Young Leosia
- gods bidness
Re: Young Leosia
Ciekawe ile by wydmuchał promili jak to pisał.
Nie wiem kim jest ten nieudacznik, ale dobrze napisał, tępić kurestwo
- gods bidness
Ale czy ona faktycznie powiedziała coś w stylu "dziewczyny, rzucajcie swoich chłopaków, tylko baddie!" czy nie, bo nie wydaje mi się.
Ale Hukosa to Ty szanuj @Burr i nadrob.
Huk wybrał język faktów i bardzo trafnie i dorosłe.
I to jest właśnie hiphop
Huk wybrał język faktów i bardzo trafnie i dorosłe.
I to jest właśnie hiphop
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
W komentarzach jeszcze doprawił

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
Strasznie go to ubodło
, może akurat pije, bo go dupa rzuciła? Powinien sobie soundtrack do Psów puścić.
Dodano po 36 sekundach:
Kontekst:
Dodano po 36 sekundach:
Kontekst:
gods bidness pisze: ↑06 wrz 2025, 12:41 Ja najbardziej lubię se czasem puścić muzykę z Psów na przykład i tam jest pełno komentarzy najebanych na smutno wujów o tym jak to kiedyś było pięknie, a teraz żona ich zostawiła w pizdu z niczym i że wszystkie kobiety to kurwy.![]()
-
piotr474747
Wyzywanie kobiet od 'kurwiszonów' i 'szmat' to jest właśnie hiphop? Nie chcę wiedzieć co przezywa jego żona i dzieci w chwilach raperskiej 'słabości' przy drinku. Wy chyba niezbyt rozumiecie angielski, seks był zawsze elementem rapgame, dodatkowo uwaga - prawdopodobnie w 98% nie chodziło o SEKS POMAŁZENSKI Z ZONKĄ/MĘZEM.
niby się zesrał jak jakiś polak na fb, ale przynajmniej bez strzałów w powietrze
edit, oby nie zwyzywał kotolgi bo biorę długopis i kartkę i mu wypierdalam takiego dissa że się nie pozbiera
edit, oby nie zwyzywał kotolgi bo biorę długopis i kartkę i mu wypierdalam takiego dissa że się nie pozbiera
dziwki basen i machanie kutasem
-
piotr474747
ja tak tylko zostawię w tej kwestii PRODZIETNOŚCI xd
Uppp fchuj, typek odpalił kompa po tym jak popił i napisał garść mądrości jak to baddie rap psuje głowy dziewczynkom i hamuje polską dzietność, gdzie ziomek był jak jego koledzy po fachu rapowali o robieniu lasek na jedną noc czy innym clubbingu? Młode laski mają się hajtać i rodzić dzieci w wieku 23 lat, najlepiej z pierwszym partnerem, a jej rówieśnik musi sie jeszcze wyszalećpiotr474747 pisze: ↑wczoraj, 21:56 Wyzywanie kobiet od 'kurwiszonów' i 'szmat' to jest właśnie hiphop? Nie chcę wiedzieć co przezywa jego żona i dzieci w chwilach raperskiej 'słabości' przy drinku. Wy chyba niezbyt rozumiecie angielski, seks był zawsze elementem rapgame, dodatkowo uwaga - prawdopodobnie w 98% nie chodziło o SEKS POMAŁZENSKI Z ZONKĄ/MĘZEM.
- gods bidness
Ja pierdole jakie gówno
Chłop sylabizuje jak w przedszkolu, a dupa w refrenie wchodzi w dialog śpiewająco, że chce urodzić to dziecko haha tego nie grali, kochani
Tu ludzie chcą prowadzić normalną debatę publiczną, ale jakiś raper alkoholik nawija o zabijaniu prezydenta, zastanów się Hukos, ciebie słuchają nastolatkowie w fazie buntu.
-
WesolyJozek
Szmata wycieruch pasuje do kotolgi jak najbardziej Hukos props
WesołyJózek wysłał kiedyś Kotoldze dick pica, a ona odpisała że też lubi paluszki słone beskidzkie i teraz mu smutno
Co do Hukosa to oczywiscie beka ze spoceńca, chcesz to nagraj diss jak taki jesteś prawilny
Co do Hukosa to oczywiscie beka ze spoceńca, chcesz to nagraj diss jak taki jesteś prawilny
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- marmolad_k2
- Moltisanti
Może wlasnie dalem sie złapać na internetowy scam (...) ty różowa szmato wycieruchu kurwiszonie (...) mam dwójkę małych dzieci