Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
Ja jako dorosły nie potrafię się zabrać do GTA, kojarzy mi się ta seria tylko z tym jak grałem za dzieciaka w Vice City i San Andreas, czyli latałem, zabijałem ludzi, jeździłem furą i se zwiedzałem. Nie potrafię sobie siebie wyobrazić robiącego fabułę w GTA bez kitu i nawet nie mówię, że jest chujowa czy coś, tylko po prostu jest to dla mnie myśl abstrakcyjna
No a żeby tak latać se po mapie bez celu to już nie te czasy dla mnie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Za gówniaka grałem żeby bawić się w pościgi strzelaniny skurwysyny to nie film, a jak podrosłem dla fabuły
Vice city najlepsze GTA
Vice city najlepsze GTA
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
planuje jeszcze kilka dzisiaj napisać to może być gorzej tylko
nie napisałem że fabułka chujowa, tylko ja nie wyobrażam sobie siebie ją robiącego w tej serii
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
genocidegeneral
też miałem zioma co jak włączał GTA to poszczelal się z milicją przez pół godziny i tyle XD a ja miałem ból dupska bo na moim potworze z 256 MB ramu i radeonem 9200 czwórka nie chodziła ;/
Ricardo Diaz rozpierdalający magnetowid w Vice City? Tęsknię.
Miałem ten sam problem dlatego sobie na starość kupiłem jak była promka. Ale faktycznie licencja wygasła i nie mogę grać a mam przypisaną do rockstar konta...genocidegeneral pisze: ↑21 sty 2026, 12:17 też miałem zioma co jak włączał GTA to poszczelal się z milicją przez pół godziny i tyle XD a ja miałem ból dupska bo na moim potworze z 256 MB ramu i radeonem 9200 czwórka nie chodziła ;/
kuuuuurwyyyyyy

- gonny_trebor
- Moderator
props miałem tak samo, w san andreas w pierwszym mieście robiłem pitos rozjeżdżałem balasów itd a jak po latach włączyłem jakiegoś lets playa na yt to dowiedziałem się, że gruby i zjarus cię zdradzą i są jeszcze inne lokacje do przejściaPiters pisze: ↑21 sty 2026, 11:55 Ja jako dorosły nie potrafię się zabrać do GTA, kojarzy mi się ta seria tylko z tym jak grałem za dzieciaka w Vice City i San Andreas, czyli latałem, zabijałem ludzi, jeździłem furą i se zwiedzałem. Nie potrafię sobie siebie wyobrazić robiącego fabułę w GTA bez kitu i nawet nie mówię, że jest chujowa czy coś, tylko po prostu jest to dla mnie myśl abstrakcyjnaNo a żeby tak latać se po mapie bez celu to już nie te czasy dla mnie
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- ConeyIsland
ja pamiętam zajebisty, dość obszerny artykuł w KŚ GRY o San Andreas i jak mnie wkurwiało że oni tam opisują jakie to zajebiste rzeczy oferuje gra w San Fierro i Las Venturas a ja nie mogę przejść jebanej Robbing uncle sam (czy jakoś tak, z ryderem kradzież broni i to jego koślawe rzucanie skrzyniami w psy) 
- jest_zasadzka
Oby gta nigdy nie powróciło do lat 80, 90 czy tam 70. Dialogi muzinów i ta mentalność mnie bawiły jak miałem 15 lat. Chciałbym czegoś więcej od nowej części. W sumie, to jak ulepić online na bazie jebania w latach 80? Podejrzewam, że gta już nigdy nie pójdzie we wsteczne lata, bo jak potem jakiś latający motor z rakietami wprowadzić do online.
No ale tylko IV miała dobrą
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
To nie odpalałeś wcześniej mapy?gonny_trebor pisze: ↑21 sty 2026, 13:08 po latach włączyłem jakiegoś lets playa na yt to dowiedziałem się, że gruby i zjarus cię zdradzą i są jeszcze inne lokacje do przejścia
- FruitOffTheWall
ja kocham vice city
ale sleeping dogs to najlepsza gra, jakby to powiedział klocuch gra typu strzelanka nawalanka
ale sleeping dogs to najlepsza gra, jakby to powiedział klocuch gra typu strzelanka nawalanka
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
próbowałem się zabrać za to sleeping dogs, ale po dwusetnej z kolei sekwencji gdy musiałem spuszczać oklep w stylu karatekid grupie kilku/nastu kolesi naraz, rzuciłem to w pizdu. ani to ciekawe, ani przyjemne, a po prostu męczacę, no i niszczące pady.
Bo GTA słynie ze swoich niepowtarzalnych misji, które wcale nie polegają na podjechaniu i postrzelaniu się z grupką typów, tylko pod różnymi pretekstami.
Sleeping Dogs topka
Sleeping Dogs topka
- FruitOffTheWall
no w sleeping dogs zajebiste właśnie te bitki były. Czułem sie jak Jacek Murański pod żabką grając w to ( przed jackiem murańskim). Przeszedłem z cztery razy, naprawde wsadzanie ludzi do bagaja, albo wykorzystywanie elementów otoczenia, żeby rozkurwic oponenta w pył, to czysta poezja. Ja tej grze mógłbym sie tylko walić w pizde 1 vs 5
+ kac scenki, scena osatatnia z biednym jackiem
sleeping dogs najlepsza gra koniec kropka
+ kac scenki, scena osatatnia z biednym jackiem
sleeping dogs najlepsza gra koniec kropka
rip zioloziolo
Sleeping dogs piekna giera, nie wiem czemu nie moge pobrac na ps5 
jak bylem malolatem, to gralem w SA i przepuszczalem przechodniow na pasach jak mialem czerwone swiatlo, zamiast ogrywac fabule @2rzyn.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- ConeyIsland
Up, respect+
A propos, jak mnie się podoba jak w gta iv samochody korzystają z kierunkowskazów, cudna sprawa.
A propos, jak mnie się podoba jak w gta iv samochody korzystają z kierunkowskazów, cudna sprawa.