[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
241
58%
Ten Typ Mes
60
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
108
26%

Liczba głosów: 412

YP_

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: YP_ »

Mes za te wszystkie obsuwy powinien zrobic jakis prezent niespodzianke dla fanow, np. do kazdej plyty "Bukowski" specjalne opakowanie swiecace w ciemnosci.

A powaznie, to jest kpina z fanow. Jak dla mnie to moglby nagrac dziesięć "Powinnaś być ze mną" i nie miałbym z tym problemu, bo teraz dopiero jako słuchacz naprawde czuje się zawiedziony
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2025, 20:30 przez YP_, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
kertoip_

Post autor: kertoip_ »

Chyba szykuje, bo mówił, że obsuwa spowodowana jest tym że chce mieć jeszcze lepszą okładkę haha
to forum zmierzam ku końcowi
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

A Babis nie jest czasami graficzką (oczywiście poza swoją główną ścieżką kariery, którą centralnie milion razy mniej szanuję niż jakieś OnlyFansy czy zdrowe tradycyjne kurwienie się).
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

jest rysowniczką komiksów, nie graficzką. pewnie umie coś tam projektować, ale to nie jej specjalizacja. może rysuje mesowi storyboard do kolejnego zajebistego klipu pod diss. obrazek już się renderuje.
Obrazek
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Jak kasia babis czyli lewaczga racjonalizuje sobie spotkania z elitarysta landlordem czyli wrogiem ideowym xD i can fix him xD
mundialopsychoza
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

Wciąż nie dociera do mnie, że Tas De Flejtuch obejrzał każdy wywiad z Mesem dostępny na YouTube, w tym niektóre po 3-4 razy, podczas gdy jako wieloletni - bo od 15 lat - psychofan Piotra, zerknąłem, że nawet ja nie zdołałem sprawdzić każdego XD. Zastanawia mnie po co, czemu, przecież Suka jest robotna i raczej ma wiele różnych zajęć. To musi być obsesja i/lub fascynacja, może Jackowi ciężko przyznać?

A Mes nieźle się pucuje do tej Babis, nawet jakieś jej wypowiedzi wrzuca XD, wiem, że to już Pudelkowe klimaty, ale ciekawi mnie czy leci do niej bajerka czy chodzi wyłącznie o rzeczy „biznesowe”, aczkolwiek nie sądzę. A i ciekawe z kim był mes na mieście, o kim Wini podniecał się, że przyszedł z „takim orężem”.
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

A odniósł się do nich jakoś w ogóle, czy to tak dla przyjemności obejrzał?
arystokrata91

W samym beefie zupełnie nic, w trakcie swojej transmisji przed trzema koronami (a po samicy) dużo mówił, m.in., że jest w stanie wskazać dokładny moment na linii czasu, gdy mesowi się jego zdaniem odkleiło, na dodatek, że jest nieobliczalny i szalony i tak sobie siedział z obsranym outputem ¯\_(ツ)_/¯
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Mówił o tym chyba przed 3 komorami? żeby potem nic z tego nie użyć w komorach :dunno:
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Korwin xvi

Post autor: Korwin xvi »

Może, Babis ma dowody na flaka?
arystokrata91

Burak pisze: 25 wrz 2025, 7:08 Mówił o tym chyba przed 3 komorami? żeby potem nic z tego nie użyć w komorach :dunno:
Tak, oczywiście komory, nie korony :lol:
Awatar użytkownika
Esdo

Post autor: Esdo »

arystokrata91 pisze: 25 wrz 2025, 3:44 A i ciekawe z kim był mes na mieście, o kim Wini podniecał się, że przyszedł z „takim orężem”.
Stawiam, że Karciu i Artur.
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

To jest chyba najnudniejszy i najbardziej niedorzeczny polski beef, jaki mnie interesował (nie żeby było ich wiele)...
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

eddy_wata pisze:Jak kasia babis czyli lewaczga racjonalizuje sobie spotkania z elitarysta landlordem czyli wrogiem ideowym xD i can fix him xD
na pewno Mes wspiera ją w walce o foki czy coś, ciekawe po czym teraz zniknie z internetu, jak ostatnio po jebaniu korporacji a potem zrobieniu MIŁEJ REKLAMY Z MAMĄ DLA ZALANDO, PRZECIEŻ TO CO INNEGO NIŻ CI WSZYSCY INFLUENCERZY!!!!!
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
efzet

arystokrata91 pisze: 25 wrz 2025, 7:57
Burak pisze: 25 wrz 2025, 7:08 Mówił o tym chyba przed 3 komorami? żeby potem nic z tego nie użyć w komorach :dunno:
Tak, oczywiście komory, nie korony :lol:
Obrazek

nikt nie prosił, każdy potrzebował
Obrazek
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

eddy_wata pisze: 24 wrz 2025, 23:40 Jak kasia babis czyli lewaczga racjonalizuje sobie spotkania z elitarysta landlordem czyli wrogiem ideowym xD i can fix him xD
Na pewno łatwiej to zracjonalizowac, niż kampanie reklamowe dla zalando przy jednoczesnym jechaniu po odziezowkach za łamanie praw pracowniczych

Dodano po 42 sekundach:
arystokrata91 pisze: 25 wrz 2025, 3:44 wieloletni - bo od 15 lat - psychofan Piotra
zajebisty matching z nickiem
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
efzet

jajca pisze: 25 wrz 2025, 9:06 arystokrata91 pisze: ↑dzisiaj, 3:44
wieloletni - bo od 15 lat - psychofan Piotra

zajebisty matching z nickiem
:lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

jajca pisze: 25 wrz 2025, 9:06 [quote=eddy_wata post_id=<a href="tel:1153603">1153603</a> time=<a href="tel:1758750042">1758750042</a> user_id=1294]
Jak kasia babis czyli lewaczga racjonalizuje sobie spotkania z elitarysta landlordem czyli wrogiem ideowym xD i can fix him xD
Na pewno łatwiej to zracjonalizowac, niż kampanie reklamowe dla zalando przy jednoczesnym jechaniu po odziezowkach za łamanie praw pracowniczych

Dodano po 42 sekundach:
[quote=arystokrata91 post_id=<a href="tel:1153638">1153638</a> time=<a href="tel:1758764652">1758764652</a> user_id=1379]
wieloletni - bo od 15 lat - psychofan Piotra
[/quote]zajebisty matching z nickiem
[/quote]

Akurat w zaprzeczaniu postawom i poglądom, które wcześniej gdzieś deklarowali czy wypowiadali idealnie się dobrali.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Spoiler
efzet pisze: 25 wrz 2025, 8:56Obrazek
nikt nie prosił, każdy potrzebował
Gdzie można dostać to piwko?

A mam pytanie jeszcze do fragmentu Tedego:
Mówisz "przeczytaj jakąś książkę"
Przeczytam twoją, to potem będzie analiza
Wiem, żeś napisał Dwa psy przeżyły
Jeden cię jebał, a drugi mordę ci lizał
Tutaj są po prostu wspomniane potoczne kolokwialne powiedzenia "pies cię jebał", "pies ci mordę lizał" w połączeniu z tytułem książki Mesa, czy te 2 psy symbolizują dodatkowo jakichś np. ludzi od Mesa?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
efzet

słuszne spostrzeżenie, podejrzewam że jeden pies to Artur, a drugi to Karciu
Obrazek
ODPOWIEDZ