moze chodzi o:Luxair pisze: ↑05 paź 2019, 22:04Co znaczy "powtórzyć akcję z transem"?2ps__ pisze: ↑05 paź 2019, 21:47 najbardziej prawdopodobna imo wersja wydaerzen, że sam tam poszedl bo chcial powtorzyc akcje z transem, nie mial siana wiec chcial zaplacic towarem, rafalala go poszczula pradem, wiec sie spucowal, że jest slynnym raperem, a ta to wykorzystala zeby go osmieszyc xD nie tak mialo byc
Belmondo
Re: Belmondo

[mention]Luxair[/mention]
Było już tu mówione, że była panna algidy nawija, że belmondziarz miał akcje z trapem w przeszłości. Doniz to tostował.
Było już tu mówione, że była panna algidy nawija, że belmondziarz miał akcje z trapem w przeszłości. Doniz to tostował.
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
nie no z postów 2ps__ wynika, że wie coś więcej z innych źródeł. Dawaj ziom, to ja też sprzedam Wam historię jak GSP chciał do mnie strzelać i moi koledzy też chcieli do niego strzelać.
Nawijaj luki
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Teraz mi się przypomniało, że bajorson nawijał w ups Rucham wszystko oprócz kóz, także tam dziwnie było w tej ich grupce od początku.
Ale bardzo mi szkoda Belmondo, w dobie web 2.0 bardzo łatwo zniszczyć człowieka wygrzebując coś i publikując, takie spod pizdy fotki, screen i grillujacy cie użytkownicy z neta, nikomu takiego czegoś nie życzę
Ale bardzo mi szkoda Belmondo, w dobie web 2.0 bardzo łatwo zniszczyć człowieka wygrzebując coś i publikując, takie spod pizdy fotki, screen i grillujacy cie użytkownicy z neta, nikomu takiego czegoś nie życzę
- formaszczytu
Kurwa, myślałam, że na ruchaniu będzie koniec, a tu weszłam na snapa i zobaczyłam odkurzanie w majtach. Niech to się odzobaczy.
gsp to jednak nie gangsta, bo w ramach wiary mobbyn ponad zycie poszedlby do rafala i wyjebalby mu wszystkie zeby zajebal telefon, laptop, kazal oddac wszystkie hasla, walsnie tak belmondziak to sprawdzil i teraz to publikuje z rafalem props
gsp wyjasniles sie sam tfu ci na maczete
oyche co kozaczysz z zagranicy... uciekles, a wczesniej wyzywalismy cie od cweli pod domem
gsp wyjasniles sie sam tfu ci na maczete
oyche co kozaczysz z zagranicy... uciekles, a wczesniej wyzywalismy cie od cweli pod domem
mam na myśli dokladnie ta sama akcje co oyche doniz, z tym, że slyszalem o tym duzo wczesniej niż doniz to oglosil na insta, jak sie pozniej okazalo [ktos wstawial skrina od ojca wczoraj] wiemy to od tej samej osoby wiec wciaz moglby to byc farmazon, tym bardziej, że jest to osoba niezrównoważona psychicznie, no ale to wszystko czego jestesmy swiadkami od wczoraj wskazuje, że jednak mogla to byc prawda xd czekam na historie o strzelaniu XDLuckyLuke pisze:nie no z postów 2ps__ wynika, że wie coś więcej z innych źródeł. Dawaj ziom, to ja też sprzedam Wam historię jak GSP chciał do mnie strzelać i moi koledzy też chcieli do niego strzelać.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wsparcie mamy na pewno przyda się teraz raperowi, bo zdjęcie z wanny było dopiero początkiem jego kłopotów. Belmondo w rozmowie z fanem potwierdził, że był u Rafalali, jednak celem jego wizyty miało być jedynie "dowożenie tematu" (cały komentarz rapera jest krótki, ale tak homofobiczny i wulgarny, że nie nadaje się do zacytowania).
Pudelek rzecz jasna posługuje się wyłącznie literacką polszczyzną, ale wytłumaczono nam, że wzmianka o "dowożeniu tematu" może oznaczać, że Belmondo odwiedził Rafalalę w celach biznesowych. Niestety, nic nam nie wiadomo o tym, żeby raper miał zarejestrowaną działalność gospodarczą, nie mamy więc pojęcia, jakie interesy mógł robić z celebrytką.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ciekawe o którego piłkarza tam chodziło
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
- marco_pantani
- przedszkolanek
No to Mahatma może być niezadowolonyPlotki o tym, że Belmondo pluskał się w wannie Rafalali dotarły do jego kolegów ze składu Mobbyn, którzy sprawę potraktowali z pełną powagą. Na Instagramie Mobbyn pojawił się filmik, w ktorym należący do składu raper GSK oznajmia, że Belmondo został usunięty z ekipy.
Za złamanie naszego kodeksu, który jest dla nas ważniejszy niż życie - uzasadnia decyzję GSK (swoją drogą, to musi być bardzo szczegółowy kodeks, skoro przewiduje kary za kąpiel u Rafalali).
oświadczenie pudelka>oświadczenie gsp

świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- KillerCroc
Hahaha nie wierzę, to są najbardziej Belmondowe 24 godziny w historii świata
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Ahahaha
pięknie dali
Nie no pudełek Props w chuj
Nie no pudełek Props w chuj
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD