Siłownia
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
encrenoire
- qualite_de_schizoide
Re: Siłownia
Miałem swego czasu tak rozpieprzone dłonie, że myślałem, że bez rękawiczek już się nie obejdzie. Ale tak jak przedmówcy mówią po jakimś czasie odciski zeszły, na ich miejsce pojawiła się twardsza skóra i teraz mogę ćwiczyć ile wlezie i nic na dłoniach się nie pojawia, pozdro.
encrenoire pisze: ↑24 lis 2020, 12:45 Bedziesz mial bardziej meskie dlonie, to przestaniesz rozrywac.

nic na potem
-
encrenoire
No ty też nie przypierdalając się o byle co
Wali ktoś teścia już na prawdę długo? Jestem coraz bliższy podjęcia decyzji że nie będę już schodził (do końca życia) dawka 5razy mniejsza niż przy cyklu, regularne badania, utrzymywanie trochę ponad górną
normę ,hcg, bite regularnie, estro,prolka pod kontrolą, jestem świadom że na pewno odbije mi się to na zdrowiu, ale na ten moment nie widzę nawet innej opcji.
normę ,hcg, bite regularnie, estro,prolka pod kontrolą, jestem świadom że na pewno odbije mi się to na zdrowiu, ale na ten moment nie widzę nawet innej opcji.
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
@Mko21 Nie odpowiem na twoje pytanie, ale jeśli chcesz rozwiać swoje wątpliwości to zainteresuj się Projektem Alfa- rzetelni ludzie w temacie (ogarnięty lekarz). Nie musisz ściemniać- w formularzu opisz swoją sytuację, na pewno pomogą.
@Mko21 to ile tygodniowo bijesz ?
- qualite_de_schizoide
Jak Wam się wydaje, kiedy otworzą siłownie? Kurde, tak mi brakuje aktywności fizycznej, a do biegania mnie zbytnio nie ciągnie w taką pogodę i porę roku. 
U mnie otworzyli jakoś na dniach Fabrykę Formy, dzisiaj lecę 
u mnie funkcjonuje caly czas,podpisujesz papier ze bierzesz udzial w zawodach. polataj po miescie napewno cos jest otwarte
- qualite_de_schizoide
w niewielkich miejscowościach zamknięte na 4 spusty i też nie jest tak, że w większych miastach wszystkie są otwarte, nie wszyscy podejmują ryzyko (tak czy inaczej wszystko u mnie zamknięte)
mój McFit zamknięty, i tak jak @qualite_de_schizoide juz mnie chuj strzela, myślałem że będę twardy i będę biegać w zimie, ale taki chuj, 5-7 stopni to mój limit, poniżej już zero frajdy jak mi ryj marźnie
kup se kominiare jakbyś miał robić napad na bank
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Witam. Jutro mam wigilie i chcę wiedzieć czy o niczym nie zapomnę. Event zaczyna się koło 18. Do tego czasu planuje zjeść jeden posilek- ok 1000kcal. Planuję przynajmniej wypić pół litra wódki- 1150kcal. W między czasie będę brał kreatynę (łącznie 20g- tak żeby nie spadła mi woda z mięśni). Oprócz tego zjem Kurczaka z ryżem i oliwa z oliwek (700kcal) oraz omleta z jaj, płatkow owsianych i odzywki białkowej (610kcal). Do tego dojdzie opłatek (ma mało kcal, nie wliczam tego, bo nie trzymam jakoś restrykcyjnie diety). Mamy tutaj jakieś 3400kcal. Jestem na masie i jem 3900kcal, ale tego wieczoru pewnie dojdzie cardio w postaci tańca, więc to też trzeba wziąć pod uwagę. Kcal mam zamiar dobić bananami oraz plackiem. Tutaj pytanie do was skąd wziąć makrosy różnych placków? Będę wiedział ile waży każdy placek, bo wezmę ze sobą wagę. Do tego myślałem też, żeby tak prozdrowotnie na lepsze ukrwienie wziąć ok 10g cytruliny i może troszkę żeby się pobudzić 400mg kofeiny.
myślę że warto zabrać około pół litra wody po parówkach z glutaminą w celu zatrzymania procesów katabolicznych(rozpad mięśni)
nie za dużo fatu w tej wodzie będzie? parówki są tłuste...