Sentino
Re: Sentino
sento wygląda ostatnio jakby 40 latek przebrał sie za 20 latka
o chuj jak on fatalnie brzmi i wyglada
no tak sie rynku gimbusow w polsce nie odzyska
no tak sie rynku gimbusow w polsce nie odzyska
- bilderberg
Alberto chyba musiał dużo hajsu dać i na dobre zakupy zabrać żeby nagrał coś przy czym Alberto będzie bardziej słuchalny.
- yungXpaproch
Alberto dobrze w chuj dal

Mitomanin ludzki
Dodano po 16 godzinach 28 minutach 32 sekundach:

Dodano po 1 dniu 5 godzinach 7 minutach 19 sekundach:
Król przypomina:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- Cz4rny1337
- Moderator
Nie wyszło nic póki co z tego co puszcza.
trzeźwy sentino to normalny człowiek
Na yt już ktoś wrzucił. 2,5h, w komentarzach piszą, że 7h trwał xD Widzę są już kompilacje najlepsze momenty, ale dopiero zabieram się za oglądanie. Dajcie znać jakie najlepsze momenty były, jak ktoś oglądał cały. No to lecim
e: @Cz4rny1337 teraz będzie wychodził na Dominacji Genetycznej, zapraszam do tematu z płytą, tam masz dłuższą wersje zleakowaną + odpalony Sentino
e: @Cz4rny1337 teraz będzie wychodził na Dominacji Genetycznej, zapraszam do tematu z płytą, tam masz dłuższą wersje zleakowaną + odpalony Sentino
Ostatnio zmieniony 07 sty 2025, 5:28 przez myron, łącznie zmieniany 1 raz.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
dobre bylo jak zleakowal cyfry do cumshota od nikity, po ok. 5 minutach to ogarnal i powiedzial cos w stylu „nooo, ja to wyjebane mam, mozecie zadzwonic w sumie na ten numer i zapytac kto to w ogole jest”. A chwile pozniej „wezcie mu napiszcie od razu, ze fajna nute wydal ostatnio”. Ogolnie nie sadzilem, ze gosciu ma taki potencjal streamerski, ale dobrze sie go sluchalo trzezwego i widac ze zyje caly czas muzyka. Przeglad polskich wackow tez dobry. Na nastepnych streamach mam nadzieje, ze mu jeszcze jakas gierke wlacza w tle albo zacznie ogladac polskie hity internetu + zelkow
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- zemsta1camzata
Całkiem trzeźwo myślący sie wydaje na tym kicku, w porównaniu do niektórych live z ig. Chociaż wieży mu ktoś że kupi dom w PL?
i jeszcze mieszkanie specjalnie pod live 
Jeszcze niedawno bał się wjechać czubkiem nosa do Polski bo sie bał że Czczeni od Wujaka Aliego i Malika go dopadną 

-(1).gif)