Tede
- piernikowyskoczek
Re: Tede
Elon Musk tak gadał, żeby spowolnić prace nad AI, żeby mógł nadgonić swoje własne :P
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- Bunnymen77
Podoba mi się to
słuchając aż pomyślałem o ich wspólnej płycie, jebanych pionierów, którzy się przewożą i każą leszczom składać hołd 
Do tego jeden by podjudzał drugiego żeby nagrał lepsza zwrotkę, bo to by była przyjaźń na zasadzie vegety i goku, ale wydaje mi się ze nie ma na to najmniejszych szans bo Ryszard w tym roku nazwał tedego po imieniu
Spoiler
tj. kurwom
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- gods bidness
To jest właśnie jeden z powodów, przez które możemy być w dupie - brak jakiejkolwiek wspólnej kontroli nad tym i hamulców bezpieczeństwa. Nad AI pracuje tyle sztabów na całym świecie i jest to taki sam wyścig zbrojeń jak każdy inny (kto pierwszy ten lepszy od konkurencji), że nie ma raczej szans na żadne globalne kontrolowanie czy stopowanie tego, bo żaden Joe Biden Chin nie namówi, że ej nie róbcie tego, bo to niebezpieczne, i vice versa.piernikowyskoczek pisze: ↑20 kwie 2023, 13:32 Elon Musk tak gadał, żeby spowolnić prace nad AI, żeby mógł nadgonić swoje własne :P
będziemy się kodem qr logować do neta
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Nom czyli film terminator 2 z 90s mial racje, mamy przejebane
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
warto zacząć od przypomnienia człowieka gruchy
Dodano po 5 minutach 4 sekundach:
a tu konkret
Spoiler
a tu konkret
Spoiler
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- Oportunistycznyebaka
Szkoda, ze wywiad nie został przeprowadzony po występie Rycha u Winniego. Właściwie to ten sam tede jak co wywiad, niemniej zawsze może poleciec w tle jako soundtrack w pracy.
PS. Ale ten yuroski jest beznadziejny i wkurwiajacy.
- piernikowyskoczek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- scam_sakawa
W sumie nie wiem czy A/H24N2 nie jest najlepszym albumem Tedzika xd
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Cz4rny1337
- Moderator
Odpaliłem sobie ten wywiad w losowym momencie i tede zaczął gadać o tym że na 5 zajebistych raperów 3 jest niefajnymi ludźmi, i tak se gada i gada a dziennikarze tylko mu przytakują głowami. Tede ty to jesteś zajebisty człowiek co zawsze trzymał fason nie ma co
skromny sympatyk kultury gruzińskiej
a siatkówka to jest pedalskie gówno
a siatkówka to jest pedalskie gówno
esende mylffon
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
-
dziejaszek
Uważam tak jak użytkownik powyżej