kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

starydobryhiphop

Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie

Post autor: starydobryhiphop »

zostawcie britney
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Oj Młodej B bym nie zostawił i to długi </3
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
zlewam

Post autor: zlewam »

kto mi zajebał okulary, oddaj :rotfl:
Awatar użytkownika
deft

Post autor: deft »

ale stypa japierdole, film instruktażowy jakby jeszcze jakiś raperzyna chciał robić stage diving i uniknąć kompromitacji

Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Niczego bardziej żałosnego i mniej hip-hopowego w życiu nie widziałem.
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Mam znajomą, co zapierdala na koncert tych pedalow z One Direction i z nagrań to tam jest hardkor przy tym tutaj xd
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

nobezprzesady pisze: 29 lip 2026, 17:17 Niczego bardziej żałosnego i mniej hip-hopowego w życiu nie widziałem.
Czy Tede skomentował już i wypowiedział się jak bardzo to nie jest hip hop? :joint:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

ciekawe czy Tede kiedyś na koncercie zrobił stage diving? chyba nie bo musiałby być jakiś dźwig na obiekcie
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
gods bidness

Ale faktycznie nie jest to hip hop. Albo jest hip hop, ale ten polski współczesny. To jest hip hop właśnie tak.

Brał się za ten stage diving jak pies za jeża, jakby za karę, jakby w kontrakcie miał napisane, że musi zrobić i będzie premia. Wygląda jakby robił z obowiązku i mówił - no dobra jak już muszę, to chociaż wydam instrukcję, nie może być tak źle, może przeżyję. Myślałem, że to powinna być spontaniczna, szalona akcja idolsko-fanowskiej relacji, a nie kurwa stage diving pod dyktando. Ale jaki idol, tacy fani.

A jak już go ten tłum, metafora społeczeństwa, zrzucił w błoto, to jakby się znalazł na wyspie trędowatych, ODEJŹDZCIE ODE MNIE! ODEJDŹCIE WSZYSCY, głos miał taki sam jak Halo Policja "Zostawcie mnie!" Sentino.

Co za kurwa czopek, niebywałe, kochani.
Awatar użytkownika
Sionek

Post autor: Sionek »

Burak pisze: 29 lip 2026, 20:39 ciekawe czy Tede kiedyś na koncercie zrobił stage diving? chyba nie bo musiałby być jakiś dźwig na obiekcie
Musiałby grać dla tłumu Pudzianów, żeby dali radę go unieść xD
Awatar użytkownika
gods bidness

Widzę, że to było 4 dni temu, staje się jasne, że leak rozmów z Fagatą to nieudolna próba odwrócenia uwagi od kompromitacji cwela czyli porażki w polskim rapie.
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

po prostu ten cwel wyjątkowo często się kompromisuje
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

gods bidness pisze: 29 lip 2026, 20:40 Ale faktycznie nie jest to hip hop. Albo jest hip hop, ale ten polski współczesny. To jest hip hop właśnie tak.

Brał się za ten stage diving jak pies za jeża, jakby za karę, jakby w kontrakcie miał napisane, że musi zrobić i będzie premia. Wygląda jakby robił z obowiązku i mówił - no dobra jak już muszę, to chociaż wydam instrukcję, nie może być tak źle, może przeżyję. Myślałem, że to powinna być spontaniczna, szalona akcja idolsko-fanowskiej relacji, a nie kurwa stage diving pod dyktando. Ale jaki idol, tacy fani.

A jak już go ten tłum, metafora społeczeństwa, zrzucił w błoto, to jakby się znalazł na wyspie trędowatych, ODEJŹDZCIE ODE MNIE! ODEJDŹCIE WSZYSCY, głos miał taki sam jak Halo Policja "Zostawcie mnie!" Sentino.

Nic dodać nic ująć :bowdown: Płakał też żeby mu oddać okulary, bo jest na nich ważne nagranie. Czyli kalkulacja od początku do końca i pewnie chciał ujęcia z tego wykorzystać w jakimś teledysku albo do promocji kolejnej płyty
starydobryhiphop

Post autor: starydobryhiphop »

gods bidness pisze: 29 lip 2026, 20:40 Ale faktycznie nie jest to hip hop. Albo jest hip hop, ale ten polski współczesny. To jest hip hop właśnie tak.

ująłeś to celnie, stage diving kojarzył mi się z wpierdoleniem się w tłum i nara. przypomina mi się jeśli się nie mylę na woodstocku noszenie przez publikę gościa na wózku inwalidzkim. Czujecie różnicę. Ciekawyjestem jakie instrukcje byłyby przy pogo na koncercie Zabsona
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Awatar użytkownika
berlin

Post autor: berlin »

Ten Żabson xD

Szesnastoletni Lil Pump z kilku metrów skakał i yolo czy kogoś połamie, czy sam na wózku wyląduje, a ten tu musi 100 warunków uściślić, żeby wyszło odpowiednio spontanicznie i odlotowo. Już mógł wynająć grupę spontanicznych statystów, którzy by go odpowiednio złapali i koszulki nie pobrudzili.

Chociaż i tak jest progres. Tym razem przynajmniej ochroniarz go nie spacyfikował na glebie.
człowiek po chodniku śmiga jakby był owadem tu
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

gods bidness pisze: 29 lip 2026, 20:40 Wygląda jakby robił z obowiązku i mówił - no dobra jak już muszę, to chociaż wydam instrukcję, nie może być tak źle, może przeżyję. Myślałem, że to powinna być spontaniczna, szalona akcja idolsko-fanowskiej relacji, a nie kurwa stage diving pod dyktando. Ale jaki idol, tacy fani.

A jak już go ten tłum, metafora społeczeństwa, zrzucił w błoto, to jakby się znalazł na wyspie trędowatych, ODEJŹDZCIE ODE MNIE! ODEJDŹCIE WSZYSCY
Dokładnie tak.

W ogóle sam fakt, że musisz się upewniać i przypominać publice że MA CIĘ ZŁAPAĆ w trakcie stage divingu do którego będziesz ODLICZAŁ jak jakiś kurwa 13 letni Krzysio ćwiczący skok na bombę do basenu to jest absolutna parodia tak szlachetnego i słynnego elementu koncertowego jak stage diving.

Dodatkowo błagalnej prośby o oddanie okularów nawet nie wyłapałem za pierwszym razem, bo wyłączyłem przed końcem.

Kurwa żeby on sam do oddawania PSP był taki chętny.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ODPOWIEDZ