Nie chcę rozliczać kogoś z pieniędzy, ale 420 tys. przeznaczonych na produkcję albumu i jeszcze kampanie edukacyjne wydaje się małą kwotą - opiewam to na tym, że sam Paluch (PTKWOOOO) mówił, że wydał pół bańki na "Złotą Owcę", która miała premierę już dobrych parę lat temu, a mamy 2022, wszystko idzie do przodu wraz z cenami, więc no nie wiem, jak to liczy.
Mata
Re: Mata
To tłumaczenie imprezy masowej
Nie chcę rozliczać kogoś z pieniędzy, ale 420 tys. przeznaczonych na produkcję albumu i jeszcze kampanie edukacyjne wydaje się małą kwotą - opiewam to na tym, że sam Paluch (PTKWOOOO) mówił, że wydał pół bańki na "Złotą Owcę", która miała premierę już dobrych parę lat temu, a mamy 2022, wszystko idzie do przodu wraz z cenami, więc no nie wiem, jak to liczy.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2022, 21:38 przez manieq, łącznie zmieniany 1 raz.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

- OmarStooleyman
Najgorszy zjazd w formie odkąd Derrick Rose pierwszy raz zerwał ACL
wolałbym na edzia głosować niż na niego, przynajmniej jest bardziej autentyczny
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
prezydent chuja moze, w 2040 bedzie rzad swiatowy i wszyscy bedziemy zaczipowani, zadnych prezydentow nie bedzie. Co on se gowniarz mysli? pojdzie siedziec i wszyscy zapomna, przeminiesz mata niestety rip
kanyemu nie wyszło w amerykańskiej polityce, to czemu jemu miałoby wyjść w polskiej? żyje se w tej kolorowej twitterowej bańce, ale jak przyjdzie co do czego to będzie plankton
nsx+2
nsx+2
jasny wracaj na forum
tylko, że kanye ma wizerunek odklejonego artysty, mata jednak budzi inne skojarzenia. mata to bardziej taki six9 jeżeli chodzi o odbiór wśród ludzi, a six9 raczej nie powinien mieć problemu z wygraną wyborów na prezydentac usa
- zemsta1camzata
Pomyliły mi się albumy, dziękuję za zwrócenie uwagi - jak był w Rafał Pacześ Show w zeszłym roku to powiedział, że wydanie jego albumu kosztuje pół miliona.
Hard head, tight fists, I stand tall,

+1
a ten potomek propetersenowskiego lamusa niech spierdala
Nieźle jest to napisane, oczywiście przy założeniu, że traktuje się to jako marketing na użytek bieżący, ewentualnie furteczkę do zabierania głosu w tych nadchodzących kampaniach wyborczych i zapewne wspierania politycznych ambicji ojca, a nie jakieś z dupy dalekosiężne plany samego Maty.
No i zarabiajzmata.pl, a na dole adnotacja, że wszystkie pomysły i dane osobowe trafiają do pana Solara, tak że taki to niezależny kandydat na smyczy wytwórni
No i zarabiajzmata.pl, a na dole adnotacja, że wszystkie pomysły i dane osobowe trafiają do pana Solara, tak że taki to niezależny kandydat na smyczy wytwórni
już było dobrze, aż nie wyjechał z tą kampanią, jeszcze z tym podkładem w tle xd szczerze jestem ciekaw co z tego wyniknie, na razie obstawiam że nic, bo od lat tendencja jest taka, że max 5 lat w szczycie sławy, a potem zjazd.
z drugiej strony stary matczak pewnie próbuje grać synem w szachy 420d, a z jaką opcją ma on powiązanie łatwo sprawdzić.
z trzeciej strony obecni fani maty, który jest w swoim prime, a więc można powiedzieć, że - jakkolwiek głupio to nie zabrzmi - najwierniejsi, będą wtedy zakładam że dojrzalsi i spojrzą na to bardziej krytycznie.
po czwarte primo ultimo, uważam ten filmik za słaby bait, ale jeszcze nie przekminiłem co miałby mieć na celu, bo dopiero go obejrzałem. niemniej jakby się dało i by teraz kandydował, to w sumie chyba bym na niego zagłosował xddd mimo że typ wzbudza we mnie raczej lipne odczucia, to jednak jeszcze ambiwalentnie
z drugiej strony stary matczak pewnie próbuje grać synem w szachy 420d, a z jaką opcją ma on powiązanie łatwo sprawdzić.
z trzeciej strony obecni fani maty, który jest w swoim prime, a więc można powiedzieć, że - jakkolwiek głupio to nie zabrzmi - najwierniejsi, będą wtedy zakładam że dojrzalsi i spojrzą na to bardziej krytycznie.
po czwarte primo ultimo, uważam ten filmik za słaby bait, ale jeszcze nie przekminiłem co miałby mieć na celu, bo dopiero go obejrzałem. niemniej jakby się dało i by teraz kandydował, to w sumie chyba bym na niego zagłosował xddd mimo że typ wzbudza we mnie raczej lipne odczucia, to jednak jeszcze ambiwalentnie
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
Szkoda, że obecny prezydent ma już 2 kadencję. Tak to stary Maty mógłby wystartować w wyborach i na debacie mielibyśmy pierwszą bitwę freestylową Matczak vs Duda, obaj juz mieli przetarcie w hot16. Rapujący prezydenci, jak w saints row.
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
wiem że to jeden huj, ale wolałbym jako prezydenta matę niż tate
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64