Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

moxxi

Re: Wini - rozmowy

Post autor: moxxi »

Oho chyba relacje Wini x Kabe nie są za dobre
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

bezbek jak nie wiem w tym odcinku
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
NEGRO

Post autor: NEGRO »

If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

fajny ten odcinek,kiedy zobaczyłem winicjusza zjeżdżającego z górki na rowerze od razu ucieszyła mi się morda :D
dla mnie wini to jest taki gość którego zajebiscie sie ogląda ,sprawia wrażenie zajebistego gościa ale stawiam ze jakbym go poznał mógłbym zmienić zdanie i uznać go za buca
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
DeDoK

Post autor: DeDoK »

moxxi

Post autor: moxxi »

Blingi jakby opierdolił automat z biżuterią w tych jajkach niespodziankach za 2 zł
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
sven22

Post autor: sven22 »

Dobra, liczę na to, że, po tej rozmowie dowiem się kiedy JNR coś wyda, i wyjaśni czemu tak zamula z nagrywkami.
Awatar użytkownika
Yayo

Post autor: Yayo »

Aż mi wstyd, że zwątpiłem w to zbijanie wagi Winiego, oby tak dalej! :oops:
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

A on już sam kurwa nie wie, co ma ze sobą zrobić. Chciałoby się być dalej bezkompromisowym, rubasznym Winim i pierdolić niepoprawne politycznie głupoty, klnąc jak szewc, ale z drugiej strony chciałoby się nagle mieć zasięgi jak Ania Lewandowska.

I teraz obserwujemy jak Wini się miota między bezkompromisowością, a robieniem z siebie słodko-pierdzącego idioty pod publikę. Jeszcze nie mówi "klikajcie łapki w górę, moi kochani", ale już stara się nie przeklinać, pomijać niektóre tematy, tu jakieś usuwania rozmów, wycinanie fragmentów, czyli z jednej strony chciałbym się ponabijać z Fabijańskiego, podkreślając swoją bezkompromisowość, ale z drugiej chciałbym, żeby fani Fabijańskiego mnie lubili i subskrybowali...

Imo balansowanie między byciem sobą, a totalna kastracją nic mu nie da, totalna kastracja też nic mu nie da, bo on nigdy nie będzie kimś, kto stałby się kasowym youtuberem. Jedyni kasowi youtuberzy, którzy są kasowi, nie będąc przy tym żenującymi dla dorosłego człowieka, to tylko ci typowo merytoryczni chyba, a Wini jak wiadomo zna się na wszystkim, czyli na niczym.

Z Krajewskim mnie trochę zaskoczył, bo choć jak zwykle starał się bardzo pokazać, że to on tu kurwa jest nauczycielem, a Krajewski uczniem, to jednak wyjął z kapelusza jakiś inny zestaw ciekawostek niż zwykle. Choć sama ta jego postawa wszystkowiedzącego kaznodziei, absolutne przekonanie o własnej racji, stanowcze wyrazy sprzeciwu i wtrącania się w zdanie to jest absolutnie jedna z gorszych cech u ludzi, zwłaszcza, że zwykle idzie ona wprost proporcjonalnie z ignorancją.

Nie znam ani kurwa jednej naprawdę inteligentnej osoby, żadnego profesora nawet (a kilku ich wbrew pozorom poznałem), którzy byliby tak święcie przekonani o własnej racji jak Wini i tak bezceremonialnie starali się innym swoje racji wmówić. Ci faktycznie mądrzy raczej bliżsi są sokratejskiej postawie niepewności własnych ocen i sądów. Ale nasz Wini, który nie odróżnia definicji siły od energii czy innych podstaw z gimnazjum, będzie się wydzierał na temat teorii strun, bo widział program na youtubie i to prawie do końca, bo zjarany przysnął, i wręcz wykładał gościom swoje mądrości.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

gods bidness pisze: 16 lis 2020, 22:04 Nie znam .... żadnego profesora nawet (a kilku ich wbrew pozorom poznałem), którzy byliby tak święcie przekonani o własnej racji jak Wini i tak bezceremonialnie starali się innym swoje racji wmówić.
xDDDDDD
chyba naprawdę kilku :lol:
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

gods bidness pisze: 16 lis 2020, 22:04 I teraz obserwujemy jak Wini się miota między bezkompromisowością, a robieniem z siebie słodko-pierdzącego idioty pod publikę. Jeszcze nie mówi "klikajcie łapki w górę, moi kochani", ale już stara się nie przeklinać, pomijać niektóre tematy, tu jakieś usuwania rozmów, wycinanie fragmentów, czyli z jednej strony chciałbym się ponabijać z Fabijańskiego, podkreślając swoją bezkompromisowość, ale z drugiej chciałbym, żeby fani Fabijańskiego mnie lubili i subskrybowali...
Jestem pewien, że w rozmowie pojawiło się coś niewygodnego dla Fabjańskiego i ten zażądał że albo wypierdoli dany fragment albo nie zgadza sie na publikacje rozmowy. Nic dziwnego że wini to wyjebal
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
przedszkolanek

ej, @MalinowyJogurt koleżko, o jakim raperze mówi tu wini? dałbyś radę coś podlinkować, bo w ogóle nie wiem jak tego szukać?
Spoiler
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

DJ_BOBO pisze: 16 lis 2020, 23:56
gods bidness pisze: 16 lis 2020, 22:04 I teraz obserwujemy jak Wini się miota między bezkompromisowością, a robieniem z siebie słodko-pierdzącego idioty pod publikę. Jeszcze nie mówi "klikajcie łapki w górę, moi kochani", ale już stara się nie przeklinać, pomijać niektóre tematy, tu jakieś usuwania rozmów, wycinanie fragmentów, czyli z jednej strony chciałbym się ponabijać z Fabijańskiego, podkreślając swoją bezkompromisowość, ale z drugiej chciałbym, żeby fani Fabijańskiego mnie lubili i subskrybowali...
Jestem pewien, że w rozmowie pojawiło się coś niewygodnego dla Fabjańskiego i ten zażądał że albo wypierdoli dany fragment albo nie zgadza sie na publikacje rozmowy. Nic dziwnego że wini to wyjebal
No puścił dwa kawałki i Wini stwierdził, że chujowe.

Dla kontrastu, wywiad z JNRem zajebisty (mimo, że kompletnie nie wiedziałem o jego istnieniu wcześniej) i Wini też gada z sensem i o czymś na czym się zna. A wtedy jest to interesujące.
Awatar użytkownika
aos

Post autor: aos »

Awatar użytkownika
przedszkolanek

a mrm, ja tam n słyszałem
dziękuję @aos <3
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

fajna ta rozmowa z juniorem
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

W ramach ciekawostki, bo nie wszyscy zaglądają do sportowego, wczoraj ktoś dodzwonił się do hejt parku stanowskiego, zapytał o możliwość zaproszenia Winiego/Sentino/Belmondo :D Stano powiedział że sprawdzi kto to Wini i być może go zaprosi
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

to użytkownik ślizgawki
mbunt

Post autor: mbunt »

chciałem Was pozdrowić na koniec ale Fabijański poplynął na 10 minut z odpowiedzią i mnie rozłączyli :confused:
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Awatar użytkownika
przedszkolanek

wini jako głos zza kamery
Spoiler
ODPOWIEDZ