Sentino
Re: Sentino
pomyśleć że ten chłop nagrał kiedyś coś takiego jak Zabójstwo Liryczne 
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Sebastian nafazowany jak księżyc na klipie
armia sicarios rozsianych po calym globie, znajomosci wsrod bossow pruszkowskich, 10 tysiecy dup przeruchanych, a konczysz wozac sie z druga najwieksza pizda na swiecie (kmwtw) ktora podnieca sie nowym sosem z mcdonalda, co poszlo nie tak 
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2024, 20:44 przez moody, łącznie zmieniany 1 raz.
Ooo przepraszam, w wywiadzie-rzece mówił że nigdy nie brał narkotyków
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Na vlogu Alvarez normalnie klefedron z torby prosto przechyla
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
EPkę z 7 kawałkami nagrali z tego co mówi olejnik XDD
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
-
tomeczek2301
Kiedy Seba zacznie wyzywać tego olejnika? Ile obstawiamy
Wydaje mi się że już za chwilę za to że wrzucił jak wali w trombe na vlogu i ten nejmdropping pyzów słowików
CAŁE ŻYCIE MAM
Vlog już na prywatnym, także pewnie w ciągu 24h.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
tomeczek2301
Ma ktoś lynk do tego vloga?
https://www.youtube.com/watch?v=k2Gx7Y8rUaM od 3 minuty na tym filmie jest ww vlogasek
-
tomeczek2301
Dziena mordko
Nitro tak ogląda tego vloga i sam by z sebkiem polatał po madrycie
Na huj on wgl tak kurwa skacze do niego jak byli razem w casynie w PL to siedział stulony jak pizdecxka
Nitro tak ogląda tego vloga i sam by z sebkiem polatał po madrycie
Na huj on wgl tak kurwa skacze do niego jak byli razem w casynie w PL to siedział stulony jak pizdecxka
bo ten youtuber i seba to takie same lamusy, które głośno szczekają zza komputera czy telefonu a na ulicy obsrane majtki.tomeczek2301 pisze: ↑05 kwie 2024, 22:31 Na huj on wgl tak kurwa skacze do niego jak byli razem w casynie w PL to siedział stulony jak pizdecxka
- marco_pantani
ten diss na nitro brzmi jak parodie xdrme i czosnka zbyt zajebisty albo tede glokk 
a bez gumy dobrze się zapowiada
a bez gumy dobrze się zapowiada
zwracam honor
Smutno się patrzy na to jak ta kariera się potoczyła, a raczej jak choroby Sebastiana ją zniszczyły. Gdyby w czasach kiedy wychodziło pierwsze Zabójstwo ktoś mi powiedział, że 10 lat później ten sam gość będzie nagrywał z youtuberem (?) klasy C dissa na innego youtubera, po to żeby zarobić pieniądze rzędu 2k euro i trochę poimprezować na jego rachunek, to nigdy bym w to nie uwierzył. Myślę, że powoli można rozważać Sentino jako największy zmarnowany potencjał w PL rapie. Z jednej strony nagrał sporo klasyków i podłogę miał tam gdzie najpopularniejsi raperzy w Polsce mają sufit, ale z drugiej, to nie osiągnął nawet 1/5 tego co mógłby osiągnąć gdyby głowa inaczej działała.
mi sie rowniez wydaje, ze sebastian palucki moglby nagrac jeszcze lepsze albumy, ale w jakichs momentach swojej kariery, swojego zycia podejmowal zle decyzje
nie odbieram mu swietnego ucha, muzycznych umiejetnosci, bo on pod wzgledem takiej ogolnej muzykalnosci wpierdala scene na miekko, co do tego nie ma watpliwosci zadnych
jednak uwazam, ze czesto nie przykladal odpowiedniej uwagi do muzyki? nie przykladal sie odpowiednio do pisania tekstow? juz nie mowie o tekstach pisanych teraz, bo to czesto sa niezle wysrywy, ale tez akcje ze zmienianiem podkladow wzgledem puszczonych snippetow, gdzie to brzmi 8 razy lepiej (moze to subiektywna opinia, nie przecze), czy mix master od crackhouse czy taki co sam sebek robil xD
tak jak kolego wyzej wspominasz - zarobic pieniadze rzedu 2k € i przejebac to w kasynie, nagrac jakies pierdolenie po polsku, nie skupiac sie na tym pod katem jakosci, potem puscic album po niemiecku, zarobic te kilka kola na spoti/plytkach i ruchac sianko zeby miec co przejebac na biale, czerwone, czarne i zielone
nie odbieram mu swietnego ucha, muzycznych umiejetnosci, bo on pod wzgledem takiej ogolnej muzykalnosci wpierdala scene na miekko, co do tego nie ma watpliwosci zadnych
jednak uwazam, ze czesto nie przykladal odpowiedniej uwagi do muzyki? nie przykladal sie odpowiednio do pisania tekstow? juz nie mowie o tekstach pisanych teraz, bo to czesto sa niezle wysrywy, ale tez akcje ze zmienianiem podkladow wzgledem puszczonych snippetow, gdzie to brzmi 8 razy lepiej (moze to subiektywna opinia, nie przecze), czy mix master od crackhouse czy taki co sam sebek robil xD
tak jak kolego wyzej wspominasz - zarobic pieniadze rzedu 2k € i przejebac to w kasynie, nagrac jakies pierdolenie po polsku, nie skupiac sie na tym pod katem jakosci, potem puscic album po niemiecku, zarobic te kilka kola na spoti/plytkach i ruchac sianko zeby miec co przejebac na biale, czerwone, czarne i zielone