym filmie, który gra w swojej głowie. Oczywiście jest DOŚĆ bogaty, ale najpierw byl bogaty dzięki rodzicom, dlugo dlugo byl w fazie "fake it till you make it", by teraz po latach W KOŃCU zarobić cos dzięki muzyce. Bo w jego ruchy na ulicy to tak średnio wierzę. Oczywiście nie mówię ze nie robił żadnych, ale na pewno nie na tyle, co o tym nawijał.
O co mi chodzi w tym poście, to to, że myślę że typ mógłby robic jakas ambitna muzyke, być architektem jak stary, czy robić cokolwiek bardziej pożytecznego dla społeczeństwa, a jest, jak to gdzies przeczytałem, 18latkiem w ciele 42latka. Tak czy siak lubię sobie posłuchać jego mało ambitnej muzyki
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

rozmowa z malikiem troche mrozi :confused:
Awatar użytkownika
Karkovsky

Moda:
Malik>Sento
Muza:
Sento> TPS> Malik
moody

Post autor: moody »

2ps__ pisze: 28 sty 2025, 18:52 wiadomo większość tutaj zgromadzonych by nie byla podekscytowana zarabiając 2,7 mln pln na strzała, ale trzeba pamiętać że sentino nie jest slizgerem tylko zwykłym typem
az mi sie przypomnialo w tym temacie:

po obejrzeniu tego vloga widac, ze 100% prawdy :lol:
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

sentino jeszcze w jakimś korpo skończy na customer service representative with spanish and german
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
Karkovsky

Kibicuje mocno
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

ta rozmowa z malikiem :bag:

sentino powinien go jebać na każdym kroku za tamte akcje a nie mu dupę liżesz lamusie
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Sam rzuciłeś oskarżenie:
Karkovsky pisze: 28 sty 2025, 19:04 Bawi mnie, ze w Polsce się go próbuje sprowadzić do ćpuna i nie wiem, discopolowca.
A potem sam wrzuciłeś materiał dowodowy na jego potwierdzenie:
Karkovsky pisze: 28 sty 2025, 19:04 Fakt, jest mocno odklejony od rzeczywistości. Gardzę jego przywiązaniem do pieniedzy i materializmu, no ale obrzydliwie bogaty raper to jego rola w dziwnym filmie, który gra w swojej głowie. Oczywiście jest DOŚĆ bogaty, ale najpierw byl bogaty dzięki rodzicom, dlugo dlugo byl w fazie "fake it till you make it", by teraz po latach W KOŃCU zarobić cos dzięki muzyce. Bo w jego ruchy na ulicy to tak średnio wierzę. Oczywiście nie mówię ze nie robił żadnych, ale na pewno nie na tyle, co o tym nawijał.
Karkovsky pisze: 28 sty 2025, 19:04 typ mógłby robic jakas ambitna muzyke
:lol:
Karkovsky pisze: 28 sty 2025, 19:04 być architektem jak stary
:lol:
Karkovsky pisze: 28 sty 2025, 19:04 robić cokolwiek bardziej pożytecznego dla społeczeństwa, a jest, jak to gdzies przeczytałem, 18latkiem w ciele 42latka
No ale to jest właśnie jego rola i odnajduje się w niej doskonale i jest w niej naturalny. To jest też jego rola w społeczeństwie. Tacy też w społeczeństwie są potrzebni. Jest tym kim jest wielu raperów, czyli kidultem, 40-letnim pajacem, który spędza czas głównie na wyzywaniu się z 2, 3 razy młodszymi słuchaczami na relacji live na instagramie. Mix internetowych gróźb, pozerki, odklejki ze szczyptą mitomanii. Trzeba mu oddać, że jest bardziej ekskluzywny niż Ferguson czy Suja THS, ale to w sumie ten sam syndrom.
Awatar użytkownika
matejko

Post autor: matejko »

Przynajmniej umie rapować
Ich bin unterwegs nachts in Berlin
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

ten mlekolak to jest jak biala polska nastolatka, ktora dostala kopa od crusha po obciagnieciu na szkolnym ognisku. Typek zainwestowal kase w ruchy Sentino, podlizywal sie wszedzie, wykupil kontrakt ze Step Records i finalnie zostal opluty. I chcial zmazac Sento ze sceny muzycznej, a tylko dorzucil cegielke do tego, zeby bylo jeszcze glosniej o nim, pozwolil mu odkuc sie po animozjach i jeszcze zeszli sie z Malikiem.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
2ps__

Post autor: 2ps__ »

jak to o lygrysie chyba ten łeb gada seba normalnie w nieruchomosci inwestuje przeciez :joint:
Sprzet

Post autor: Sprzet »

Karkovsky pisze: 28 sty 2025, 19:04 O co mi chodzi w tym poście, to to, że myślę że typ mógłby robic jakas ambitna muzyke, być architektem jak stary, czy robić cokolwiek bardziej pożytecznego dla społeczeństwa, a jest, jak to gdzies przeczytałem, 18latkiem w ciele 42latka. Tak czy siak lubię sobie posłuchać jego mało ambitnej muzyki
Narkotyki i alkohol robią swoje. Kumasz bracie.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Przecież Sentino dużo mniej od Tumana wziął za ten katalog niż 2,7 mln na bank, do tego rozjebie ten hajs w ciągu 3 miesięcy.

A po co myślicie, że nagrał płytę na szybko z 21 numerami na niej? Żeby mu coś kapało jak się kasa skończy, a lajwy na kicku nie zaspokoją potrzeb na kupno zegarka, który finalnie i tak przejebie.

Niesamowitym golasem jest Sentino przy takim White 2115 czy innym Okim.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

smiesznie to wyglada jak sento ciagnie pale trumanowi i malikowi
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
Picasso

Post autor: Picasso »

Małpy w zoo podczas wydłubywania sobie kawałków gówna z tyłków mają w sobie więcej ogłady niż Sentino podczas tej "historycznej" rozmowy z Malikiem.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Hmmm, ale co dokładnie oznacza kupno katalogu artysty? Sentino przegra swojemu nowemu impresario empetrójki swoich masterowanych na kolanie w kiblu kawałków i pora na CS-a? No przecież Truman go nie zmusi do nagrania ich jeszcze raz w porządnym studio? A prawa do bitów też można tak w 100% przenieść?
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
🥤 DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN 🚘 -> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Dochody ze streamingu będą szły na konto Tumana, tak samo będzie on mógł wyjebać te numery ze Spotify jak będzie miał taką ochotę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Źle się ogląda te filmiki od tumana, Seba też chyba po jakichś wspomagaczach, widać że pieniążki i te fatałaszki, torebeczki i inne gówna to jego cale życie, jara się tym jak dziecioczek mały, ale jak mu to daje radość i frajdę to chuj tam, niech sobie kupuje te torebeczki. Mógłby tylko zacząć lepsze numery nagrywać bo to wszystko na odpierdol jak produkt z taśmy robione
ODPOWIEDZ