At a meeting, the Executive Committee of the International Olympic Committee (IOC) approved 28 sports for the sports programme of the 2028 Summer Olympic Games in Los Angeles. Boxing, modern pentathlon and weightlifting are among those sports that aren’t on the Games’s programme.
Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
Spoiler
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
pięściarstwa szkoda, lubię sobie na to kątem oka popatrzeć w wydaniu olimpijskim, a poza tym mam sentyment do najważniejszego polskiego olimpijczyka takżeinstinkt pisze: ↑14 gru 2021, 23:26At a meeting, the Executive Committee of the International Olympic Committee (IOC) approved 28 sports for the sports programme of the 2028 Summer Olympic Games in Los Angeles. Boxing, modern pentathlon and weightlifting are among those sports that aren’t on the Games’s programme.
tymczasem na njułans
Spoiler
trójkąt bermudzki wola mokotów
@up, newonce się nie popisał. Czytam w ten sposób właśnie art. o kulisach upadku Legii.
ja pierdole, 5zł pierwszy miesiąc kosztuje, później 24zł. jak już czytacie jakieś portale to ich wspierajcie
spoko, dostęp mam wykupiony
sprawdziłem czy faktycznie po prostu jest obejście, no offence.
sprawdziłem czy faktycznie po prostu jest obejście, no offence.

no kurwa rzeczywiście
^
mnie to po prostu śmieszy
zresztą z newonce interesuje mnie wyłącznie podcast o nfl, ale to nie jest znowu tak dobra rzecz, żebym dorzucał rudzkiemu albo temu drugiemu przygłupowi na benzynę
mnie to po prostu śmieszy
zresztą z newonce interesuje mnie wyłącznie podcast o nfl, ale to nie jest znowu tak dobra rzecz, żebym dorzucał rudzkiemu albo temu drugiemu przygłupowi na benzynę
trójkąt bermudzki wola mokotów
Hahaha wyjebać boks i podnoszenie ciężarów, co za kurwa jebane debile, nie mam słów.instinkt pisze: ↑14 gru 2021, 23:26At a meeting, the Executive Committee of the International Olympic Committee (IOC) approved 28 sports for the sports programme of the 2028 Summer Olympic Games in Los Angeles. Boxing, modern pentathlon and weightlifting are among those sports that aren’t on the Games’s programme.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
to jeszcze nie jest tak jakby potwierdzone w 100%
póki co próbują przycisnąć związki żeby się ogarnęły
bodajże ostateczna decyzja musi zapaść do 2023? czy coś w tym stylu
z jednej strony props że próbują wymusić zmiany w patologicznych związkach
z drugiej strony ciężary i boks to jednak topowe zawody i jedne z normalniejszych

póki co próbują przycisnąć związki żeby się ogarnęły
bodajże ostateczna decyzja musi zapaść do 2023? czy coś w tym stylu
z jednej strony props że próbują wymusić zmiany w patologicznych związkach
z drugiej strony ciężary i boks to jednak topowe zawody i jedne z normalniejszych
Władze obu dyscyplin będą musiały wykazać poprawę w zakresie przejrzystości finansowej i zarządzania, aby wrócić do programu olimpijskiego. Natomiast pięciobój nowoczesny, będący częścią igrzysk od ponad wieku, musi uwzględnić zastąpienie koni w zawodach. To efekt skandalu podczas igrzysk w Tokio, kiedy zwierzę zostało uderzone przez trenerkę.
Stasiu Czerczesow wylądował w Ferencvaros, co zamyka zimowe pierdolenie pod paroma wątkami.
No i niech robi wyniki
ksiazenieporzadek pisze: ↑20 wrz 2021, 21:30 kupcie se iptv i nie musiscie się jebać ze strumykami jakimiś
poszedłem za twoją radą drogi ekolego i kupiłem sobie IPTV.
Teraz streamy mi są niepotrzebne.
Jeśli i wy chcecie mieć wszystko w HD piszczcie na Fejsie do gościa o ksywie Maro Maro.(koleś z wilkiem w Avatarze)
Odszczekuję przed nowym rokiem.
Byłem pewien, że squash to okazja do pokazania się dla podtatusiałych biznesmenów i aspirujących zarobasów.
Teraz, po roku uprawiania, stwierdzam, że jest to najfajniejszy ze sportów indywidualnych. Niesamowicie rozwija fizycznie, czyści głowę i ma agresywną wersję pierwiastka rywalizacji, co mi osobiście pasuje. Wspaniały sport.
Serdecznie polecam.
Byłem pewien, że squash to okazja do pokazania się dla podtatusiałych biznesmenów i aspirujących zarobasów.
Teraz, po roku uprawiania, stwierdzam, że jest to najfajniejszy ze sportów indywidualnych. Niesamowicie rozwija fizycznie, czyści głowę i ma agresywną wersję pierwiastka rywalizacji, co mi osobiście pasuje. Wspaniały sport.
Serdecznie polecam.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
Spoiler
Myślałem że będą ciarki żenady, ale zaśmiane nawet. Plus te na końcu "Not Tottenham"
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
no nawet sympatycznie wyszło
widziałbym jacka w formie jakiegoś cameo w filmie guya ritchiego
widziałbym jacka w formie jakiegoś cameo w filmie guya ritchiego
- cloud
- chmura
nie wiem gdzie to napisać, ale ta słynna jakość newonce (za co de facto liczą sobie pieniążki), to produkowanie podcastów w składzie Ras x Rudzki x gruby kolega rapera Maty? niesamowity spadek, chociaż raczej do tego przyzwyczaili od samego początku
-
genocidegeneral
Spoiler
na drugim miejscu Tomasz Młynarz