OFFTOPIC FILMOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- ConeyIsland
Re: OFFTOPIC FILMOWY
Obejrzałem wczoraj polskie Polowanie z 2023 i jestem pozytywnie zaskoczony. Oczywiście dialogi kwadratowo wypowiadane jak nakazuje łódzka filmówka klasycznie biją po uszach ale fabuła daje radę. Norek i Pele z Jobu najlepsze role moim zdaniem. Główny bohater naiwny trochę, to fakt, niemniej zagrany nie najgorzej.
Czy Godzilla Minus One jest filmem czarnobiałym?
Dziwna wersja się ściągnęła...
Dziwna wersja się ściągnęła...
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
ściągnałeś pewnie wersję minus one minus color 
-
genocidegeneral
coś na faktach, o jakimś śledztwie albo innym spisku, jak erin brockovich, good nurse czy inny insider
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- SuperRapMaster
Jaki jest najlepszy film, w którym ludzie się nie mordują?
- yungXpaproch
szukasz czegos do obejrzenia czy tak o pytasz?
- SuperRapMaster
Pytam, bo przy kolejnym filmie Tarantino dziewczyna mi powiedziała, że dziwne filmy z nią oglądam.
- yungXpaproch
hahaha
ja polecam animacje, naprawde fajne bajki robia
Malpi Krol - fajna historia o dokokszonej malpie oparte o chinska legende "the journey to the west"
Smok Zyczen - bardzo fajny twist na klasyczny motyw dzina spelniajacego trzy zyczenia. typek zazyczyl jako pierwsze ze chcialby znac sztuki walki i smok sprawil ze znal kazda mozliwa sztuke walki do perfekcji, przez co byl nie do tkniecia
nowy kot w butach - po prostu dojebany
ja polecam animacje, naprawde fajne bajki robia
Malpi Krol - fajna historia o dokokszonej malpie oparte o chinska legende "the journey to the west"
Smok Zyczen - bardzo fajny twist na klasyczny motyw dzina spelniajacego trzy zyczenia. typek zazyczyl jako pierwsze ze chcialby znac sztuki walki i smok sprawil ze znal kazda mozliwa sztuke walki do perfekcji, przez co byl nie do tkniecia
nowy kot w butach - po prostu dojebany
SupersamiecSuperRapMaster pisze: ↑21 maja 2024, 19:47 Jaki jest najlepszy film, w którym ludzie się nie mordują?
Mój Sąsiad TotoroSuperRapMaster pisze: ↑21 maja 2024, 19:47 Jaki jest najlepszy film, w którym ludzie się nie mordują?
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Z całym szacunkiem- odpal te szmuleSuperRapMaster pisze: ↑21 maja 2024, 20:10 Pytam, bo przy kolejnym filmie Tarantino dziewczyna mi powiedziała, że dziwne filmy z nią oglądam.
a może po prostu ona woli filmy braci hehe coen ?
w filmach braci coen morduje sie ludzi urządzeniem do egzekucji bydła
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
- SuperRapMaster
Równie dobrze mógłbyś mi powiedzieć "przestań być szczęśliwy"AseOne pisze: ↑24 maja 2024, 11:07Z całym szacunkiem- odpal te szmuleSuperRapMaster pisze: ↑21 maja 2024, 20:10 Pytam, bo przy kolejnym filmie Tarantino dziewczyna mi powiedziała, że dziwne filmy z nią oglądam.
Spoiler
- SuperRapMaster
Wy chyba nie czaicie. Ja mam problem, żeby 5 dni bez niej wytrzymać, a po 15 dniach jestem na granicy szaleństwa. Dzień z nią to dobry dzień. Skrajnie nieprawdopodobnie jest, żebym ją rzucił, bo koniec tego związku byłby dla mnie emocjonalną katastrofą.
- SuperRapMaster
Że niby kłamię?
nie wierzymy że masz dziewczynę
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- SuperRapMaster