Skoki narciarskie

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

dicegame

Re: Skoki narciarskie

Post autor: dicegame »

Czy byłoby spoko gdyby trio Stoch, Żyła i Kubacki zakończyli kariery po tym sezonie? IMO tak
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

e no do igrzysk raczej zostaną
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Żyła niech sobie skacze, a te dwa buce póki są lepsi od juniorów to niestety też powinni skakać, kolejny raz w Kontynentalu najlepszy z naszych stuletni brat Jakuba Kota
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Hajbeck se kończy karierę po sezonie, taki offtop na koniec sezonu, takie o
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Alexander Stoeckl zrezygnował z pracy w Polskim Związku Narciarskim. Jest to efekt ostrej wymiany zdań między Norwegiem, a prezesem związku, Adamem Małyszem. Zamieścił on oświadczenie w gazecie "Dagbladet".
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Szybko poszło :lol: :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
samcro

Post autor: samcro »

Ciekawe o co poszło
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Jestem trochę zawiedziony. Liczyłem, że więcej uzyskamy od Alexa Stoeckla, ale on tylko uspokaja, chce dawać czas, ale tego czasu nie ma. Chcieliśmy, żeby był przywódcą całych skoków. Ale czujemy, że trochę za bardzo stał się teamem. Brakuje trochę dystansu. Widzieliśmy, jak Słoweńcy potrafili walczyć o swoje na lotach i w Willingen po dyskwalifikacji Zajca. A u nas Alexa nie widać, a po to Thomas go chciał, aby walczył o nasz team.
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

samcro pisze: 14 lut 2025, 15:09 Ciekawe o co poszło
Zostałem świadkiem wewnętrznych spraw, o których informowano media bez wcześniejszego powiadomienia osób zaangażowanych. Ostatnim incydentem był wywiad na żywo dla TVP Sport, w którym prezes PZN powiedział, że nie jest zadowolony z mojej pracy. Nie przypominam sobie, żeby dzielił się ze mną tą informacją.

Przed dwoma tygodniami mieliśmy godzinne spotkanie w związku, podczas którego prezes nie poruszył ani słowem tych tematów. Próbowałem się z nim skontaktować po wywiadzie dla telewizji, wysyłając kilka wiadomości tekstowych różnymi kanałami, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Postanowiłem zatem wysłać e-mail, żeby zwrócić jego uwagę.

Następnego dnia udzielił kolejnego wywiadu na żywo, w którym wspomniał fragmenty tego, co mu napisałem, i stwierdził, że w przeszłości dawał już do zrozumienia, że ​​miał wobec mnie pewne obawy. Nigdy nie wspomniał ani słowem o moim braku zaangażowania w temacie dyskwalifikacji (w porównaniu z reprezentacją Słowenii), ani o tym, że jestem zbyt blisko związany z kadrą narodową i o pozostałych tematach.

Doceniam uwagi, ponieważ dzięki nim mogę dostosować swoją pracę lub omówić swój punkt widzenia, ale taka wymiana zdań musi nastąpić twarzą w twarz.
Cóż, Małysz burzy swój pomnik w tempie Grzesia Laty.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Kto by się spodziewał, że dekarz będzie chujowym prezesem PZN :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
wujot
ave

XD
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Chyba jednak przedwcześnie szkalowałem Wielkiego Polaka z Wisły:

pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Pięcioosobową kadrę naszego kraju na główną imprezę sezonu 2024/25, której gospodarzem będzie norweskie Trondheim, tworzą Dawid Kubacki, Paweł Wąsek, Jakub Wolny, Aleksander Zniszczoł i Piotr Żyła – taką decyzję podjął Thomas Thurnbichler, austriacki szkoleniowiec dowodzący naszą drużyną od 2022 roku.
Awatar użytkownika
wujot
ave

ale że Stocha nie wziął na mistrzostwa :censored:

Dodano po 2 minutach 7 sekundach:
co za śmieć z tego austriaka
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Thurnbichler masz krew na rękach
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

fajny materiał, jest zajaweczka
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Norwegowie zdyskwalifikowani, brawo

Czyli Koba z medalem
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Domen co dziś skoczył to ukłony. Fajnie, że Kobayashi z brązem, szkoda, że w takich okolicznościach. Całkiem udane mistrzostwa, ale z tymi kombinezonami to już męczące. Może jedna firma powinna szyć takie same dla wszystkich?
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Prevcówna dostała rekompensatę za obniżoną belkę na mamucie. Prawie 52 punkty :rotfl: I to wszystko po to, byleby tylko nie daj Boże nie skoczyła ponad wczorajsze 236 metrów...

Spieszmy się oglądać skoki na żywo, skoro za chwilę i tak umrą przez uduszenie.
Awatar użytkownika
wujot
ave

XD
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
ODPOWIEDZ