Sportowy Offtopic

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

elkacpero

Re: Sportowy Offtopic

Post autor: elkacpero »

No ale tutaj podejrzewam atak wycelowany jest w tego imbecyla a nie w matkę bombla

Nie wiem nie oglądałem
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

A to nie jest tak, że Rzeźniczak nie założył żadnej zbiórki tylko jest chujem alimenciarzem który nie chce dać hajsu dzieciakowi, przez co jego matka musi żebrać?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

dokładnie tak jest, nie było przypadkiem akcji, że jak ona rodziła to on przyszedł zobaczyć dziecko z nową dupeczką?
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

no właśnie zasobność portfela rodziców ma znaczenie, wycieranie sobie ryja i żebranie na bombelka nie różni się niczym od matek żerujące na 500+ a nawet bardziej cyniczne
a matka też nie jest niewinna bo swoją drogą wyjazd na Malediwy to nie jest tania impreza, na Dubaj też trochę trzeba dać, z 10% skarbonki lekko by nazbierali, już pomijam totalny brak móżgu i nie posiadanie poduszki finasowej
a jak kogoś to nie przekonuje przypominam że kosztem alternatywnym są inne dzieciaki które na publicznych zbiórkach na których przez to może zabraknąć
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

jak coś to wielkie masowe żerowanie madek na 500+ jest mocno fabularyzowane, mamy jedno z najniższych bezroboć w historii i takie tam

w ogole te wszystkie nasze husarskie zbiorki narodowe są urocze, ostatnio gadałem z ziomkiem z belgii i za chuja nie mógł zrozumieć, co to w ogóle jest zbiórka, przeciez jak ktos jest chory to idzie do szpitala i normalnie go leczą. <komuch mode> ciekawe czy ma to związek z tym, że żyjemy w kraju w którym nawet jurek owsiak robi fikoły żeby nie płacić składki zdrowotnej, bo naszym wzorem jest niedojebana służba zdrowia w usa, durni polacy sobie uroili przez lata prlu że opieka medyczna ma być powszechna hahahahaha co za nieroby pasożyty 500plusy, nie wiem ale się domyślam </komuch mode>
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Widzę że przemawia przez ciebie optymistyczny pogląd, że w polskiej służbie zdrowia jedyne co brakuje to hajs i wystarczy robactwu kazać bulic drugie tyle żeby z kraju trzeciego świata przenieść się do Skandynawii. Otóż obawiam się, że ta dziura bez dna jest w stanie pochłonąć dowolne pieniądze bo jest zaprojektowana skrajnie nieefektywnie, a jakby tego było mało to jeszcze nieefektywnie zarządzana na szczeblu lokalnym. Myślę że konieczność urządzania zbiórek tego typu nie jest powodowana przez brak pieniędzy w budżecie państwa, po prostu ktoś nie wie w którą tabelkę w excelu trzeba wpisać jakiś konkretny lek, a poza tym nie wiadomo który organ finansowany z publicznych pieniędzy miałby za niego zapłacić (jakby to miało jakieś znaczenie).
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

jajca pisze: 08 lut 2022, 10:13 A to nie jest tak, że Rzeźniczak nie założył żadnej zbiórki tylko jest chujem alimenciarzem który nie chce dać hajsu dzieciakowi, przez co jego matka musi żebrać?
to mnie najbardziej rozpierdala, że największe cięgi zbiera ta Panna, a Rzeźniczak przechodzi trochę obok tej akcji "z boku"
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Co do sytuacji Rzeźniczaka
Spoiler
Wstrzymajcie się z wydawaniem wyroków, ocenianiem, dopóki tego nie obejrzycie. Muszę powiedzieć że spotkałem się dzisiaj rano z Kubą Rzeźniczakiem bo chciałem usłyszzeć jego wersję. Jestem zdewastowany.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

przecież miał się nie wypowiadać na ten temat a popełnił już jednego tłita, nagrał wideo a jutro wrzuci kolejne
pardon

Post autor: pardon »

stano pozazdroscil hadajowi i tez postanowil nagrac laurke dla kuby rzezniczaka? w szoku w szoku
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

jeszcze najmana brakuje z opinia
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

FLoo pisze: 08 lut 2022, 15:16 przecież miał się nie wypowiadać na ten temat a popełnił już jednego tłita, nagrał wideo a jutro wrzuci kolejne
no nie będzie sie wypowiadać w formacie którego nie można zmonetyzować, a materiał na pewno się będzie klikać
retriakaretrox pisze: 08 lut 2022, 14:41 największe cięgi zbiera ta Panna, a Rzeźniczak przechodzi trochę obok tej akcji "z boku"
prawda, i zgadzam się że powinno się bardziej po nim jebać, nie mniej wynika to że zamiast siedzieć cicho to buduje narrację "JAK DZIECKO UMRZE TO PRZEZ CIEBIE" i "JESTEM BEZROBOTNA, SMUTNA i BIEDNA TO SOBIE LECĘ NA MALEDIWY" pokazuje jak bardzo jest odklejona od rzeczywistości
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Obrazek
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
retriakaretrox

No elegancko Zoume kibice West Hamu wygwizdali w pierwszej połowie meczu z Watford xD
Awatar użytkownika
FLoo

xDDDDDDDD nie polecam tego odpalać
Awatar użytkownika
retriakaretrox

nie mam jak teraz obejrzeć, jaki jest charakter tego nagrania?
Awatar użytkownika
FLoo

że Rzeźniczak ma wspaniałe serce, ale problem z kobietami
Awatar użytkownika
retriakaretrox

XDDD
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Wybiela zarówno Rzeźniczaka który niby nie wiedział o zbiórce, jak i Stępień, nie atakuje żadnej ze stron i apeluje żeby dać im spokoj.
Awatar użytkownika
retriakaretrox

wyobraźcie sobie teraz, że na miejscu Rzeźniczaka jest Najman, przecież tu byłby taki wylew szamba, że ja pierdole.
ODPOWIEDZ