Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: Sentino

Post autor: jajca »

juz dawno pisalem, ze halo policja mogloby spotkac kogokolwiek innego z tej ekipy gdyby okolicznosci sie ulozyly minimalnie inaczej. zrobili to dla ratowania wlasnych dup, bo zmniejszyli w ten sposob szanse ze ich to spotka ze strony kogos innego
Malik to juz sie korzyl i klękał przed Sage czy Paluchem, później podlizywal sie Bonusowi ktory wczesniej go publicznie oszczał xD a postawil sie jedynie dioxowi i wujkowi samo zlo xD
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

To ktory kurwa jest synem kogo?
Ja pierdole emigranckie pociotasy, tworzycie neopoezje w jezyku polskim, a nie umiecie sie logicznie i składniowo wypowiedzieć

Te screeny to sentino na malika czy malik na sentino?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

Sentino na Malika
Połas

Post autor: Połas »

W tle wiadomości Malika do Sentino. Na tym wszystkim jest komentarz Sentino. Swoją drogą zabawne, że wyzywając się nie mogą zdecydować się na jeden język; insta obsługiwane po hiszpańsku, a bluzgi i groźby lecą po polsku i niemiecku :lol:

Umknęła mi jedna storka.
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

haha ten ostatni najlepszy i jestem w stanie w to uwierzyc :lol:
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Jaka jest szansa, że z tych przepychanek słownych wyniknie cokolwiek (np. piosenka) zamiast pójść w niepamięć po paru dniach?
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Zależy, która z osobowości Sentino będzie dominowała w najbliższym czasie
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
fifi

miejmy w pamieci cytat sentino: "slice cakes z wrzeciona kurwa"
Awatar użytkownika
Picasso

Post autor: Picasso »

O sytuacji w Vitkacu pisałem tutaj:
Spoiler
Picasso pisze: 27 sie 2022, 22:30
wons pisze: 27 sie 2022, 15:02 @Picasso o co chodzi z awanturą w Vitkacu?
Sebastian był w towarzystwie swojej baby w w/w domu towarowym i spotkał tam kilku starych przyjaciół, a obecnie wrogów. Przebiegu spotkania ani personaliów jego uczestników nie będę tu opisywał, ale jego skutki są takie, że wizyta Sentino w Polsce musiała zostać przedwcześnie zakończona i widoków na następną raczej nie ma. Po tym zdarzeniu Sentino był jeszcze we Wrocławiu i zgodnie z tym co mówił Nitro w czasie ich awantury, miał tam lęki w których wydawało mu się, że nasłani mordercy czekają pod hotelem żeby go odstrzelić. Cały ten ciąg zdarzeń skończył się w środku nocy - samochodową ucieczką na prom do Barcelony :lol:.
Potem też tutaj:
Spoiler
Picasso pisze: 01 lut 2023, 9:04
oyama pisze: 31 sty 2023, 13:43 1) byla juz sztama z Malikiem, a sojusz zostal zawarty w warszawskim Vitkacu i byli na drodze do wspolnej nuty
Było dokładnie odwrotnie.
oyama pisze: 31 sty 2023, 13:43 5) Schwesta Ewa (patrz na zloty zegar) dolacza do SICARIOS + ma dziecko z jednym z wiekszych ludzi w DE, wiec beda miec plecy
Raczej z jego synem.
oyama pisze: 31 sty 2023, 13:43 6) plany na featy to: najwiekszy wlodarz freakfightow i duzy influencer, Bedoes, Schwesta Ewa i Kukon
Z Golą. Pozostałe raczej nie dojdą do skutku. No może z Bedoesem, ale pewnie mu odradzą.
Jacyś ludzie pisali mi wtedy, że to nie jest prawda i powtarzali za swoim idolem-farmazonem, że "Malik i Sentino" pogodzili się w Vitkacu albo że nic się tam nie wydarzyło :lol: . Sorry, że zakłócam dyskusję, ale tak tylko chciałem przypomnieć.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Dwóch ultymatywnych czterdziestoletnich bananów wychowanych na arabskich dzielnicach latynoskiej części Berlina, którzy wymarzyli sobie kariery gangsta raperów zamiast po prostu pomagać w firmie ojca będzie teraz piąty (?) rok z rzędu wyciągało jakieś rozpikselizowane zdjęcia, głosówki i screeny z discorda, a Pan Paluch czyta to wpierdalając pyry i się śmieje, bo obu pokazał dominację genetyczną* i pewnie zdublował liczbami w karierze. Bortwick od początku miał rację.

*z wyjątkiem tej jebitnej diastemy
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

według mnie niedoceniona jest wartość stylistyczna tych dialogów
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

A tutaj usunięte story, w którym Seba zapowiedział diss :D

Obrazek
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
fifi

promocja książki pełną parą :D
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Picasso pisze: 12 mar 2024, 12:49 O sytuacji w Vitkacu pisałem tutaj:
Spoiler
wons pisze: 27 sie 2022, 15:02 @Picasso o co chodzi z awanturą w Vitkacu?
Sebastian był w towarzystwie swojej baby w w/w domu towarowym i spotkał tam kilku starych przyjaciół, a obecnie wrogów. Przebiegu spotkania ani personaliów jego uczestników nie będę tu opisywał, ale jego skutki są takie, że wizyta Sentino w Polsce musiała zostać przedwcześnie zakończona i widoków na następną raczej nie ma. Po tym zdarzeniu Sentino był jeszcze we Wrocławiu i zgodnie z tym co mówił Nitro w czasie ich awantury, miał tam lęki w których wydawało mu się, że nasłani mordercy czekają pod hotelem żeby go odstrzelić. Cały ten ciąg zdarzeń skończył się w środku nocy - samochodową ucieczką na prom do Barcelony :lol:.
Potem też tutaj:
Spoiler
oyama pisze: 31 sty 2023, 13:43 1) byla juz sztama z Malikiem, a sojusz zostal zawarty w warszawskim Vitkacu i byli na drodze do wspolnej nuty
oyama pisze: 31 sty 2023, 13:43 5) Schwesta Ewa (patrz na zloty zegar) dolacza do SICARIOS + ma dziecko z jednym z wiekszych ludzi w DE, wiec beda miec plecy
Raczej z jego synem.
oyama pisze: 31 sty 2023, 13:43 6) plany na featy to: najwiekszy wlodarz freakfightow i duzy influencer, Bedoes, Schwesta Ewa i Kukon
Z Golą. Pozostałe raczej nie dojdą do skutku. No może z Bedoesem, ale pewnie mu odradzą.
Jacyś ludzie pisali mi wtedy, że to nie jest prawda i powtarzali za swoim idolem-farmazonem, że "Malik i Sentino" pogodzili się w Vitkacu albo że nic się tam nie wydarzyło :lol: . Sorry, że zakłócam dyskusję, ale tak tylko chciałem przypomnieć.
jacys ludzie juz dawno temu opisywali w/w sytuacje w social mediach, a ty myslisz, ze slizgerzy to kuce zyjace pod kamieniem i probujesz tworzyc z siebie enigme, przekazujac informacje ja wiem wiecej od was, ale nie powiem skad sie dowiedzialem - zmartwie cie, bo spotkanie vitkacowe bylo juz wspominane zarowno w komentarzach na instagramie, facebooku, jak i pewnie na niektorych rap plotkarskich kanalach YT. Bylo to krotko po livestreamie Sentino na instagramie, ktory cytowalem w moim poscie. I tak, w tamtych sprostowaniach (w socialach) nawiazujacych do streama tez nie pojawily sie personalia uczestnikow, ani przebieg spotkania - wiec nic dziwnego, ze nie chciales sie z tego uzewnetrznic na pedalskim forum.

i jak juz wspominasz o jakichs ludziach powtarzajacych za idolem-farmazonem, zeby podkreslic swoja zajebistosc, to moze zacytuj odpowiedz uz. bombastyczny, ktory byl jednym z forumowiczow odpowiadajacym tobie i generalnie oplul cie krociutkim postem?
bombastyczny pisze: 01 lut 2023, 10:11 No tak, ty wiesz lepiej co się działo w tym vitkacu niż sam sento, pewnie podłogę obok zamiatales i podsłuchałes
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nie to, żebym chciał wam przeszkadzać w ustaleniu, kto większego newsa w internecie wynalazł, ale akurat wiedzieć więcej niż sam Sento w sprawie samego Sento to chyba nie jest wyczyn, bo raz, że jest on odklejony, a dwa mało wiarygodny ze swoimi relacjami rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Picasso

Post autor: Picasso »

oyama pisze: 12 mar 2024, 15:42
Picasso pisze: 12 mar 2024, 12:49 O sytuacji w Vitkacu pisałem tutaj:
Spoiler

Potem też tutaj:
Spoiler

Raczej z jego synem.

jacys ludzie juz dawno temu opisywali w/w sytuacje w social mediach, a ty myslisz, ze slizgerzy to kuce zyjace pod kamieniem i probujesz tworzyc z siebie enigme, przekazujac informacje ja wiem wiecej od was, ale nie powiem skad sie dowiedzialem - zmartwie cie, bo spotkanie vitkacowe bylo juz wspominane zarowno w komentarzach na instagramie, facebooku, jak i pewnie na niektorych rap plotkarskich kanalach YT. Bylo to krotko po livestreamie Sentino na instagramie, ktory cytowalem w moim poscie. I tak, w tamtych sprostowaniach (w socialach) nawiazujacych do streama tez nie pojawily sie personalia uczestnikow, ani przebieg spotkania - wiec nic dziwnego, ze nie chciales sie z tego uzewnetrznic na pedalskim forum.

i jak juz wspominasz o jakichs ludziach powtarzajacych za idolem-farmazonem, zeby podkreslic swoja zajebistosc, to moze zacytuj odpowiedz uz. bombastyczny, ktory byl jednym z forumowiczow odpowiadajacym tobie i generalnie oplul cie krociutkim postem?
bombastyczny pisze: 01 lut 2023, 10:11 No tak, ty wiesz lepiej co się działo w tym vitkacu niż sam sento, pewnie podłogę obok zamiatales i podsłuchałes
Chłopie, najpierw powtarzałeś, że "byla juz sztama z Malikiem, a sojusz zostal zawarty w warszawskim Vitkacu i byli na drodze do wspolnej nuty" a teraz próbujesz mi wmówić, że dementując te historyjki nie powiedziałem nic odkrywczego, bo "spotkanie vitkacowe było już wspominane zarówno w komentarzach na ig, facebooku jak i na pewnie niektórych rap plotkarskich kanałach na YT". Zdecyduj się. Sentino, nie licząc kilku telefonów po pijaku, nie miał i nie ma kontaktu z Malikiem, a to ciągłe majaczenie o współpracy to stary numer na złapanie kolejnych naiwniaków (takich jak ty). Nigdy nie będzie żadnego wspólnego kawałka.

Nie zawsze mogę ujawniać szczegóły tego o czym pisze, bo dokładną wiedzę na dany temat ma często kilka, no może kilkanaście osób. Nie uważam też żeby forum internetowe "ślizgawka.eu" było odpowiednim miejscem do tego żeby rozprawiać o tym kto się z kim pobił. Przynajmniej nie do czasu aż informacja na ten temat nie stanie się publiczna.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

a i szybciutko bo czasu nie mam no to tyle
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Picasso pisze: 12 mar 2024, 17:19 Chłopie, najpierw powtarzałeś, że "byla juz sztama z Malikiem, a sojusz zostal zawarty w warszawskim Vitkacu i byli na drodze do wspolnej nuty"
Spoiler
oyama pisze: 12 mar 2024, 15:42 Bylo to krotko po livestreamie Sentino na instagramie, ktory cytowalem w moim poscie
https://pl.wiktionary.org/wiki/cytowa%C4%87
Picasso pisze: 12 mar 2024, 17:19 ciągłe majaczenie o współpracy to stary numer na złapanie kolejnych naiwniaków (takich jak ty)
Spoiler
oyama pisze: 12 lut 2024, 15:41 powinien nagrac Zycie ktore znam 2 i powbijac tysiace szpilek w ciapaka. Zreszta powinien to zrobic juz wtedy, gdy ta rura bardaszana zaczela sobie lapy podawac z paluchem i toonym fizjoterapeuta. Po prostu niech robi nute, podpisuje ja MALIK MONTANA DISS
Picasso pisze: 12 mar 2024, 17:19 Nie zawsze mogę ujawniać szczegóły tego o czym pisze, bo dokładną wiedzę na dany temat ma często kilka, no może kilkanaście osób. Nie uważam też żeby forum internetowe "ślizgawka.eu" było odpowiednim miejscem do tego żeby rozprawiać o tym kto się z kim pobił. Przynajmniej nie do czasu aż informacja na ten temat nie stanie się publiczna.
Spoiler
:lol: :lol: :lol:
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

jajca pisze: 12 mar 2024, 17:26 a i szybciutko bo czasu nie mam no to tyle
:rotfl:
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »