Beinlausi pisze: ↑19 wrz 2025, 13:54
Nie no, kurwa, zgodzę się tu z przedmówcą — żeby się nam landlord nie przemęczył zaraz. Chłop, zamiast odpowiedzieć, to pali głupa, że bitu szuka, a potem z Babisową storki wrzuca. Tak jak jestem za nim w tym beefie i broniłem go, jak wrzucał te storki z synem, że jednak nie dziwne, iż przejmuje się zdrowiem dzieciaka i w takim wypadku opóźnienia jakieś są zrozumiałe, tak teraz to już leci w chuja ostro.
Ja się tylko częściowo zgodzę z tym co pisze @Milahovic. Tede też tego typu manewry w beefie z Ryśkiem uskuteczniał, nawija o tym w kawałku "El Cztery":
Słuchaj penero Pejo, czy jak cię tam wołają
Jaśniepan nie odpowiedział, bo mu się nie chciało
Jaśniepan to nagrał i czekał z tym dwa miechy
Z tym że ty nie wiedziałeś co, gdzie, jak i kiedy
Kiedy ty wręczałeś sobie złoto w klubie Eskulap
Czy tam platynę – mam to w dupie, na YouTubie klip też hulał
To taki prezent, bo osiadłeś na laurach
Tede miał nic nie nagrać, a Tede w chuj tego nagrał
psycha mi ewidentnie siadła, bo wyzywał fanów tdfa, a się okazało, że on ma jednego i pisze mu w niezliczonych wiadomościach prywatnych linijki do dissa
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
Beinlausi pisze: ↑19 wrz 2025, 13:54
Nie no, kurwa, zgodzę się tu z przedmówcą — żeby się nam landlord nie przemęczył zaraz. Chłop, zamiast odpowiedzieć, to pali głupa, że bitu szuka, a potem z Babisową storki wrzuca. Tak jak jestem za nim w tym beefie i broniłem go, jak wrzucał te storki z synem, że jednak nie dziwne, iż przejmuje się zdrowiem dzieciaka i w takim wypadku opóźnienia jakieś są zrozumiałe, tak teraz to już leci w chuja ostro.
mordziu on szuka inspiracji, jak dla mnie bardziej props niż hejt
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Sympatyczny ślizgawkowicz @Milahovic wymyśla te żelazne reguły beefowego savoire-vivre`u, jak nie przymierzając uszatek Sokół prawidła ulicy. Przyjemnie jest w świecie fantazji, jednak real jest bezwzględny i zamiast dostosować się do romantycznych wizji, będzie jak z Wilkiem i prawdziwymi gangusami - Pan Psycholandlord Mes wciśnie "aplołd diss" i zniszczy nic nie spodziewającego się wieprza bezlitośnie, i nic się nie da na to poradzić
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
szkoda że Tede nie dowiózł bo świeżo po premierze 64 lajnów byłem nawet podniecony tym beefem, ale po odsłuchaniu 3 komór powietrze z balonika uleciało i został sam flak, szkoda że ta otwarta sprawa sądowa rzutuje na rap, bo za bardzo jacek się hamuje w tym disie onym
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Ja mam największy żal do tych upośledzonych przydupasów pokroju Wuwunia, Stacha czy Abla. Zrobili hype jakby on naprawdę rozjebał system, a tymczasem diss pierwszy i trzeci z tych "3 Komór" można było w ogóle wyjebać, bo to było niskie granie na jakichś sentymentach i jedynie ten środkowy "Drimlajny" był jako taki, ale to i tak było odległe od tego, co zapowiadał. Plus cały czas to obsranko pobrzmiewało w tych linijkach, ej ziom chcesz bić mnie, myślałem że my tu lirycznie proszę nie bij ziom
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2025, 14:07 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
no przerost formy nad treścią to jest, tylko drugi diss jest słuchalny i ma jakąś treść, a nie lanie wody, chociaż w trzecim dissie jest potencjał i gdyby Tede nie miał hamulców to mógłby być z tego klasyk jak 69
Bertasz pisze: ↑19 wrz 2025, 14:05
Ten beef już się tyle ciągnie, że mogłaby wjechać ankieta kto jest tournament winner. Ciekawy jestem wyników
przy tworzeniu ankiety proszę o dodanie opcji remis / hip-hop jak mawiał Hirek Wrona
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2025, 14:12 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
ten nieznający się na rapie dziennikarzyna już przecież wskazał flejtucha jako zwycięzcę także no
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Tede tak bardzo zdesperowany i obsrany tym ze nagral chujowy diss ze az musial przed premiera wkleic screena z propsami od hirka wrony aka gluchego cymbalisty
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest