Pezet - Muzyka Współczesna (2019)
Re: Pezet - Muzyka Współczesna (2019)
Ostatni dobry numer Pezeta do którego często wracam to "Droga", też ze smutnym tekstem, ale zarapowany z energią i charyzmą
- FruitOffTheWall
nie jest zły ten pezet lecze nie będe wracać ,ten numer not bad ale nie kminie spustów ze ŁOOOOO, ale na chuj ta kaja no kurwa mać juz bym wolał tam kasie moś
ale dlaczego wy kurwa mowicie ze auer nie umie robic muzykiXDDDDDD
przecież na ostatniej płycie pezeta auer odjebał kurwa taka robote ze paweł razem z bratem powinni go na rękach nosić do monopolowego po wódeczkę
ten bit dobry zwykły taki
ale dlaczego wy kurwa mowicie ze auer nie umie robic muzykiXDDDDDD
przecież na ostatniej płycie pezeta auer odjebał kurwa taka robote ze paweł razem z bratem powinni go na rękach nosić do monopolowego po wódeczkę
ten bit dobry zwykły taki
Auer nie umie robić muzyki
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Przecież bity na tej płycie są wszystkie wysrane z generatora gowna parafrazując post kościeya
Wygrzeszam Cię, mordzia.
No i ona jest tutaj zsamplowana patafiany, polecam oryginał, bo też piękny. Ja wiem, że byście woleli żeby się na ten refren wbił kaz bałagane, który wydał 4 najlepsze płyty ostatniej dekady xDDDD czy kurwa ćpaj stajl, wtedy by było git pizdeczka delikatesik
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Kon rafal ostatnio najbardziej rozsadny uzytkownik forum, propsiki
Oryginal piekny to fakt. Tzn wersja z orkiestra, ktora wersje z filmu przedwiosnie wpierdala dupskiem
Oryginal piekny to fakt. Tzn wersja z orkiestra, ktora wersje z filmu przedwiosnie wpierdala dupskiem
Przecież ten track to totalna nuda. Nie rozumiem spustów. Dom>>>>>>>>>>>>ten numer
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- Bryx Fenrir
Kapitalny kawałek. Pezet ma te moc tekstową, rzadko zdarzają mu się strasznie nietrafione wersy, no tutaj to już świetnie było, on w takich numerach wypada nadzwyczaj świetnie
Pany, skąd jest ten fragment? Kojarzy mi się i nie mogę odgadnąć skąd
Do początków słów Kayah
Podbijam Flavsa, mega mi się podoba i też skądś to kojarzę.
Mi się wydaje, cały utwór jest oparty na tym https://www.youtube.com/watch?v=sV1HKCVoRgs
i nie ma tam sampli z innych rzeczy,jedynie dodana perka
- qualite_de_schizoide
bez szału ten ostatni numer
refren kuje mnie w uszy, zupełnie nie podchodzi
zwrotki też nie urywają dupy
refren kuje mnie w uszy, zupełnie nie podchodzi
zwrotki też nie urywają dupy
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- przedszkolanek
Kayah chujowa ale ten oryginał muzycznie to jest dopierdolony mocno kawał muzyki.
Noon kiedyś w wywiadzie powiedział że woli robić smutną muzykę bo jest bardziej autentyczna czy coś takiego nie pamietam dokladnego cytatu ale ogólnie a się z tym zgadzam, dla mnie muzyka głównie musi mieć ten element który rusza taką wewnętrzną strunę emocji a wiadomo że ludzie z natury są smutni i ładniej ruszyć smutne emocje. Ten kawałek np dokładnie taki dla mnie jest (wypierdalając wokal kayah i byłoby idealnie) albo Nie zobaczysz łez pezeta też, dużą robotę w takich kawałkach, jak nie z 80% robi muzyka. Tak samo np osobiście lubię rapera vienio bo ma bardzo dobre ucho do bitów i do fitów i taki wałek z mesem co dał
to jest też podobny poziom bo vienio obiektywnie jest chujowym raperem ale umie czasem dziabnąć wszystko do kupy tak, że gra to razem wszystko i refren w tym kawałku to jest dojebany i to sa fakty.
Muzyka to zawsze są głównie emocje takie fundamentalne i NUTKA pezeta umie u mnie ruszyć smutne serduszko i tak jak jebałem płytę tak ten kawałek mi się podoba, pozdro dla wszystkich.
Noon kiedyś w wywiadzie powiedział że woli robić smutną muzykę bo jest bardziej autentyczna czy coś takiego nie pamietam dokladnego cytatu ale ogólnie a się z tym zgadzam, dla mnie muzyka głównie musi mieć ten element który rusza taką wewnętrzną strunę emocji a wiadomo że ludzie z natury są smutni i ładniej ruszyć smutne emocje. Ten kawałek np dokładnie taki dla mnie jest (wypierdalając wokal kayah i byłoby idealnie) albo Nie zobaczysz łez pezeta też, dużą robotę w takich kawałkach, jak nie z 80% robi muzyka. Tak samo np osobiście lubię rapera vienio bo ma bardzo dobre ucho do bitów i do fitów i taki wałek z mesem co dał
Spoiler
Muzyka to zawsze są głównie emocje takie fundamentalne i NUTKA pezeta umie u mnie ruszyć smutne serduszko i tak jak jebałem płytę tak ten kawałek mi się podoba, pozdro dla wszystkich.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Najebany byłem to mogłem. Ja jej nie lubię i mi tam nie pasuje.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
cisi mnisi hasło do wifi miłość jak z tindera
a wartość pezeta bez noona spada do zera
Smutny kawałek od Pezeta to gwarant zachwytów, a tu trochę nie ma nad czym moim zdaniem.
a wartość pezeta bez noona spada do zera
Smutny kawałek od Pezeta to gwarant zachwytów, a tu trochę nie ma nad czym moim zdaniem.
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:18 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
jest spoko, na początku co co prawda Pezet zdaje się być nieco wycofany i zblazowany, ale potem się rozkręca, druga połowa rozmowy lepsza na pewno.
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:17 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.