Gobert
NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
MlodyYoung
Re: NBA
Draymond ma chyba zbyt chujowy kontrakt żeby którakolwiek drużyna mająca coś do zaoferowania go chciała.
-
MlodyYoung
Zależy w jakiej będzie formie, w zeszłych play-ofach Siakam go wyjaśniał. Chyba za bardzo się przyzwyczaił do opinii elitarnego obrońcy i solidnego playmakera bo obniżył loty.
głównie dlatego że NBA się zmienila dzięki Stefce i taka 4/5 jak Dray bez trójki i zarazem bez dobrego post-up jest bez sensu imo
no ale ja nie jestem Myers i może nie mam racji
owszem zgodzę się z tym rzutem. żeby GSW mógło osiągnąć znowu sukces to Draymond musi trafiac te trójki, ale 4/5 w dzisiejszej NBA ma przede wszystkim dobrze switchowac w obronie przeciwko nizszym zawodnikom, a w tym Green się sprawdza, a jego wpływ na obrone w help defense jest nieoceniony. po za tym ma bardzo dobry przegląd gry i świetnie rozumie gre. po co ten post up? GSW tak nie gra, chyba ze byly izolacje Duranta, ale to nie jest ich gra, z reszta wlasnie dzieki Stefanowi malo kto gra tylem do kosza.
po prostu trzonu druzyny mistrzowskiej sie tak latwo nie rozwala, Draymond musialby maksymalnie się pożreć ze Stefkiem i Kerrem, żeby go wymienili.
po prostu trzonu druzyny mistrzowskiej sie tak latwo nie rozwala, Draymond musialby maksymalnie się pożreć ze Stefkiem i Kerrem, żeby go wymienili.
no nie gra tak gsw i nigdy niee będzie grało, ale po co im draymond który jest dziura w ofensywie
bez KD, Curry i Klay nie wygrają mistrza, więc nic im po zajebistej obronie draymonda
a to że dray jest wielka częścią tej mistrzowskiej dynastii to nic nie zmienia, nie ma tu sentymentów i nigdy nie będzie, jak chcą coś wygrać jeszcze to muszą mieć kogoś do Stefki i Klaya
choć niekoniecznie musi się to wiązać z wymianą draymonda oczywiscie
bez KD, Curry i Klay nie wygrają mistrza, więc nic im po zajebistej obronie draymonda
a to że dray jest wielka częścią tej mistrzowskiej dynastii to nic nie zmienia, nie ma tu sentymentów i nigdy nie będzie, jak chcą coś wygrać jeszcze to muszą mieć kogoś do Stefki i Klaya
choć niekoniecznie musi się to wiązać z wymianą draymonda oczywiscie
no w ataku robi jeszcze czesto za rozgrywajacego, nie uwazam ze jest taka dziura w ataku. jego duzy wplyw na obrone dla mnie odgrywa ogromną rolę w sukcesach gsw i uwazam, że bez niego nie mają szans na mistrzostwo.
a na tej samej zasadzie mozna powiedziec po co im curry i jego zajebista ofensywa skoro jest dziura w obronie i kazdy probuje wymusic switch na nim.
a na tej samej zasadzie mozna powiedziec po co im curry i jego zajebista ofensywa skoro jest dziura w obronie i kazdy probuje wymusic switch na nim.
B**CH ASS WHITE BOY
Dodano po 1 godzinie 25 minutach 30 sekundach:
O, jednak przed dzisiejszym meczem grzecznie przeprosił Pana Koszykarza
Dodano po 1 godzinie 25 minutach 30 sekundach:
O, jednak przed dzisiejszym meczem grzecznie przeprosił Pana Koszykarza
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag