Young Leosia

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: Young Leosia

Post autor: gods bidness »

Ciekawe ile by wydmuchał promili jak to pisał.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

to jest hiphop
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Nie wiem kim jest ten nieudacznik, ale dobrze napisał, tępić kurestwo
Awatar użytkownika
gods bidness

Ale czy ona faktycznie powiedziała coś w stylu "dziewczyny, rzucajcie swoich chłopaków, tylko baddie!" czy nie, bo nie wydaje mi się.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Ale Hukosa to Ty szanuj @Burr i nadrob.

Huk wybrał język faktów i bardzo trafnie i dorosłe.

I to jest właśnie hiphop
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

W komentarzach jeszcze doprawił

Obrazek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
wujot
ave

Post autor: wujot »

props huki
Awatar użytkownika
gods bidness

Strasznie go to ubodło :eek: , może akurat pije, bo go dupa rzuciła? Powinien sobie soundtrack do Psów puścić.

Dodano po 36 sekundach:
Kontekst:
gods bidness pisze: 06 wrz 2025, 12:41 Ja najbardziej lubię se czasem puścić muzykę z Psów na przykład i tam jest pełno komentarzy najebanych na smutno wujów o tym jak to kiedyś było pięknie, a teraz żona ich zostawiła w pizdu z niczym i że wszystkie kobiety to kurwy. :bowdown:
piotr474747

Post autor: piotr474747 »

Megidox pisze: wczoraj, 21:44 Ale Hukosa to Ty szanuj @Burr i nadrob.

Huk wybrał język faktów i bardzo trafnie i dorosłe.

I to jest właśnie hiphop
Wyzywanie kobiet od 'kurwiszonów' i 'szmat' to jest właśnie hiphop? Nie chcę wiedzieć co przezywa jego żona i dzieci w chwilach raperskiej 'słabości' przy drinku. Wy chyba niezbyt rozumiecie angielski, seks był zawsze elementem rapgame, dodatkowo uwaga - prawdopodobnie w 98% nie chodziło o SEKS POMAŁZENSKI Z ZONKĄ/MĘZEM.
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

niby się zesrał jak jakiś polak na fb, ale przynajmniej bez strzałów w powietrze
edit, oby nie zwyzywał kotolgi bo biorę długopis i kartkę i mu wypierdalam takiego dissa że się nie pozbiera
dziwki basen i machanie kutasem
piotr474747

Post autor: piotr474747 »

ja tak tylko zostawię w tej kwestii PRODZIETNOŚCI xd
deftone

Post autor: deftone »

piotr474747 pisze: wczoraj, 21:56 Wyzywanie kobiet od 'kurwiszonów' i 'szmat' to jest właśnie hiphop? Nie chcę wiedzieć co przezywa jego żona i dzieci w chwilach raperskiej 'słabości' przy drinku. Wy chyba niezbyt rozumiecie angielski, seks był zawsze elementem rapgame, dodatkowo uwaga - prawdopodobnie w 98% nie chodziło o SEKS POMAŁZENSKI Z ZONKĄ/MĘZEM.
Uppp fchuj, typek odpalił kompa po tym jak popił i napisał garść mądrości jak to baddie rap psuje głowy dziewczynkom i hamuje polską dzietność, gdzie ziomek był jak jego koledzy po fachu rapowali o robieniu lasek na jedną noc czy innym clubbingu? Młode laski mają się hajtać i rodzić dzieci w wieku 23 lat, najlepiej z pierwszym partnerem, a jej rówieśnik musi sie jeszcze wyszaleć :lol: :lol: Boli dupka ojj boli, czuć z tego posta
Awatar użytkownika
gods bidness

piotr474747 pisze: wczoraj, 22:01

ja tak tylko zostawię w tej kwestii PRODZIETNOŚCI xd
Ja pierdole jakie gówno :bag:

Chłop sylabizuje jak w przedszkolu, a dupa w refrenie wchodzi w dialog śpiewająco, że chce urodzić to dziecko haha tego nie grali, kochani
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

ja pierdole kawałek o kondonach, super muzyka
dziwki basen i machanie kutasem
DJ Tomekk

Post autor: DJ Tomekk »

Tu ludzie chcą prowadzić normalną debatę publiczną, ale jakiś raper alkoholik nawija o zabijaniu prezydenta, zastanów się Hukos, ciebie słuchają nastolatkowie w fazie buntu.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

BublOner pisze: wczoraj, 21:58 niby się zesrał jak jakiś polak na fb, ale przynajmniej bez strzałów w powietrze
edit, oby nie zwyzywał kotolgi bo biorę długopis i kartkę i mu wypierdalam takiego dissa że się nie pozbiera
Szmata wycieruch pasuje do kotolgi jak najbardziej Hukos props
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Obrazek
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

WesołyJózek wysłał kiedyś Kotoldze dick pica, a ona odpisała że też lubi paluszki słone beskidzkie i teraz mu smutno

Co do Hukosa to oczywiscie beka ze spoceńca, chcesz to nagraj diss jak taki jesteś prawilny
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Piters pisze: 54 min temu WesołyJózek wysłał kiedyś Kotoldze dick pica, a ona odpisała że też lubi paluszki słone beskidzkie i teraz mu smutno
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Może wlasnie dalem sie złapać na internetowy scam (...) ty różowa szmato wycieruchu kurwiszonie (...) mam dwójkę małych dzieci

:bowdown:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
ODPOWIEDZ