AdMa
Re: AdMa
@baqlashan dajśmanbojs xDDD
-
WesolyJozek
- ariusia666
0) ten konkurs się już wydarzył i szóstka wybranek śpiewała na popkiller2026 parę dni temu
1) wolę żyć pod mostem niż robić cis kobietom za materiał do pokazywania swojej tOleRAnCjI
2) gdybym przeszła dalej to musiałabym pojechać do w*rsz*wy
3) poddałam się z rapem bo jakiś femboy z tiktoka zaprosił mnie na discordowy cypher tudzież teleturniej piosenkowy, i w II rundzie w katerogii ******boom-bap****** pokonał mnie jakiś draingenger z utworem typu draingang nie wierzę w rap już
https://www.youtube.com/@jaariaaurelia - NAGRYWAM NA JUTUBE :DDD 
co, od kiedy draingeng to boom bap, dawaj jego ksywę zaraz go tu wyjaśnimyariusia666 pisze: ↑16 kwie 2026, 10:32 katerogii ******boom-bap****** pokonał mnie jakiś draingenger z utworem typu draingang nie wierzę w rap już
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
@horrypaz dojebana inicjatywaariusia666 pisze: ↑16 kwie 2026, 10:32 jakiś femboy z tiktoka zaprosił mnie na discordowy cypher tudzież teleturniej piosenkowy
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- ariusia666
nie podam bo nie jestem beksa , już zaakceptowałam przegraną,.,.,.,.,. T . TBurak pisze: ↑16 kwie 2026, 10:57co, od kiedy draingeng to boom bap, dawaj jego ksywę zaraz go tu wyjaśnimyariusia666 pisze: ↑16 kwie 2026, 10:32 katerogii ******boom-bap****** pokonał mnie jakiś draingenger z utworem typu draingang nie wierzę w rap już
https://www.youtube.com/@jaariaaurelia - NAGRYWAM NA JUTUBE :DDD 
Czy żuri w tym przypadku było głuche że nie słyszało różnicy między boom bapem, a draingęgiem?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111