Ekipa - SEZON 3 (2021)
- MartchinFleent
Re: Ekipa - SEZON 3 (26.06.2021) [Zapowiedź]
Teraz zauważyłem, że numer "Na Zajawce" bardzo przypomina mi SB Maffija - Twerk
Muszę się skupić na finansach, suki i tak mam 
Re: Ekipa - SEZON 3 (26.06.2021) [Zapowiedź]
Jest już na streamingach?
- piernikowyskoczek
Re: Ekipa - SEZON 3 (2021)
patałachy nie potrafią nawet premiery ogarnąć, mam na yt se puszczać jak jakiś gimbus w autobusie, największy projekt w Polsce tego roku, a na streamingach nie ma premiery w 2021, za co ten BRO hajs bierze?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
premiera oczywiscie bedzie po premierze filmu na kanale Karol Friz Wiśniewski o godz. 15:00 lub po premierze singla "Napad na bank feat. Roxie" na kanale EKIPA o godz. 18:00
18:00 singiel z roxie
18:30 premiera plyty
18:30 premiera plyty
-
ksiazenieporzadek
za teksty
- piernikowyskoczek
czekanko
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Dodano po 2 minutach 49 sekundach:
kurwa, jak mi brakuje friza w tym kawałku
Nie oddał klip, ale najlepszy numer na płycie essa
- piernikowyskoczek
o kurka, jest polot, lepsze niż 90% mainstreamu, Roxie na feacie niczym Rihanna u Kanyego czy Beyonce u Jaya
Marcysia co kariera stoi przed Tobą 
Cała płyta na spotify
Nie wiem co powiedzieć
Brytyjczycy mają Abbey Road, Amerykanie What's going on
W końcu i my, naród polski, tyle lat uciśniony, najpierw przez faszystowskie Niemcy, później komunistów z wschodu, doczekaliśmy się płyty tak dobrej, że Top 1 jakichkolwiek rankingów wszechczasów prawdopodobnie już się nie zmieni
Odpuście sobie recenzje, tego poprostu trzeba posłuchać, nie analozujcie, nie starajcie się zrozumieć. Poczujcie to, a zobaczycie czym jest muzyka
Brytyjczycy mają Abbey Road, Amerykanie What's going on
W końcu i my, naród polski, tyle lat uciśniony, najpierw przez faszystowskie Niemcy, później komunistów z wschodu, doczekaliśmy się płyty tak dobrej, że Top 1 jakichkolwiek rankingów wszechczasów prawdopodobnie już się nie zmieni
Odpuście sobie recenzje, tego poprostu trzeba posłuchać, nie analozujcie, nie starajcie się zrozumieć. Poczujcie to, a zobaczycie czym jest muzyka
Ekipa na drillu xDDDD
Ogólnie to każdy kawałek brzmi tak jakby gdzieś to słyszał już kiedyś.
Ogólnie to każdy kawałek brzmi tak jakby gdzieś to słyszał już kiedyś.
Jeden wers zajebisty refren a reszta to jakieś gówno nieśmieszne
fajny teledysk, ale nie chcialbym ich widziec w obsadzie jakiegos filmu, bo totalnie im to nie lezy
refren > reszta
refren > reszta
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
jeden wers kox reszta nie słuchałem