Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
d3luge1

Re: Wini - rozmowy

Post autor: d3luge1 »

Zwikk pisze: 23 lis 2020, 13:24 Metoda drastyczna ale skuteczna jak u grabowskiego, niech zmniejszy troche żołądek bo takimi zwisaniami to chuja zdziała, musi wręcz zapierdalać na siłowni
Ale pierdolenie. Sam schudłem z dużo większej wagi i jedyne co potrzeba to systematyczność. Jak widzę w ogóle co Wini robi to to się jakieś takie śmieszne wydaję. Poza tym te zabawy z kalisteniką i tak dalej przy takiej wadze to jest za mocno. Winiemu pewnie by wystarczył na razie spacer i rower ale z tego nie zrobi filmiku na youtube.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
mbunt

Post autor: mbunt »

rower chyba optymalny w takim przypadku, rzeczywiscie te stawy moga pasc
Tede chyba tak zrzucal
ale przede wszystkim dieta, przejscie na warzywa + kurczak unlimited i zejdzie szybciutko z waga
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Jak Wini będzie swoje mądrości wprowadzał przy odchudzaniu, bo jak to ktoś kiedyś napisał i mi się spodobało, że oglądał coś zjarany i w połowie usnął, ale 3 słowa z 10 słyszał, to czarno to widzę. Akurat tu uważam, że powinien sobie zatrudnić jakiegoś dobrego specjalistę i po prostu robić to co on mówi, nie wprowadzając na własną rękę żadnych zmian.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

może się nie znam na odchudzaniu, ale imo wini powinien przede wszystkim mniej żreć
mam nadzieję, że obok tych treningów dla picu, show, contentu, promocji i hajsu (coraz nudniejszych zresztą, format się chyba powoli wyczerpuje) niewpierdalanie to teraz jego podstawowa czynność
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

hmm ja tu sie zastanawiam na ile rzeczywiscie chce schudnac a na ile tu chodzi po prostu o rozwoj swojego kanalu na yt i dostarczanie beki=wyswietlenia=sponsorzy=KASA oraz promocja swojej marki Ćpaj Sport, moze cos chce jedno z drugim pogodzic ale tak jak juz ktos wspominal Bedorf to zaden trener personalny Bnt tym bardziej to sa glosniejsze nazwiska, zaprzyjaznionie z Winim mordy a nie jacys profesjonalni trenerzy co maja doswiadczeine jak postepowac z takimi ludzmi ktorzy maja spora nadwage i dali rade schudnac, nie jest malo takich przypadkow ale Wini jak zwykle nieomylny u kazdego byl dietetyka na swiecie i wie wszystko, nikt mu nie przypadl do gustu za to jego ziomeczki to znaja temat od podszewki i z nimi na pewno mu sie uda... btw typo wyzej napisal ze schudnal z duzo wiekszej wagi, kurde byku duzo wieksza od 140 kg ? to ile 160 ? 180? faktycznie hardkor i u takich ludzi powinien winicjusz szukac odpowiedzi jak chudnac
Awatar użytkownika
ind1cud

Post autor: ind1cud »

Nie no wini wspominał już, że miał kilka podejść do redukcji pod okiem trenera personalnego, ale nie potrafił się zmotywować więc w tym przypadku narzucenie sobie bata choćby w postaci tej serii na kanale to jest jakiś sposób. Treningi które tam wrzuca to już inna sprawa, bo wiadomo że się szybko zajedzie.

Przecież on ma spoko tą siłkę w domu, którą pewnie sobie ogarnął kilka lat temu xD obstawiam że zrzuci, ale wróci szybko do starej wagi
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

ind1cud pisze: 23 lis 2020, 15:55 Nie no wini wspominał już, że miał kilka podejść do redukcji pod okiem trenera personalnego, ale nie potrafił się zmotywować więc w tym przypadku narzucenie sobie bata choćby w postaci tej serii na kanale to jest jakiś sposób. Treningi które tam wrzuca to już inna sprawa, bo wiadomo że się szybko zajedzie
I ja to rozumiem. Ale jak w 1 odcinku mówi, że będzie miał dietę keto, a potem "a przeglądałem to całe keto i nie dla mnie jednak, postaram się mniej wpierdalać", to żeby nie okazało się, że owszem treningi jakieś robi i nagrywa, a poza nagraniami na grubo wjeżdża 7k kcal dziennie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
sven22

Post autor: sven22 »

WINI X BIG MAJK - ROZMOWA

Big majk spoko koleś, być może weźmie się za naszego pączusia
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

wini za rok wyciety kafar startuje na zawodach w kategorii plazowa sylwetka #wierzepaczusiu
Awatar użytkownika
przedszkolanek

jak ktoś chce zobaczyć zdjęcie winiego z jp2 sprzed 40 lat, to tutaj koło 4:50 https://www.youtube.com/watch?v=V4lsu40KPGA
Awatar użytkownika
guzi

Post autor: guzi »

Mamusia się troszkę zmieszała, ale przynajmniej sobie Winicjusz swoje ego nakarmił
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Wini założył patronite i zaczyna subtelne żebry w Instagramowej relacji. Ten big majk spoko, nie znałem typa, a to pierwszy znany mi polski kafar, który mówi ciekawie, merytorycznie i z charyzmą, bez zbędnego "bro science".
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Wini - recenzja serialu
Spoiler
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

IMO ani to ciekawe, ani fajne, wręcz nawet trochę bym powiedział, że cringe. Mam nadzieję, że Winiemu się nie kończy hajs, że musi odpierdalać taki szajs, łącznie z jakimiś apartamentami itd.

Oczywiście niech robi co chce, nie moja brocha, ale dziwnie się na to patrzy czasami.
oyche

Post autor: oyche »

weź grubasie odpal jakąś transmisje z donejtami zamiast żebrać o hajs na kolejnej platformie
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

Combo fryzura + rękawiczki na rower za 3zł do prowadzenia BMW serii 7 :lol:
kasby

Post autor: kasby »

Saleta to chyba najgorszy rozmowca w historii kanalu
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Podbijam, nudy jak cholera
Awatar użytkownika
PeterStillNinety's
WNB Weteran

Post autor: PeterStillNinety's »

Najgorsze są te momenty gdzie Wini ma ciekawego słuchacza w temacie ktory powinien go interesować - Big Majk który ma różne opinie natomiast raczej zna się na żywieniu itd Tymczasem Wini przerywa mu non stop nie dając dojść do słowa Może poza kulisami go wypytał o wszystkie tematy dietetyczne jednak w rozmowie to wychodzi mega słabo.
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
ODPOWIEDZ