Nie śledzę piłki, ale co jakiś czas sobie sprawdzam i, pany, powiedzcie mi co się odpoerdala. Liverpool bez porażki a Leicester drugie? Jakiś mały tldr?
Wow, jestem daleko w tyle. Nie wiedziałem, że zeszły sezon dla lfc tez był spoko
Czyli kolejny poważny kandydat do spadku, Nigel Pearson znów zrobi to, tym razem z Watfordem.
Chelsea w tym meczu więcej farta niż rozumu, kolejny raz męczenie buły w ofensywie i błędy w kryciu przy sfg, a zaraz ciężki wyjazd do Brighton. Najbardziej pojebane jest to, że Chelsea bez Jorginho nie potrafi kreować, a z drugiej strony on jako def pom jest objeżdżany jak szmata i mógł spokojnie wylecieć i jak to pogodzić?
gorąco życzę West Hamowi spierdolenia się do czipsów w nagrodę za ułomne zarządzanie
Soton nie da się oglądać, tam jest pół piłkarza
o całe pół więcej niż w Watford, też do pieca
a o Norwich było wiadomo z góry że oni przyszli do Premierliż tylko po wypłatę by móc ją zainwestować w infrastrukturę więc zero zdziwienia
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Nie widzę tego spadku West Hamu, mają za dobrą kadrę aby się spierdolić z ligi, będą się taplać w przeciętności z Moyesem za sterami.
Ja to bym sobie życzył spadku tych drwali z Burnley, najgorsza drużyna do oglądania z PL, jedyny ich pomysł na grę to wrzutki z bocznej strefy boiska na kwadratowe czoło Chrisa Wooda, ale niestety dobrze punktują ze średniakami i o spadek będzie ciężko.
AV i Norwich jak nie poprawią gry obronnej to spadek mają gwarantowany, obie drużyny potrafią fajnie zagrać z przodu, ale nie da się walczyć o utrzymanie tracąc tyle bramek.
Ja też za tą dwójką beniaminków, choć ostatnio Norwich nie gra tak źle jak punktuje, ale nie mają obrony, a AV bez Mingsa też jest fatalna. Do tego dołączam Bournemouth, oni się kompletnie nie rozwijają, wiem że mają w kurwę kontuzji, ale z przodu też są fatalni (Callum Wilson ostatniego gola strzelił w 7 kolejce), teraz seria "łatwiejszych" gier, ale nie widzę tam jakości do dźwignięcia się.
Oczywiście dużo też zależy od transferów zimowych, może ktoś wyda na tyle rozsądnie, że się cudem uratuje.
W zasadzie jest mi to obojętne kto spadnie, nie płakałbym także po Burnley, Soton, WHU czy Watfordzie (chociaż zwłaszcza Fabiana by było szkoda), ale na ten moment to widzę tak jak wyżej.
Soton albo bardzo nie chce spaść, albo Ralf chce bardzo mieć pracę
Ciekawe, czy w WH dziś był efekt nowej miotły, czy faktycznie Moyes ma jakiś pomysł (co mnie akurat zaskakuje)
YKCUL pisze: ↑17 kwie 2019, 18:41
To forum zmierzam ku świetności