Koszulki piłkarskie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Koszulki piłkarskie
Pierwsza hujowa
Druga spoxik
Druga spoxik
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
bardzo fajne obie
btw jakby się ktoś czaił na jakieś vintage koszulki albo z poprzednich sezonów, to spoko grupka jest na fb:
Koszulki Piłkarskie Nowe/Używane
głównie typy wrzucają i jest licytacja w komentarzach, z tego co widziałem ciekawe sztuki można wyrwać
btw jakby się ktoś czaił na jakieś vintage koszulki albo z poprzednich sezonów, to spoko grupka jest na fb:
Koszulki Piłkarskie Nowe/Używane
głównie typy wrzucają i jest licytacja w komentarzach, z tego co widziałem ciekawe sztuki można wyrwać
Pogoń 23/24
https://pogonszczecin.pl/newsy/20230712 ... Jm4pAcMBeU
Domowe
Wyjazdowe
Trzeci komplet

https://pogonszczecin.pl/newsy/20230712 ... Jm4pAcMBeU
Domowe
Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Ostatnio zmieniony 14 lip 2023, 18:38 przez CL500, łącznie zmieniany 1 raz.
MalinowyJogurt 2
i co myślicie?
Jak tak patrzę na komentarze to jest sporo głosów niezadowolenia. Mi się podobają, w końcu poziome pasy, w środku mozaika nawiązującą do mozaiki, która jest nad halą niedaleko stadionu. Fioletowe również mega spoko, na pewno lepsze niż te niebieskie, albo białe, nawiązują do szczecińskich krokusów z jasnych błoni. Trzeci komplet również mi podchodzi i to chyba najbardziej
MalinowyJogurt 2
Bardzo fajne koszulki, ale nowa czcionka Ekstraklasy to jakieś pierdolone nieporozumienie.
Poprzednia miała jakiś charakterystyczny detal, natomiast ta wygląda jak z jakiegoś podrzędnego menedżera piłkarskiego sprzed dwudziestu lat, w którym pozbawioną licencji Legią Bydgoszcz walczyłeś o awans do Pucharu Pucharów z Wfl Wiedeń czy czymś w podobie.
Poprzednia miała jakiś charakterystyczny detal, natomiast ta wygląda jak z jakiegoś podrzędnego menedżera piłkarskiego sprzed dwudziestu lat, w którym pozbawioną licencji Legią Bydgoszcz walczyłeś o awans do Pucharu Pucharów z Wfl Wiedeń czy czymś w podobie.
mega fajne domowe i wyjazdówki (super kolor mają, lubię takie), natomiast trójka - jak na mój gust - zbyt egzotyczna jak na koszulkę piłkarską
za to Zagłębie fatalne, ktoś w ogóle gra w tym modelu oprócz nich?
za to Zagłębie fatalne, ktoś w ogóle gra w tym modelu oprócz nich?
trójkąt bermudzki wola mokotów
Dalej arik dla pogonii projektuje czy jak ten slizger się nazywał?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Arik i mdoom to nie ta sama osoba? Już nie pamiętam
A domowa i wyjazdowa fajne 100 razy lepiej niż jakiś kasztan w korpo Nike za oceanem to projektował z szablonów i zmienial tylko kolor
A domowa i wyjazdowa fajne 100 razy lepiej niż jakiś kasztan w korpo Nike za oceanem to projektował z szablonów i zmienial tylko kolor
Venezia zajebista ta koszulka, aż chyba powinę
też piękne 
- ebismolarek
Wyjazdowe Pogoni

ale petarda te domówki Venezi
Serio nie ogarniam dlaczego więcej zespołów tak nie robi.
Pogoni projektuje mdoom i produkuje to capelli, venezia to samo zewnętrzny projektant w tym wypadku burneu borshe i kappa produkuje, a reszta tych zespołów z tej półki bierze od nike lub adidasa i dostają szablony jak ostatnio nike i puma odpierdalają, mówią że to żeby zbliżyć zespoły z Europy i im zmieniają tylko kolory kurwa co za debile

Pogoni projektuje mdoom i produkuje to capelli, venezia to samo zewnętrzny projektant w tym wypadku burneu borshe i kappa produkuje, a reszta tych zespołów z tej półki bierze od nike lub adidasa i dostają szablony jak ostatnio nike i puma odpierdalają, mówią że to żeby zbliżyć zespoły z Europy i im zmieniają tylko kolory kurwa co za debile
Wspaniałe te wyjazdowki Pogoni, w domowych zupełnie mi nie leży ten jebany betcris na dole, jak to w ogóle wygląda
Ponoc w końcu ma być ogłoszony główny sponsor i jest tam zostawione miejsce na niego @mql
MalinowyJogurt 2
Ale uwu o kurczaq chyba nawet kupie

Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night