Belmondo
Re: Belmondo
Szkoda słów na Rafalalę, cała 'kariera' oparta na skandalach. Z drugiej strony jak Belmondoe mógł komuś takiemu zaufać? 
dzień dobry 
[mention]SWN[/mention] n na snapa można dodać filmik jak byl nagrany wcześniej
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
Wykmniniacz
Bez kitu dalej nie mogę tego wszystkiego pojąć co się odpierdala w tym momencie
W ogóle na Twitterze Andrzej cała pisze o tym, że ma nagrany video wywiad z belmondziakiem z 2016, na który młody dzi wpadł cały brudny i nagrzany jak parowóz napierdalal bezsensowne glupoty 
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
to wszystko jest za grube, Belmondo trzymaj się chłopie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
podbijam, młody g 3maj się 
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
-
frontkick
W sumie można stwierdzic ze Młody G padł ofiarą kwit-flipu, zainwestował trzy stówy a został wyruchany tak że za żaden hajs nie odbuduje tych strat wizerunkowych, gdyby nie to pewnie moglby cos tam jeszcze przytulic za kolejne płyty Mobbyn i koncerty
Kurwa no nie mam pojecia co on zrobi teraz ale trzymam kciuki, mam nadzieje ze sie nie zacpa ani nic z tych rzeczy
Kurwa no nie mam pojecia co on zrobi teraz ale trzymam kciuki, mam nadzieje ze sie nie zacpa ani nic z tych rzeczy
najbardziej prawdopodobna imo wersja wydaerzen, że sam tam poszedl bo chcial powtorzyc akcje z transem, nie mial siana wiec chcial zaplacic towarem, rafalala go poszczula pradem, wiec sie spucowal, że jest slynnym raperem, a ta to wykorzystala zeby go osmieszyc xD nie tak mialo byc
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Przecież to jest Belmondziak. Gdyby taka akcja miała miejsce w przypadku nie wiem Sokoła albo Palucha to faktycznie sztywna kaplica a tak kurwa nagrywa track Elo młody G grube loty człowieku 2019 i narodowy wyprzedany
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
andrzej cała to akurat na twitterze wyskakuje z lodówki
i nie widzę powodów żeby się nadzwyczajnie przejmować bajlando, który od zawsze jest debilem, mnie tam bawi cała ta akcja
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
- filipthekiddo
widzę że fanboje nie wiedzą który front obrać 
Fani mobbyn nigdy nie byli tak podzieleni. Jedni bronią belmondziaka, inni stają po stronie prawilnosci gsp, a jeszcze inni wracają z podkulonym ogonem do doniza. Takiego zdezorientowania wsrod fanów nigdy nie widziałem
Dożywotni props dla ludzi , których belmondziak wyruchał na hajs , a i tak jarają się każdym jego pierdnięciem
Co znaczy "powtórzyć akcję z transem"?2ps__ pisze: ↑05 paź 2019, 21:47 najbardziej prawdopodobna imo wersja wydaerzen, że sam tam poszedl bo chcial powtorzyc akcje z transem, nie mial siana wiec chcial zaplacic towarem, rafalala go poszczula pradem, wiec sie spucowal, że jest slynnym raperem, a ta to wykorzystala zeby go osmieszyc xD nie tak mialo byc
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
OHO PAN WIEM ALE NIE POWIEMLuxair pisze: ↑05 paź 2019, 22:04Co znaczy "powtórzyć akcję z transem"?2ps__ pisze: ↑05 paź 2019, 21:47 najbardziej prawdopodobna imo wersja wydaerzen, że sam tam poszedl bo chcial powtorzyc akcje z transem, nie mial siana wiec chcial zaplacic towarem, rafalala go poszczula pradem, wiec sie spucowal, że jest slynnym raperem, a ta to wykorzystala zeby go osmieszyc xD nie tak mialo byc
pjona 2ps__ dawaj zrobimy se fanklub panów niepowiem