Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
strukture jak w chelsea, za zwyciestwa i trofea jest wyzsza pensja, takze faktycznie, bedzie niska w arsenalu

Mam wrażenie że Madueke to leci cały czas na tym hattricku z Wolves, nic innego ten gość w sezonie nie zrobił jak z resztą wszyscy skrzydłowi, ale takiemu Neto to się chociaż biegać chciało
- Cz4rny1337
- Moderator
Petrovic do Bourmouth za 25m funtów - szkoda w chuj, Sanchez ma być dalej nr 1. Jorgensena chcieli wypchnąć do Strasbourga ale zostaje, tam idzie Penders.

czemu sobie Chelsea nie weźmie Ter Stegena który chce odejść z Barcelony? dużo lepsza opcja niż Sanchez
Ja szczerze myślałem, że tak to się skończy ale dziś informacja, że jednak nie będą próbować nikogo ściągać do bramki. Pod względem gry nogami to na pewno Niemiec byłby znacznie lepszy, ale czy w samym bronieniu to nie jestem przekonany.
Kolana też już trochę wyeksploatowane

Spoiler

-
tacocabana
Pewnie od standardowej parady Niemca, czyli przykuc na kolanko i piłka w siatce
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Mateta do Liverpoolu? Jakoś nie widzę żeby się tam sprawdził chociaż lubię tego gościa
Spoiler
- rozklad_gaussa
ciekawy to moze byc atak
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
W Liverpoolu za to nie chce grać już Luis Diaz, ale Bayern na razie daje za mało kasy za niego, bo Liverpool poniżej 100 nie zamierza sprzedawać wg Orniego
No i on sam pisze o poważnym zainteresowaniu Isakiem Liverpooolu, kwota 120mln
Newcastle nie chce sprzedawać, ale no właśnie domyka transfer Ekitike który jest zastpestwem 1:1 w stosunku do Szweda, wspólna gra to mi się ich kompletnie nie widzi
myślę że spore szanse na Isaka już teraz, w szczególności że wszyscy kupują napastnika, a Darwin bliżej odejścia niż zostania
Newcastle nie chce sprzedawać, ale no właśnie domyka transfer Ekitike który jest zastpestwem 1:1 w stosunku do Szweda, wspólna gra to mi się ich kompletnie nie widzi
myślę że spore szanse na Isaka już teraz, w szczególności że wszyscy kupują napastnika, a Darwin bliżej odejścia niż zostania
liverpool gra w football managera
tylko United nie kupuje nikogo i napastnika też nie, skończy się na jakimś Vardym za darmo, sprzedać też nikogo nie potrafią
Cunha i Mbuemo to jest nic?
Mbuemo nie przeszedł, zaczął treningi z Brentford i nie ma żadnego poważnego źródła, które by mówiło że jest blisko.
A co do Pszczółek to Jordan Henderson z nimi podpisał
Kto ma być tą wielką niespodzianką Legii io której gada Żewłakow? Duda, Fabiański? @joey @wujot
A co do Pszczółek to Jordan Henderson z nimi podpisał
Kto ma być tą wielką niespodzianką Legii io której gada Żewłakow? Duda, Fabiański? @joey @wujot
Ostatnio zmieniony 15 lip 2025, 16:51 przez potter, łącznie zmieniany 2 razy.