Sentino
- zemsta1camzata
Re: Sentino
ja sprzedałem je z zyskiem wszystkie xd
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- yungXpaproch
za 10 lat moze zarobie, poki co wisza na emipku po 4 dychy
- FruitOffTheWall
sentino beng beng nowy w sobote
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Wujek Ali z którym Sento się pogodził na IG pisze, że Sentino ma dobre relacja z Malikiem i Kazem obecnie + na pytanie oryginalnego GM2L odpowiada, że nie chce psuć niespodzianki.
Do tego Malik lajkuje Sebkowi zdjęcia na IG.
Będzie powrót? Malik ostatnio mocno zmalał w oczach ludzi, taka EPka z Sentino by była wydarzeniem.
Będzie powrót? Malik ostatnio mocno zmalał w oczach ludzi, taka EPka z Sentino by była wydarzeniem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Dlatego sentino powinien teraz zdisowac malika pliki pliki a nie się z nim wąchać po tym jaką aferę mu ciapacki klan wykręcił swego czasu

WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- MalkoNTENT
dlatego niech sebek dalej współpracuje z tymi ormianami od truemana i odpula od siebie wszystkich zawistniaków z klanu muzułmańskiego na rzecz tego chrześcijańskiego
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Sebek człowiek bez honoru
Ali go chciał dojechać, brat Malik odwrócił się do niego plecami, a teraz znowu chcą być ziomkami.
Nie śledzę tego uniwersum aktualnie, ale obstawiałbym, że ten cały Ali go namierzył w tej Marbelli w celu naliczenia frajera za grzechy przeszłości i wyciska teraz jak cytrynę.
- FruitOffTheWall
wywiad z wujkiem ali
rip zioloziolo
kim w ogóle jest ten wujek ali ? i skąd ma hajs ? Bo nawet wykop nic nie wie, To jakiś wychechłaniec z Kuwejtu ? Potomek Arabów co w latach 80 ruchali pół Warszawy ?
rynek motoryzacyjny, nieruchomosci
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
tomeczek2301
Wielki Latynos przeprasza rapera tps vod
- marco_pantani
jeszcze prosze o powrót og Mobbynoldschool pisze: ↑05 gru 2023, 22:37 Wujek Ali z którym Sento się pogodził na IG pisze, że Sentino ma dobre relacja z Malikiem i Kazem obecnie + na pytanie oryginalnego GM2L odpowiada, że nie chce psuć niespodzianki.
zwracam honor
Ostatnio jedziemy z kobietą do Malagi, żeby sobie wypłacić Bitcoina. Typ przechodzi na pasach przez ulicę z plecakiem. Moja kobieta zatrzymała samochód i facet mówi do niej: „Ty córko kurwy”. Ja wyskakuję z auta i mówię do niego: „Do kogo ty kurwa mówisz córka kurwy?” A on do mnie mówi: „Do ciebie synu kurwy”. No to mu zajebałem na p*zdę, a jego okulary odleciały na dwa metry, podobnie jak jego plecak. Po czym ja odchodzę, a on za mną: „Ty synie kurwy, ty synie kurwy. Zaraz kurwa cię podam na policję”. Powiedziałem mu, żeby się odpierdolił. Ludzie na prawo i lewo to filmują. Z tego tytułu będę miał sprawę sądową.
Okulary dwa metry dalej całe we krwi
Spoiler
Przygotowania do Prime MMA pełną parą.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- yungXpaproch
teraz na nagraniu wyglada jak 25 letni model jak dwa tygodnie temu wygladal jak 50letni milioner grajacy w golfa i wpierdalajacy bigmaki nonstop