Sentino
-
FerrisBueller
Re: Sentino
Nie no słabo to wygląda. Poza "Las vegas..." nie ma żadnych nowych tracków na tej trackliście. A przecież na tym "promomixie" co był kiedyś wrzucony do sieci było jeszcze kilka mocnych kozaków.
Okej, nie przewinąłem w dół, gdzie jest to "ZL0", wiec w sumie bardziej czekam tu na "ZL0"
Okej, nie przewinąłem w dół, gdzie jest to "ZL0", wiec w sumie bardziej czekam tu na "ZL0"
ARTIST...
Kiedyś już pisałem.
Raffa Smirnoff ogarnia akcje. Kupiłem od niego Sentinos Way3, płytę otrzymałem.
Była akcja wykupowania kawałków Sebka ze studia, wrzuciłem 100 zł, pieniądze otrzymałem z powrotem po tym, gdy akcja się nie udała.
Facet jest w pełni uczciwy.
Raffa Smirnoff ogarnia akcje. Kupiłem od niego Sentinos Way3, płytę otrzymałem.
Była akcja wykupowania kawałków Sebka ze studia, wrzuciłem 100 zł, pieniądze otrzymałem z powrotem po tym, gdy akcja się nie udała.
Facet jest w pełni uczciwy.
Ta okładka jest tragiczna, wygląda jak jakaś gierka na PSX. A Raffa Smirnoff oczywiście propsy
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2020, 22:23 przez Zephyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Raffa Smirnoff ma dobrą opinię w sieci, warto wesprzeć Sebka, szczególnie, że 23 euro to w Berlinie na ulicy leży.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Ja mam kontakt z Raffaelem od dłuższego czasu, on to wszystko ogarnia. Nie będzie żadnego kwitflipu, wszystko jest legitne, ale data premiery może się oczywiście przesunąć, bo jak wiadomo - obsuwa to 5 element hip-hopu.
edit: a co do okładki, to wolelibyście podobną jak poprzednie ZL1 i ZL2?
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2020, 22:24 przez Mutley, łącznie zmieniany 1 raz.
[mention]Mutley[/mention]
To całe szczęście, że zajmuje się tym ktoś inny niż sam Sentino, bo w innym przypadku można byłoby mieć spore wątpliwości, czy cokolwiek z tego będzie. Pozdrawiam.
To całe szczęście, że zajmuje się tym ktoś inny niż sam Sentino, bo w innym przypadku można byłoby mieć spore wątpliwości, czy cokolwiek z tego będzie. Pozdrawiam.
Szkoda, że nie ma Onassis na trackliście ale wierzę w Raffa, może uda się jeszcze od Sebka coś wyciągnąć
smirnoff to jakiś lamus, przez niego mi wyjebali kanał na yt gdzie miałem numery Sebka, potem on wrzucił te numery na jakiś pseudo kanał a koniec końców i tak każdy kawałek tam jest ustawiony na niepubliczny

ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
to nie przez niego, mimo że zgłoszenie poszło z jego kanału
a czemu teraz te numery sa na niepuczlinym? 
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
O chuj, przed kolejnym zbieraniem się na zaginione tracki niech ktoś zrobi lepiej petycję o zmianę okładki, bo dawno nie widziałem takiego gówna. Raz, że jest brzydka sama w sobie i wygląda jak projekt jakiegoś albumu wydawanego u Cameya w 2003, dwa że TOTALNIE nie pasuje do charakteru i ciągłości poprzednich części. Jakieś stockowe czcionki zamiast mafijnego coveru z kulami i krwią 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
noo okładka jest słaba, ale np. mi akurat te okładki kreskówkowe singli czy ganando la vida nie podobały się (w dodatku to ten sam koleś robił)
@2up z tego co pamiętam to Sebastian sobie życzył, żeby wszystkie snippety i kawałki poszły na niepubliczny, ale nie pamiętam dlaczego
@2up z tego co pamiętam to Sebastian sobie życzył, żeby wszystkie snippety i kawałki poszły na niepubliczny, ale nie pamiętam dlaczego
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
można się domyślić, kto tak postanowił.
to wolalbys identyczna jak ZL2 i ZL1?SWN pisze: ↑13 kwie 2020, 22:55 O chuj, przed kolejnym zbieraniem się na zaginione tracki niech ktoś zrobi lepiej petycję o zmianę okładki, bo dawno nie widziałem takiego gówna. Raz, że jest brzydka sama w sobie i wygląda jak projekt jakiegoś albumu wydawanego u Cameya w 2003, dwa że TOTALNIE nie pasuje do charakteru i ciągłości poprzednich części. Jak można było to tak spierdolić![]()
Oczywiście. Ta ze spotify jest 100 razy lepsza:
Spoiler
Effe, perché il mio cognome è Fendi
-
ksiazenieporzadek
przecież ta okładka jest dramatyczna, ta ze spotka full lepsza
Liczy się zawartość, a nie okładka. Na drugiej płycie ma być Pistolet w wersji bez chujowych efektów na wokalu. Dla samego tego warto 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Nie 'identyczna', tylko taka, która ma zachowaną ciągłość estetyki i tematyki jak przystało na dość wybitną serię. Tutaj jakiś grafik odjebał okładkę rodem z bootlegu trance wrzuconego na emule.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Napisalem do ciebie PM tutaj i nie reagowales. Wiec tylko mozesz miec pretencje do siebie.
- zemsta1kadluba