[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

Awatar użytkownika
Czak

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Czak »

gods bidness pisze: 21 wrz 2025, 13:30 to konsekwentne dążenie do beefu to jedna linijka w kawałku pół roku temu i kilka zdań u Winiego 2 miesiące temu. Jak tak to mierzyć, to częstotliwość dissowania jest dużo wyższa niż częstotliwość akcji prowadzących do beefu.
trzeba być sajkofanem mesa żeby być na to ślepym, obaj w branży od 25 lat, akcja z jackiem na policji 4 lata temu więc czasu na reakcję było dużo, jeśli go aż tak oburzyło, a tu nagle dziwnym trafem przed premierą płyty rzucanie ksywami, zabawa w alternatywne rzeczywistości jest bezsensowna, ale postawiłbym pieniądze z zakresu 100-1000 zł na to, że gdyby tede nie nagrał "64 lajny", to pojawiłyby się ze strony mesa kolejne zaczepki
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Ale ślepym na co konkretnie? Ja tylko mówię, że to nie jest tak, że jak zaczepiał, to codziennie musi żyć każdą myślą o Tede.
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

Czak pisze: 21 wrz 2025, 13:36 trzeba być sajkofanem mesa żeby być na to ślepym, obaj w branży od 25 lat, akcja z jackiem na policji 4 lata temu więc czasu na reakcję było dużo, jeśli go aż tak oburzyło, a tu nagle dziwnym trafem przed premierą płyty rzucanie ksywami, zabawa w alternatywne rzeczywistości jest bezsensowna, ale postawiłbym pieniądze z zakresu 100-1000 zł na to, że gdyby tede nie nagrał "64 lajny", to pojawiłyby się ze strony mesa kolejne zaczepki
JAKA PREMIERA? JAKA PŁYTA? BĄDŹMY POWAŻNI. TYP BEZ STASIAKA NIC NIE WYDA. :joint:
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

gods bidness pisze: 21 wrz 2025, 13:30 To że go nie lubi i o tym ze dwa razy powiedział, to nie znaczy zaraz, że będzie codziennie o nim piosenki pisał i oglądał z nim wszystkie wywiady z ostatnich 10 lat.
No właśnie. Taka upośledzona psychoza zarezerwowana dla komisarza TDF-a.

Obrazek
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

gods bidness pisze: 21 wrz 2025, 13:42 Ale ślepym na co konkretnie? Ja tylko mówię, że to nie jest tak, że jak zaczepiał, to codziennie musi żyć każdą myślą o Tede.
odnosiłem się tylko do fragmentu o konkretnym dążeniu do beefu choć to co dalej pisał burak też jest śmieszne bo po chuj zaczepiał jak teraz nie deliver
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Mes nic nie musi, ale to, że chuj jeden wie co teraz robi z tym beefem sprawia, że przegrywa go. No i wychodzi na ciumcioka rzępolaka, co to podgryza, a potem wychodzi na to, że nie specjalnie wiadomo dlaczego. Albo jednego dnia idzie napierdala domofon, a potem przez miesiąc ma problem z nagraniem jednego spoko kawałka.
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Właśnie, czemu nie wrócił przed domofon, kiedy już miał pewność, że Tede nie siedzi zagranico?

Nie wiem, choć się domyślam.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Bane pisze: 21 wrz 2025, 14:34 Właśnie, czemu nie wrócił przed domofon, kiedy już miał pewność, że Tede nie siedzi zagranico?
Bo kot Tedego czuwa przy zakratowanym oknie, a Kiełbasa z Psychostachem czatują przy domofonie
Awatar użytkownika
Bane

Co to dla Mesa, wojownika ulicy, co to już niejeden wpierdol spuścił tym, którzy mieli z nim jakiś problem?
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Synu go próbowali zabić 22 razy
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Bane pisze: 21 wrz 2025, 14:49 Co to dla Mesa, wojownika ulicy, co to już niejeden wpierdol spuścił tym, którzy mieli z nim jakiś problem?
Za trzy zgony będzie miał mur-beton dożywocie. Plus jeszcze zostaje kwestia kota
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

JESTEM_HIPHOPEM pisze: 21 wrz 2025, 14:08 JAKA PREMIERA? JAKA PŁYTA? BĄDŹMY POWAŻNI. TYP BEZ STASIAKA NIC NIE WYDA.
Ty bez syna by coś wydał jakby sam musiał wszystko ogarniać?

Poczekaj aż Lil Mes dorośnie to tej siły już nie zatrzymacie, w międzyczasie Mes przejdzie kolejną ewolucję i zacznie nagrywać geriatryczny rap
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

@Burak DZIECIAKU, BYŁEM PRODUCENTEM WYKONAWCZYM WIELU SWOICH PŁYT #ONE_MAN_ARMY
YP_

Post autor: YP_ »

dzisiaj chyba tez nic nie wyjdzie, bo zadnej zapowiedzi nawet nie ma
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Mes sie nie musi spieszyc bo i tak wygrywa beef
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Od premiery „64 lajen” do premiery „Suki” minęły równo trzy tygodnie (21 dni)
Od premiery „Dedlajnów” do premiery „Samicy psa” minęło raptem (xD) 9 dni.

Teraz mamy 16 dni od momentu premiery „3 komór”, więc teoretycznie jeszcze jest szansa, że odpowiedź będzie szybciej niż wyszła „Suka”, ale to i tak tempo żółwie.
Awatar użytkownika
Bane

Ostatnio przez te 3 tygodnie dopieszczał wersy o tym, że Tede chuja wie o żarciu oraz rymy zjebie/ciebie i grupy/zupy. Chyba lepiej bez presji dla pana artysty, dajmy mu parę tygodni więcej i może wreszcie zobaczymy #ilepanczykurwo.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Bane pisze: 21 wrz 2025, 15:56 że Tede chuja wie o żarciu
A czy poprze go tym razem Karciu?
Awatar użytkownika
Bane

Mnie bardziej interesuje odpowiedź na pytanie, czemu mnie, przeciętnego słuchacza, ma w ogóle obchodzić poparcie Karcia w kwestii żarcia.

Ech, czuję się zażenowany, jedynie to cytując, a Mes naprawdę to zarapował...
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Ciekawe czy Mes w ogóle pytał się o zdanie Karcia czy faktycznie by go poparł? Może nawet nie wie że jest w wersie o nim
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
ODPOWIEDZ