Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Jerked w LFC, coś mowa o Guehim z CP na stopera, ależ gotują.
Ciekawe co teraz myśli sobie Jurgen xd
Ciekawe co teraz myśli sobie Jurgen xd
sunderland gotuje, duze siano na stole
a pan pilkarz eze chyba musi w końcu zrobić krok do przodu w karierze i byłoby świetnie gdyby trafil do arsenalu - na lewym skrzydle rywalizacja z gabim (może coś by mu się przestawiło, czy nie) oraz rotacyjnie z ode/ryżem. kozacki grajek, choć na pewno lepszy bliżej środkowych stref, za plecami napastnika
a pan pilkarz eze chyba musi w końcu zrobić krok do przodu w karierze i byłoby świetnie gdyby trafil do arsenalu - na lewym skrzydle rywalizacja z gabim (może coś by mu się przestawiło, czy nie) oraz rotacyjnie z ode/ryżem. kozacki grajek, choć na pewno lepszy bliżej środkowych stref, za plecami napastnika
To się Duran nagrał w tym Al-Nassr
A Chelsea idzie jeszcze po Joao Pedro, no takie średnie te transfery bym powiedział
A Chelsea idzie jeszcze po Joao Pedro, no takie średnie te transfery bym powiedział
Ostatnio zmieniony 28 cze 2025, 21:58 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
miałeś chamie złoty róg, teraz turcja blisko już
Marcin Bułka do NEOM, wszystko dogadane, chociaż Nicea przyjęła też ofertę Sunderlandu, decyzja piłkarza.
Nie wiecie co to NEOM? Amatorzy, beniaminek ligi Saudyjskiej, jakby ktoś nie wiedział
Nie wiecie co to NEOM? Amatorzy, beniaminek ligi Saudyjskiej, jakby ktoś nie wiedział
Oby go nikt nie powoływał teraz
zarobi sobie kasy i wróci być może jeszcze za jakiś rok/dwa do poważnej piłeczki
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
ciekawe czy zamieszka sobie w tym super mieście długim w huj, czy jednak go nie zbudują
marcin bułka tak zwany bułka króciutki apel od frontmanów reprezentacji polski
a sunderland w sumie nie taki glupi kierunek bo na pewno mialby ręce pełne roboty przez cały sezon i o ile by to wykorzystał na swoją indywidualną korzyść (czyli nie jak np meslier w 22/23) to przy jakiejś rozsądnej klauzuli odejścia w razie spadku normalnie by został w PL niezależnie czy z sunderlandem czy po transferze do innego klubu
Spoiler
Jest i here we go, 50 mln funtów, nie przekonują mnie te Brazylijczyki w premier league więc znów sceptyczny jestem, ale ważne że są alternatywy w ataku. Jeszcze bramkarza i jakiegoś obrońcę i gramy
Joao Pedro ma duży potencjał, jednak jest bardzo chimeryczny. Może w Chelsea złapie formę.
Te transfery jakieś takie bardziej sensowne niż zeszłego lata mimo wszystko. A o jakimś obrońcy coś słychać w ogóle?
Ja na tego Joao Pedro mowię skrzato Pedro uważam, że jest cienki i strzela głównie z karnych.
To jest taki niedorobiony Cunha.
To jest taki niedorobiony Cunha.
Tego Madueke vol2 z Borussii jeszcze rozumiem ale po co ten jajo pudło, obym się mylił. 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Madueke to wypierdoli pewnie, tak czułem już dawno, Arsenal na pole position obecnie po niego
Kepa już oficjalnie
Kepa już oficjalnie
kurła te kasztany jak Hojlund, Rashford, Sancho czy Antony to są nie do opierdolenia przez te tygodniówki
Dodano po 33 minutach 6 sekundach:
Bułka na medycznych a Lacazette też w NEOM
Dodano po 33 minutach 6 sekundach:
Bułka na medycznych a Lacazette też w NEOM
niezle, piękne jest to okienko transferowe w Ekstraklasie, nie mogę się doczekać nowego sezonu
Z mniej oczywistych ruchów gdzieś mi mignęło, że Insigne może wrócić do Serie A
Olek Giroud wraca do Europy, do swojego kraju, podpisał roczny kontrakt z Lille gdzie zastąpi Jonathana Davida
A Petrovica Chelsea chyba opierdoli do Sunderlandu skoro Bułka nie chciał.
A Petrovica Chelsea chyba opierdoli do Sunderlandu skoro Bułka nie chciał.