Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
madueke dobry speed run, tottenham, chelsea, tera arsenal
on nie jest taki zly, ale jakos dobry tez nie
to jak z zyiechem ma chujowy wyraz twarzy i mowe ciala
on nie jest taki zly, ale jakos dobry tez nie
to jak z zyiechem ma chujowy wyraz twarzy i mowe ciala

no własnie chodzi o jakiś sensowny background dla saki oraz martinellego, bo przecież rotacja na skrzydłach w arsenalu leży i broczy krwią z ran szarpanych, z drugiej strony stara szkoło co jest z tobą jeżeli zgodzą się na deal z nwanerim w tle to już psuje cały kontekst, ale imo sam madueke jako zmiennik teoretycznie brzmi ok w porównaniu do wcześniejszych interesów z chelsea...
...tak właśnie myślałem dopóki nie przeczytałem, że cena ma oscylować wokół 50 milionów XD ciekawe też, czy bayern nie zainteresuje się eze biorąc pod uwgę kontuzję jamala
Przede wszystkim ma zjebany charakter o czym Maresca mówił kilkukrotnie i dwa razy go wyjebał z kadry meczowej za to. Umiejętności ma, trochę niestabilny, pewnie do popracowania, ale co z tego jak głową nie dojeżdża
Chelsea go kupiła za 35, trochę się rozwinął tutaj plus nadal młody Angol to wiadomo, że będą chcieli te 50 około.
Chelsea go kupiła za 35, trochę się rozwinął tutaj plus nadal młody Angol to wiadomo, że będą chcieli te 50 około.
A on ma status HG? Widzialem dzisiaj post na reddicie, że nie ma bo wyjechał do Holandii w wieku 16 lat
A dobra, to chyba do CL, a w PL ma status. Ale i tak chujowo
A dobra, to chyba do CL, a w PL ma status. Ale i tak chujowo
Ostatnio zmieniony 07 lip 2025, 15:46 przez Piters, łącznie zmieniany 1 raz.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
nie ma więc samo bycie anglikiem tutaj nie powinno rzutować na cenę
-
szoumidelej
cos lata na x ze wedlug tier1 slowenskiego gyokeres po transferze do arsenalu nie przekroczy zarobkow sesko w lipsku czyli 100k. brzmi jak majstersztyk berty ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc. wolalbym sesko jednak mimo mniejszych liczb a gyokeres juz sie raz odbil od premier ale salah i kevin tez sie odbijali co nie
- rozklad_gaussa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
na logikę zabrakło mu czasu, skoro wrócił do anglii mając jakieś 20 lat a liczy się okres ciągłości 36 miesięcy do ukończenia 21 roku życia. podpisując kontrakt z zagranicznym klubem (psv) był automatyczny reset, chyba nic nie pomieszałem
Saliba ma HG a cały czas na wypo siedział
wystarczy zarejestrować gracza do PL przed wypożyczeniem i sie nabija
wystarczy zarejestrować gracza do PL przed wypożyczeniem i sie nabija
czyli mnie oszukali
nie no to jebać go za taką cenę, max 30 i tak z bólem dupy
Dodano po 3 minutach 27 sekundach:
nie no ta, ale jak Chelsea ma zawsze miliard piłkarzy to slota nie mieli pewnie xd
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Elanga do Newcastle za 55 mln
dobrze że łysy się go pozbył za grosze
Nom, by został w Utd to byłby teraz kijem wypychany jak Sancho czy Rashford
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
jeśli zbliżą się do 60 milionów za tego nuneza to chyba będzie kolejny big deal dla liverpoolu co
ale on pierdolił akcje za akcją w 22/23 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Nunez w Napoli, Diaz do Barcy/Bayernu, Jota z aniołkami, czyli zostaną Salah, Wirtz i Gapcio xd No ciekawe ciekawe bo imo trzeba z trójkę dokupić w takim razie
Ostatnio zmieniony 08 lip 2025, 15:28 przez Blazfm, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
- rozklad_gaussa
klopp zalatwi promocje na sesko
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
ja nie wiem do końca jaki oni mają pomysł na Wirtza, jako 10 i mamy na tą pozycje jego i Szobo czy jednak jako LW tylko taki grający bliżej środka robiąc miejsce Kerkezowi na rajdy lewą stroną, jeśli tak to jest on i Gakpo na tą pozycję a z prawej Salah/Chiesa (o którym też komunikaty są różne co do przyszłości) i wtedy potrzeba dwóch 9 bo nie ma nikogo w przypadku odejścia Darwina
no ale jeśli przychodzi tu z zamiarem gry wyłącznie jako 10 wtedy do tych dwóch nowych 9 potrzeba będzie dorzucić też jednego LW