rozklad_gaussa pisze: ↑30 sie 2025, 2:22
a na chuj tam simonsy i buonanotte malo tam murzynow do grania z przodu?
? Przecież tyle samo ludzi z przodu odeszło co doszło: Nkunku, Jackson, Madueke, Sancho, Dewsbury-Hall i George chyba a przyszli Pedro, Delap, Gittens, Estevao i Garnacho i Buonanotte chyba.
Szkoda Jacksona imo, wyleci na trochę Pedro np i zostajemy z jednym napastnikiem.
czy ja wiem
Pedro elegancki mimo moich watpliwosci i bardzo wszechstronny napastnik - lepszy od Nico mimo mojej sympatii
Delap inny format niz Nkunku, potrzebny taki poddymiacz w szatni walczak
Estavao sufit o wiele wyzej nz Madueke, milo sie go oglada, chociaz jeszcze glupie straty, byle liczby
Gittens w sumie nie dowozi, chuj wie jak Garnacho
jakis tam damage control leci ze czekaja na odpowiedz obozu Fermina Lopeza - niby sam gracz chetnie by zostal i tego sie trzymal, ale ponoc jego otoczenie zaczyna uwazac ze finansowo i sportowo [pewnie miejsce na boisku] lepiej byloby pojsc do chelsea, flick chce zostawic gracza, klub NIBY tez, ale jednoczesnie ustalili cene na 90 mln - tak troche wyglada jakby go chetnie chcieli ojebac
ale czasu malo
90 to wiadomo ze scenariusz sci fi, ale jakby się udało ojebac fermina za kwote typu 70 melonow to laporta sam powinien go nieść na rękach do londynu xD
Nicolas Jackson zostaje po kontuzji Delapa, wypożyczenie anulowane! A chłop już w Monachium wylądował hahha
Dodano po 5 minutach 24 sekundach:
I jest oficjalna ofertą za Fermina wynosząca 40 mln
Dodano po 22 minutach 38 sekundach:
Obóz Nico odmawia powrotu i uznali, że i tak przejdzie testy sobie w Bayernie skoro już tam poleciał, absolutne kino
travis1 pisze: ↑31 sie 2025, 0:31
Liverpool z oferta za Guehiego 35 mln funtow, mysle ze znajda kompromis z kryszatalowym palacem przed koncem okienka, teraz pytanie co z Isakiem
w tym samym czasie Milan składa ofertę za Joe Gomeza, jeśli Guehi przyjdzie najprawdopodobniej Liverpool zaakceptuje ją
a jeśli oni nie kupią tego Isaka (bo o absolutnie żadnej alternatywie nie było mowy) to jesteśmy ugotowani, przecież do gry w ataku na 3 pozycje mamy Ekitike, Gakpo i Salaha który wyjeżdża na AFCON w styczniu a w obwodzie 17 latek z dwoma meczami w karierze i Chiesa który równie dobrze może przez pół sezonu znowu być kontuzjowany
Elliotta nawet nie liczę jako skrzydłowego bo pokazywał że nie raz że tam się nie nadaje do gry, w ogóle nie rozumiem dlaczego on zostaje, Slot w zeszłym sezonie praktycznie z niego nie korzystał i wolał grać Jonsem na 10 niż nim
Istnieje obawa że Delap out na dłużej niż 6-8 tygodni.
Jackson odpierdala fest i nie chce wrócić, a oni się uginają, niech niemiaszki wyciągają hajs albo niech zapierdala na lotnisko - ładnie w tym sezonie graczy popierdolilo z wymuszaniem transferów
Mówi się o próbie ściągnięcia Guiu z wypożyczenia - ale nie ma klauzuli i musieli by się zgodzić - plus średnio
Ja to widzę tak, biorą tego Jacksona i kupują jak ludzie, Chelsea wbija po Emeghe ze Strasbourga rok wcześniej i biorą sobie tego Hardera