Grand Theft Auto [seria]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Piters

Re: Grand Theft Auto [seria]

Post autor: Piters »

Ja jako dorosły nie potrafię się zabrać do GTA, kojarzy mi się ta seria tylko z tym jak grałem za dzieciaka w Vice City i San Andreas, czyli latałem, zabijałem ludzi, jeździłem furą i se zwiedzałem. Nie potrafię sobie siebie wyobrazić robiącego fabułę w GTA bez kitu i nawet nie mówię, że jest chujowa czy coś, tylko po prostu jest to dla mnie myśl abstrakcyjna :dunno: No a żeby tak latać se po mapie bez celu to już nie te czasy dla mnie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

oby homet dzis nie postowal to masz szanse na najglupszy post dnia
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Za gówniaka grałem żeby bawić się w pościgi strzelaniny skurwysyny to nie film, a jak podrosłem dla fabuły

Vice city najlepsze GTA
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

ART pisze: 21 sty 2026, 12:00 oby homet dzis nie postowal to masz szanse na najglupszy post dnia
planuje jeszcze kilka dzisiaj napisać to może być gorzej tylko
nie napisałem że fabułka chujowa, tylko ja nie wyobrażam sobie siebie ją robiącego w tej serii
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

nie trzeba sobie wyobrazac wystarczy odpalic gierke i grac tak jak nalezy
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

też miałem zioma co jak włączał GTA to poszczelal się z milicją przez pół godziny i tyle XD a ja miałem ból dupska bo na moim potworze z 256 MB ramu i radeonem 9200 czwórka nie chodziła ;/
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Ricardo Diaz rozpierdalający magnetowid w Vice City? Tęsknię.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

genocidegeneral pisze: 21 sty 2026, 12:17 też miałem zioma co jak włączał GTA to poszczelal się z milicją przez pół godziny i tyle XD a ja miałem ból dupska bo na moim potworze z 256 MB ramu i radeonem 9200 czwórka nie chodziła ;/
Miałem ten sam problem dlatego sobie na starość kupiłem jak była promka. Ale faktycznie licencja wygasła i nie mogę grać a mam przypisaną do rockstar konta...

kuuuuurwyyyyyy

Obrazek
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

Piters pisze: 21 sty 2026, 11:55 Ja jako dorosły nie potrafię się zabrać do GTA, kojarzy mi się ta seria tylko z tym jak grałem za dzieciaka w Vice City i San Andreas, czyli latałem, zabijałem ludzi, jeździłem furą i se zwiedzałem. Nie potrafię sobie siebie wyobrazić robiącego fabułę w GTA bez kitu i nawet nie mówię, że jest chujowa czy coś, tylko po prostu jest to dla mnie myśl abstrakcyjna :dunno: No a żeby tak latać se po mapie bez celu to już nie te czasy dla mnie
props miałem tak samo, w san andreas w pierwszym mieście robiłem pitos rozjeżdżałem balasów itd a jak po latach włączyłem jakiegoś lets playa na yt to dowiedziałem się, że gruby i zjarus cię zdradzą i są jeszcze inne lokacje do przejścia :shock:
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

ja pamiętam zajebisty, dość obszerny artykuł w KŚ GRY o San Andreas i jak mnie wkurwiało że oni tam opisują jakie to zajebiste rzeczy oferuje gra w San Fierro i Las Venturas a ja nie mogę przejść jebanej Robbing uncle sam (czy jakoś tak, z ryderem kradzież broni i to jego koślawe rzucanie skrzyniami w psy) :lol:
Awatar użytkownika
jest_zasadzka

Post autor: jest_zasadzka »

Oby gta nigdy nie powróciło do lat 80, 90 czy tam 70. Dialogi muzinów i ta mentalność mnie bawiły jak miałem 15 lat. Chciałbym czegoś więcej od nowej części. W sumie, to jak ulepić online na bazie jebania w latach 80? Podejrzewam, że gta już nigdy nie pójdzie we wsteczne lata, bo jak potem jakiś latający motor z rakietami wprowadzić do online.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Burak pisze: 21 sty 2026, 12:02 a jak podrosłem dla fabuły
No ale tylko IV miała dobrą

Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
gonny_trebor pisze: 21 sty 2026, 13:08 po latach włączyłem jakiegoś lets playa na yt to dowiedziałem się, że gruby i zjarus cię zdradzą i są jeszcze inne lokacje do przejścia
To nie odpalałeś wcześniej mapy?
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

ja kocham vice city

ale sleeping dogs to najlepsza gra, jakby to powiedział klocuch gra typu strzelanka nawalanka
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

próbowałem się zabrać za to sleeping dogs, ale po dwusetnej z kolei sekwencji gdy musiałem spuszczać oklep w stylu karatekid grupie kilku/nastu kolesi naraz, rzuciłem to w pizdu. ani to ciekawe, ani przyjemne, a po prostu męczacę, no i niszczące pady.
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

Bo GTA słynie ze swoich niepowtarzalnych misji, które wcale nie polegają na podjechaniu i postrzelaniu się z grupką typów, tylko pod różnymi pretekstami.

Sleeping Dogs topka
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

no w sleeping dogs zajebiste właśnie te bitki były. Czułem sie jak Jacek Murański pod żabką grając w to ( przed jackiem murańskim). Przeszedłem z cztery razy, naprawde wsadzanie ludzi do bagaja, albo wykorzystywanie elementów otoczenia, żeby rozkurwic oponenta w pył, to czysta poezja. Ja tej grze mógłbym sie tylko walić w pizde 1 vs 5

+ kac scenki, scena osatatnia z biednym jackiem :(

sleeping dogs najlepsza gra koniec kropka
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Sleeping dogs piekna giera, nie wiem czemu nie moge pobrac na ps5 :dunno:
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Granie w gta i nie przechodzenie fabuly to jakis kurwa absurd
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

jak bylem malolatem, to gralem w SA i przepuszczalem przechodniow na pasach jak mialem czerwone swiatlo, zamiast ogrywac fabule @2rzyn.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Up, respect+

A propos, jak mnie się podoba jak w gta iv samochody korzystają z kierunkowskazów, cudna sprawa.
ODPOWIEDZ