[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: gods bidness »

Bane pisze: 23 wrz 2025, 12:10 Właśnie, ciekawe, czy zapowiadana debiutancka walka dojdzie do skutku, czy okaże się takim samym pierdoleniem bez pokrycia, jak wersy o wyśmiewaniu Pjusa i podawaniu miękkiej łapki. Albo, żeby być uczciwym, jak wypowiedzi o niebieskiej karcie i grożeniu Pjusowi śmiercią.
Do niespełnionych gróźb z innych dissów, np. Pei, to i tak mu daleko.
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Bardzo możliwe, ale nie tyle nie pamiętam, co w tamtych latach nie byłem w stanie przesłuchać większości disów Pei.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Tede dostał takiego PTSD, że do dzisiaj się boi ich wysłuchać.

Dodano po 48 sekundach:
Haczapurjan pisze: 23 wrz 2025, 14:23 Straszył ich wpierdolem z cudzych rąk, bo sam był zbyt strachliwy na to.
To jak Eminem MGKa straszył trick trickiem, dlatego wolę diss MGK:

Talkin' 'bout "I'ma call up Trick Trick"
Man, you sound like a bitch, bitch
Man up and handle your shit
Antil

Post autor: Antil »

Debiutancka walka is coming
YP_

Post autor: YP_ »

Mes zaczal robic diss latem, skonczy jesienią
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Żaden diss z tego beefu nie dorasta do pięt jakiemukolwiek z Tede - Peja, czy nawet Filipek - Bedoes czy Śliwa - Białas. No Mes jest popsutym raperem ( chyba top 3 na moim last fm) a Tede się nie starał nawet
stachu

Post autor: stachu »

dokladnie Tedzik Mesa chrup jak pikla lub chlup do kibla. Robi z nim co chce i nie dziwie sie, ze jedzie na 30% bo w sumie po co ma się wysilać. Luzny sport, a nie powazne zawody.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

YP_ pisze: 23 wrz 2025, 16:14 Mes zaczal robic diss latem, skonczy jesienią
Powiedział że nagra to nagra nie trzeba mu co pół roku przypominać
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

IMO diss wyjdzie w czwartek, w momencie kiedy Tede będzie robił tego pedalskiego live’a z PrzykurwStachem
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

no to byłoby super ogólnie, ale nie wiem, czy Mes na to wpadnie
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

Oportunistycznyebaka pisze: 23 wrz 2025, 14:04„kolegów, którzy znają Ryśka kolegów, którzy znają Ryśka i się pytali czy już jechać” przy beefie z poznaniakiem
AKURAT WTEDY DZWONIŁ DO MNIE USZOL, KTÓRY CHYBA DO DZISIAJ MA KOSĘ Z RYSIEM I SIĘ PYTAŁ CZY ZAŁATWIĆ TEMAT "FARMAZONIARSKIEGO WYCHECHŁAŃCA" #REALTALK
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

Haczapurjan pisze: 23 wrz 2025, 16:53 IMO diss wyjdzie w czwartek, w momencie kiedy Tede będzie robił tego pedalskiego live’a z PrzykurwStachem
Mes wypusci w trakcie/po lajwie, wypuści przed/w trakcie koncertu jubileuszowego VHS. Po co sobie to robić, po co te nadzieje. Ja mam wrazenie ze większość raperow pod względem jakiejs kreatywności (tutaj mam na mysli akurat kreatywnosc w prowadzeniu jakiejs dyskusji/konfliktu/riposty) jest daleko za przeciętnym użytkownikiem forumka i nie przychodza im na mysl nawet takie proste zabiegi. tylko rymować umią trochę lepiej i mieli wystarczająco odwagi zeby sie tym pochwalić publicznie.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Jose pisze: 23 wrz 2025, 17:09 no to byłoby super ogólnie, ale nie wiem, czy Mes na to wpadnie
Miałoby to sens. W czwartek upłynęłoby 20 dni od momentu premiery "3 Komór", więc raptem o jeden dzień szybciej wyszedłby (ewentualny) diss niż wyszła "Suka" jako odpowiedź na "64 Lajny".

Mes na pewno ma świadomość tych lajwów i jakby Jaca dostawał SPAM na czacie, że Mes wydał diss/sprawdź diss, to Wieprzu by miał nietęgą minę. O ile oczywiście Mes by nagrał coś przynajmniej o szczebelek wyżej niż "Samica psa".

Ja bym na jego miejscu tak uczynił, ale co zrobi ekscentryczny landlord - Bóg jeden raczy wiedzieć.
bobsonbejbi pisze: 23 wrz 2025, 17:17 Mes wypusci w trakcie/po lajwie, wypuści przed/w trakcie koncertu jubileuszowego VHS. Po co sobie to robić, po co te nadzieje. Ja mam wrazenie ze większość raperow pod względem jakiejs kreatywności (tutaj mam na mysli akurat kreatywnosc w prowadzeniu jakiejs dyskusji/konfliktu/riposty) jest daleko za przeciętnym użytkownikiem forumka i nie przychodza im na mysl nawet takie proste zabiegi. tylko rymować umią trochę lepiej i mieli wystarczająco odwagi zeby sie tym pochwalić publicznie.
No zgoda, jest to trochę wishful thinking z mojej strony, ale byłby to dobry timing.
Awatar użytkownika
jotwupe
Zbanowany

Post autor: jotwupe »

Ech dzieciaki a wy dalej rozkminiacie jakieś szachy 5D rzekome dwóch nieudaczników którym nie staje. A może jutro pierdolnie kometa w ziemię i to będzie znak dla Mesa żeby jednak puszczać dissa i oślepić blask komety. A może jutro Mes będzie miał objawienie Matki Boskiej i puści diss. Byłoby to niesamowite.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo

"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Awatar użytkownika
Haczapurjan

No i przyszedł maruda party pooper kciukowy
YP_

Post autor: YP_ »

my żyjemy tym ha i pe ha o pe
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

suce do łańcucha przyczepimy kaaaamieeń
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
kertoip_

Post autor: kertoip_ »

Chciałbym zobaczyć minę flaka jak wleci diss podczas live: Tak widzę, piszecie że Mes wypuścił diss, nie chce mi się tego słuchać. Jak będzie 10 000 łapek w górę to za tydzień sobie wydrukuję i przeanalizujemy wspólnie.

Oczywiście nie wleci pewnie wtedy, dobrze jak w ogóle kiedyś będzie xD
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2025, 17:37 przez kertoip_, łącznie zmieniany 1 raz.
to forum zmierzam ku końcowi
Awatar użytkownika
Haczapurjan

kertoip_ pisze: 23 wrz 2025, 17:36 Chciałbym zobaczyć minę flaka jak wleci diss podczas live: Tak widzę, piszecie że Mes wypuścił diss, nie chce mi się tego słuchać. Jak będzie 10 000 łapek w górę to za tydzień sobie wydrukuję i przeanalizujemy wspólnie.
No dokładnie o to chodzi. I przez resztę lajwa byłby udawany dystansik i spierdolony humor
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Ech, zakładać, że Mes ma to jakoś super przemyślane 8 tur do przodu...
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
ODPOWIEDZ