Belmondo
Re: Belmondo
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:25 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
To wszystko bardzo smutne jest. Młody G trzymaj się, to wszystko na pewno jest zbiorowom prowokacjom. Wieżymy
A jak nie, to
I tak gościu ma w sobie to coś, że będę czekał na nowe pojebane akcje, ale wierzę, że teraz orient. Tutaj żenadometr nie ma żadnej skali i jeszcze nie wyjebał, a jak wyjebie to pętla i elko
A jak nie, to
I tak gościu ma w sobie to coś, że będę czekał na nowe pojebane akcje, ale wierzę, że teraz orient. Tutaj żenadometr nie ma żadnej skali i jeszcze nie wyjebał, a jak wyjebie to pętla i elko
Wiganna szykuje dla Belmondziaka role w jakims lgbt tv show 
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- formaszczytu
To wszystko faktycznie jest przykre, bo wcześniej go raczej słabo znałam, a teraz oglądam wywiad z Winim i widać, że chłopak ma coś do powiedzenia. I trochę smutne w obliczu obecnej sytuacji jest jak mówi:
"Przykre jest czasami, jak takie właśnie naprawdę złote dzieciaki później, gdzieś tam wiesz, ich szlak deskorolki zbacza gdzieś właśnie na alkohol, melanż, gdzieś totalną patologię, to jest przejebane."
"Przykre jest czasami, jak takie właśnie naprawdę złote dzieciaki później, gdzieś tam wiesz, ich szlak deskorolki zbacza gdzieś właśnie na alkohol, melanż, gdzieś totalną patologię, to jest przejebane."
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:27 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
2up Co ty gadasz
I się dziwisz że się dopierdalaja do ciebie jak wpadasz w tematy i mówisz że nie znasz ale i tak musisz coś powiedzieć XD
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
Wykmniniacz
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:25 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyj to głos?
Młody G ma połamaną kość policzkową. Ruchał chłopców i gdy chcieliśmy w jakikolwiek sposób mu pomóc, kiedy zrobiliśmy cokolwiek tylko mogliśmy żeby go ratować, uciekł, spierdolił normalnie jak tchórz.

pozdrawiam cieplutko
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:24 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
-
radioaktywnyodpad
No nie do końca, nikt w pełni świadomie nie wybiera niszczenia sobie mózgu, coś w jego życiu sprawiło ze chciał się znieczulić, oderwać, próbował w koślawy sposób być po prostu szczęśliwy, nie zdając sobie do końca sprawy ze to droga w ułudę i jeszcze większe cierpienie.
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
https://gdansk.naszemiasto.pl/czternast ... c1-6612705
Zupełnie odbiegając od tematu.
Chciałem sobie ogarnąć coś więcej o tym całym Belmondo i trafiłem na to....xDDD
Zupełnie odbiegając od tematu.
Chciałem sobie ogarnąć coś więcej o tym całym Belmondo i trafiłem na to....xDDD
- KillerCroc
To już klasyk, chyba każdy zna
Wstałem rano, liczyłem na jakis potężny update a tu nic
Wstałem rano, liczyłem na jakis potężny update a tu nic
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Ale przybyło stron
Słuchałem od czasu do czasu ale bez żadnej wczuty. Według mnie to przypadkowy test, na otwartość na inne upodobania seksualne dla słuchaczy. Prawilni ulicznicy będą używać przemocy, łachdury typu śmieszek Tede będą sobie z tego żartować do końca kariery, słuchacze są podzieleni. Natomiast jakby się tak zastanowić to co zrobił złego? Oprócz sprzeniewierzenia 25K wspólnej kasy - to musi oddać. Nie szukałbym też winy w narkotykach: albo był ciekawy albo ma takie upodobania i beka beką, ale komu to szkodzi?
Z drugiej strony smutne to jest że przed jakiś „kodeks mobbyn”, który był spisany po ogromnych dawkach tematu jakiś nołnejm GSP ma wymówkę by się wypiąć na kolegę.
Tyle są kurwa warte te rapowe przyjaźnie.
Słuchałem od czasu do czasu ale bez żadnej wczuty. Według mnie to przypadkowy test, na otwartość na inne upodobania seksualne dla słuchaczy. Prawilni ulicznicy będą używać przemocy, łachdury typu śmieszek Tede będą sobie z tego żartować do końca kariery, słuchacze są podzieleni. Natomiast jakby się tak zastanowić to co zrobił złego? Oprócz sprzeniewierzenia 25K wspólnej kasy - to musi oddać. Nie szukałbym też winy w narkotykach: albo był ciekawy albo ma takie upodobania i beka beką, ale komu to szkodzi?
Z drugiej strony smutne to jest że przed jakiś „kodeks mobbyn”, który był spisany po ogromnych dawkach tematu jakiś nołnejm GSP ma wymówkę by się wypiąć na kolegę.
Tyle są kurwa warte te rapowe przyjaźnie.
Nie wiem jaki raper (i to włączając USA) by się podniósł po czymś takim. W każdym innym nurcie muzycznym takowa akcja była by myślę o wiele mniej brzemienna w skutkach.
Można mieć wyjebane jako człowiek, zlewać jego przygody seksualne... problem w tym, że Belmondziak robi taką a nie inną muzykę, memową momentami i owszem, ale fundamentem jest trap i ulicznych zaleciałości nie brakuje. Dowolny jego track można odpalić i sorry, ale taka stylówa i wizerunek (nawet jeśli wyolbrzymione) w chuj gryzą się z typem co ląduje w wannie czy łóżku u transa
Naczelny jebaka rapu, który w kawałkach lansuje się na hustlera gardzącego pasztetami sam spędza nockę ze starym, obleśnym, pomalowanym typem
Te wcześniejsze rewelacje Doniego w tym temacie też zyskują teraz nowy wymiar.
Nie widzę za bardzo możliwości powrotu, na scenie jest w zasadzie skreślony w tym momencie. Jedyna opcja to że sam by sobie nagrywał, ale nie wyobrażam sobie żeby po takim czymś mógł puszczać tracki jak do tej pory i ktoś poważny by się tym jarał
Żal talentu, bo miał smykałkę do trapu. Żal człowieka? Pomijając to, że promował jakiś zafałszowany wizerunek siebie to jeszcze nie brakuje krzywych akcji z hajsem chociażby. Karma wraca i jemu dopierdoliła tak, że przynajmniej jako raper już się nie pozbiera.
Można mieć wyjebane jako człowiek, zlewać jego przygody seksualne... problem w tym, że Belmondziak robi taką a nie inną muzykę, memową momentami i owszem, ale fundamentem jest trap i ulicznych zaleciałości nie brakuje. Dowolny jego track można odpalić i sorry, ale taka stylówa i wizerunek (nawet jeśli wyolbrzymione) w chuj gryzą się z typem co ląduje w wannie czy łóżku u transa
Nie widzę za bardzo możliwości powrotu, na scenie jest w zasadzie skreślony w tym momencie. Jedyna opcja to że sam by sobie nagrywał, ale nie wyobrażam sobie żeby po takim czymś mógł puszczać tracki jak do tej pory i ktoś poważny by się tym jarał
Żal talentu, bo miał smykałkę do trapu. Żal człowieka? Pomijając to, że promował jakiś zafałszowany wizerunek siebie to jeszcze nie brakuje krzywych akcji z hajsem chociażby. Karma wraca i jemu dopierdoliła tak, że przynajmniej jako raper już się nie pozbiera.
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
- KolektywneOswiecenie
Przecież na samej Ślizgawce jest masa osób, które dalej będą z niecierpliwością wyczekiwały nowych materiałów Młodego Dżi, najbarwniejszej postaci polskiego show biznesu.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- Moltisanti
Co wy w ogóle pierdolicie za głupoty i to X lat po tym jak klawisz został gangsta raperem. O ile Belmondziaka ktoś nie dojedzie fizycznie to jego twórczość tylko zyska na popularności i nie ma mowy o jakimś zbojkotowaniu przez słuchaczy. A rozkminy o tym że nie wiadomo czy dalej wypada słuchać to już w ogóle xd Oczywiście że wypada, a teraz to wręcz należy.
Zobaczysz jeszcze wróci jako członek zespołu TRAPPYN
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.