trzeba być sajkofanem mesa żeby być na to ślepym, obaj w branży od 25 lat, akcja z jackiem na policji 4 lata temu więc czasu na reakcję było dużo, jeśli go aż tak oburzyło, a tu nagle dziwnym trafem przed premierą płyty rzucanie ksywami, zabawa w alternatywne rzeczywistości jest bezsensowna, ale postawiłbym pieniądze z zakresu 100-1000 zł na to, że gdyby tede nie nagrał "64 lajny", to pojawiłyby się ze strony mesa kolejne zaczepkigods bidness pisze: ↑21 wrz 2025, 13:30 to konsekwentne dążenie do beefu to jedna linijka w kawałku pół roku temu i kilka zdań u Winiego 2 miesiące temu. Jak tak to mierzyć, to częstotliwość dissowania jest dużo wyższa niż częstotliwość akcji prowadzących do beefu.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- gods bidness
Ale ślepym na co konkretnie? Ja tylko mówię, że to nie jest tak, że jak zaczepiał, to codziennie musi żyć każdą myślą o Tede.
- JESTEM_HIPHOPEM
JAKA PREMIERA? JAKA PŁYTA? BĄDŹMY POWAŻNI. TYP BEZ STASIAKA NIC NIE WYDA.Czak pisze: ↑21 wrz 2025, 13:36 trzeba być sajkofanem mesa żeby być na to ślepym, obaj w branży od 25 lat, akcja z jackiem na policji 4 lata temu więc czasu na reakcję było dużo, jeśli go aż tak oburzyło, a tu nagle dziwnym trafem przed premierą płyty rzucanie ksywami, zabawa w alternatywne rzeczywistości jest bezsensowna, ale postawiłbym pieniądze z zakresu 100-1000 zł na to, że gdyby tede nie nagrał "64 lajny", to pojawiłyby się ze strony mesa kolejne zaczepki
- Haczapurjan
No właśnie. Taka upośledzona psychoza zarezerwowana dla komisarza TDF-a.gods bidness pisze: ↑21 wrz 2025, 13:30 To że go nie lubi i o tym ze dwa razy powiedział, to nie znaczy zaraz, że będzie codziennie o nim piosenki pisał i oglądał z nim wszystkie wywiady z ostatnich 10 lat.

odnosiłem się tylko do fragmentu o konkretnym dążeniu do beefu choć to co dalej pisał burak też jest śmieszne bo po chuj zaczepiał jak teraz nie delivergods bidness pisze: ↑21 wrz 2025, 13:42 Ale ślepym na co konkretnie? Ja tylko mówię, że to nie jest tak, że jak zaczepiał, to codziennie musi żyć każdą myślą o Tede.
Mes nic nie musi, ale to, że chuj jeden wie co teraz robi z tym beefem sprawia, że przegrywa go. No i wychodzi na ciumcioka rzępolaka, co to podgryza, a potem wychodzi na to, że nie specjalnie wiadomo dlaczego. Albo jednego dnia idzie napierdala domofon, a potem przez miesiąc ma problem z nagraniem jednego spoko kawałka.
Właśnie, czemu nie wrócił przed domofon, kiedy już miał pewność, że Tede nie siedzi zagranico?
Nie wiem, choć się domyślam.
Nie wiem, choć się domyślam.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- Haczapurjan
Co to dla Mesa, wojownika ulicy, co to już niejeden wpierdol spuścił tym, którzy mieli z nim jakiś problem?
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Synu go próbowali zabić 22 razy
- Haczapurjan
Ty bez syna by coś wydał jakby sam musiał wszystko ogarniać?JESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑21 wrz 2025, 14:08 JAKA PREMIERA? JAKA PŁYTA? BĄDŹMY POWAŻNI. TYP BEZ STASIAKA NIC NIE WYDA.
Poczekaj aż Lil Mes dorośnie to tej siły już nie zatrzymacie, w międzyczasie Mes przejdzie kolejną ewolucję i zacznie nagrywać geriatryczny rap
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- JESTEM_HIPHOPEM
@Burak DZIECIAKU, BYŁEM PRODUCENTEM WYKONAWCZYM WIELU SWOICH PŁYT #ONE_MAN_ARMY
dzisiaj chyba tez nic nie wyjdzie, bo zadnej zapowiedzi nawet nie ma
- Haczapurjan
Od premiery „64 lajen” do premiery „Suki” minęły równo trzy tygodnie (21 dni)
Od premiery „Dedlajnów” do premiery „Samicy psa” minęło raptem (xD) 9 dni.
Teraz mamy 16 dni od momentu premiery „3 komór”, więc teoretycznie jeszcze jest szansa, że odpowiedź będzie szybciej niż wyszła „Suka”, ale to i tak tempo żółwie.
Od premiery „Dedlajnów” do premiery „Samicy psa” minęło raptem (xD) 9 dni.
Teraz mamy 16 dni od momentu premiery „3 komór”, więc teoretycznie jeszcze jest szansa, że odpowiedź będzie szybciej niż wyszła „Suka”, ale to i tak tempo żółwie.
Ostatnio przez te 3 tygodnie dopieszczał wersy o tym, że Tede chuja wie o żarciu oraz rymy zjebie/ciebie i grupy/zupy. Chyba lepiej bez presji dla pana artysty, dajmy mu parę tygodni więcej i może wreszcie zobaczymy #ilepanczykurwo.
- Haczapurjan
Mnie bardziej interesuje odpowiedź na pytanie, czemu mnie, przeciętnego słuchacza, ma w ogóle obchodzić poparcie Karcia w kwestii żarcia.
Ech, czuję się zażenowany, jedynie to cytując, a Mes naprawdę to zarapował...
Ech, czuję się zażenowany, jedynie to cytując, a Mes naprawdę to zarapował...
Ciekawe czy Mes w ogóle pytał się o zdanie Karcia czy faktycznie by go poparł? Może nawet nie wie że jest w wersie o nim
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111